Едра каракуда

Модератори: bobopeli, sapuna

Roshav_Doktor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Едра каракуда

Мнение от Roshav_Doktor »

Днес сутринта се прибрах от един гьол(с.Китанчево),което е на 3км от Исперих!!!Така аз сам от Исперих и вчера късно вечерта решихме да отидем с приятели за 2,3 часа за риба ,но уви отидохме на водоема хвърлихме въдиците и като тръгна една каркуда между 300гр. - 500гр.Стояхме цяла нощт!!!Имаше и малко по дребни,но те не бяха толкова много!!!Едрата излизаше вечерта на сладка царевица!!!Сутринта се прибрахме с един живарник едра каракуда! :lol: :lol: :lol:
"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Едра каракуда

Мнение от Wolf_1 »

браво на аз на твое място бих ги пуснал за да има риба и следващия път
Аватар
asenovpk
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от asenovpk »

:shock: :shock: риба нема да остане от вас засрамете се :axe: :finga:
Изображение Chelsea
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Браво за улова ама колегата е прав.
asenovpk написа::shock: :shock: риба нема да остане от вас засрамете се :axe: :finga:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Колеги , да ви кажа аз каракудата(таранка) си я взимам и я давам на съседите или на кучетата около нас ... Това е голяма напаст .. плевелна риба .. Нека да изчезне от язовирите ... яде хайвера на другите риби .. Хубаво е ако има щука в водоема за да има балас .. Иначе не си ги връщам ....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Roshav_Doktor написа:Сутринта се прибрахме с един живарник едра каракуда! :lol: :lol: :lol:
Браво колега , по-добре едри каракуди от колкото малки шарани. Ако се чудиш какво да я правиш , виж тук по-долу:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 09&start=0

8) 8) 8)
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

sandista написа:Колеги , да ви кажа аз каракудата(таранка) си я взимам и я давам на съседите или на кучетата около нас ... Това е голяма напаст .. плевелна риба .. Нека да изчезне от язовирите ... яде хайвера на другите риби .. Хубаво е ако има щука в водоема за да има балас .. Иначе не си ги връщам ....

Много грешно изказване.
Нито каракудата яде хайвер, нито щуката изравнява баланса във водоема.
Щуката унищожава всички язовири под 1000-1500 декара :wink:

Голяма напаст е каракудата, ами да изловим рибите по 500 грама и да ги изхвърлим на боклука и да ловим уклей по 10 грама.

Пишете сякаш ловите сами сомове и шарани :lol: :lol:
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

Аз лично, ако хвана много каракуда си я взимам-не виждам нищо лошо в това, но по-малките ги пускам...
BULGARY
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

IDA написа:
Roshav_Doktor написа:Сутринта се прибрахме с един живарник едра каракуда! :lol: :lol: :lol:
Браво колега , по-добре едри каракуди от колкото малки шарани. Ако се чудиш какво да я правиш , виж тук по-долу:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 09&start=0

8) 8) 8)
ИДА, ти си като рибарска енциклопедия и добре направен практически справочник! :D Поздравления за точния и коректен тил! :)
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Wolf_1 »

аз също съм съгласен ,че това което каза за каракудите че са напаст и яде хайвера са пълни глупости. Не забравяайте че каракуда е мн близък роднина на шарана!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бе хора , какво ви обзе пак- пуснал човека тема , нахващал едри каракуди , и първите три-четери поста " ма що не я пусна" , " ма ти обезриби водоемите" " ма еди какво си....." Може ли такова нещо , човека е направил добър риболов , чака да чуе две добри думи и видиш ли веднага ще му скочат двама-трима спамера дето и един пирон не са забили в този Форум , и то на тема "рилийзинг на каракуди....."
Свалям шапка на адаша , нямам думи , преодолял е собственото си "его" и то неотдавна ( аз още не съм :oops: ) , но .... колегата е ловил каракуди- не изкормил 8-10 елитни риби в свободен водоем.!!!!!
Това просто е поредната лигавщина и спам!!!!! :? :? :?
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Лови ги до спукване и нищо не пускай-каракудата е безсмъртна в такива водоеми.Издържа на най-неблагоприятните условия / почти без храна и кислород във водата /и се размножава в ужасяващо количество.Браво за емоционалния риБолов!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

INCUBUS написа:Лови ги до спукване и нищо не пускай-каракудата е безсмъртна в такива водоеми.Издържа на най-неблагоприятните условия / почти без храна и кислород във водата /и се размножава в ужасяващо количество.Браво за емоционалния риБолов!
Бе , я да си сложа рецептата на подписа- специално за такива недоразбрали .... !!!
Изображение
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Wolf_1 »

много шум за нищо ...
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Браво за риболова колега!!

В само една страница пише, че каракудата е : хищник, напас, изключително близък роднина на шарана, безсмъртна и кво ли още не :lol:
Какво е каракудата? :rolleyes:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”