Голф-3 за риболов

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Голф-3 за риболов

Мнение от ceno cenov »

Айде и аз да се изкажа. :oops:
Значи от собствен опит мога да кажа следното:
До преди година теглех лодката си с едно Ауди Б4 - 2.0 - 90кс. Като мощност никакви проблеми, обаче окачването здаде и за една година цялата задница се скапа. Амортисьори, пружини, тампони на задния мост и тн. Лагери на предницата също. Лодката ми с цялото снаряжение в нея и колесара е около 400-450кг.
Решението което взех е че продадох Аудито и си взех една Лада Нива. На тоя етап това ми роди акъла това и направих. Близкото бъдеще ще покаже Нивата как ще се представи. Поне не се забелязва да увисва задницата като закача колесара.
Та в общи линии мисълта ми беше, че на Голфа няма да му е проблем двигателя а окачването. :roll: Влаченето по всякакви земни пътища и пътечки и какви ли не байри на лодка, като че ли не е създаден за тая работа Голфа..... :roll:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Nemezis_ss написа: Макар и грам незаинтересован....работя с коли и хора, който за това живеят. Та говорили са ми за това....иначе и голф имам, та да не прозвучи че говоря съвсем наизуст. Та макар и перката на голфа ми почти да не гасне....след 10 мин. работа ....температура 85-90....и я поддържа. Та питах хора....казаха че си греят много....не е проблем в колата, а в марката.... Надявам се съм ти удволетворил любопитството...
А сега Дон Капоне да те отвори 8) Проблем в автомобилът Голф нема :idea:
Проблема е в тези, които го карат или не знаят как да ги карат. :idea: Имал съм... 2 - ки като единият е бил KR, 3-ка GTI и 4-ка GTI, ще имам и 5-ца.... кото му дойде времето 8)
Като ти грее... хората продават термостати по 10-12 кинта с различно топлинно число на отваряне, вземи си такъв дето да те задоволи :lol:
Смея да твърдя, че Поборников си е взел приличен и верен автомобил :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. :cry:
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

Поборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. :cry:
С тая петролна криза дето се вихри, уаз и нива не са много примамливи оферти - ще трябва да караме каквото е изгодно, разбира се за всеки това е различно понятие иначе на риба с джип е най-добре :)
milenium324
новобранец
новобранец

Мнение от milenium324 »

chapara написа:
milenium324 написа:
Поборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. :cry:
С тая петролна криза дето се вихри, уаз и нива не са много примамливи оферти - ще трябва да караме каквото е изгодно, разбира се за всеки това е различно понятие иначе на риба с джип е най-добре :)

А на газ????????????????????????????????????????????????????????? :mrgreen:
Пак е х2 спрямо нормална кола :shock: :mrgreen:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Ами не горят чак толкоз много. :wink: Моята Нива с лодката отзад повече от 16-17/100 газ не може да ги докара. :lol:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Като става въпрос за Фолксваген не мога да се сдържа да не пиша.... :wink:
Аз карам Пасат B3 ABS,преди карах Голф2-1,3(сега е на жената),брат ми кара Голф2 1,6,най-добрия ми приятел(с които ходим на риба)кара Пасат B4 2,0кб/см.
Мога да кажа с ръка на сърцето че по здрава кола от голф2(и първите 3-ки ;) ) НЯМА!!!Само ще попитам нещо противниците на марката:Колко често виждате Фиат 80-83година????А голфове и пасати от тези години още си се движат и ще се движат......
Колега Поборников количката е добра и мисля че ще ти служи добре доста време,не си споменал приблизително какво тегло е колесара с лодката,но според мен не е повече от 400-500кг.С този товар Голфчето ще си върви като пушка,с хубава центровка и на газ няма да ти дава проблеми...А за съединител не се притеснявай все пак е 100-120лв....Незнам какъв шофйор си но баща ми е на твоята възраст и кара Лада5 съединителя не го е сменял от 7 години и нама изгледи скоро да го сменя, а доскоро често дърпаше и ремарке с ладата......така че карай и си свиркай.... :smt023
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

има много по-добри и по-проходими, но наистина е въпрос на финанси и компромис...

Ей такова животно например ги прескача и заобикаля руските "всъдеходи"
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

а този го видях на живо на Златна рибка до Созопол... Тунингован е в Япония както си му е реда... С него може и да не ползваш лодка :D :D :D
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

ceno cenov написа:Ами не горят чак толкоз много. :wink: Моята Нива с лодката отзад повече от 16-17/100 газ не може да ги докара. :lol:
Кво ма напрай,моя кемпер гори 15л.гас а е 2000куб.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Тедо написа:
има много по-добри и по-проходими, но наистина е въпрос на финанси и компромис...

Ей такова животно например ги прескача и заобикаля руските "всъдеходи"
Абе те хубави коли,ама в България са малко хората които могат да си позволят-кола за града,кола за дълъг път,кола за жената,кола за излети,кола за офроуд излети и т.н.....
Затова Голфа ще си му върши идеална работа.....
Нали има една приказка:Един отбор е силен колкото най-слабия му играч....аз бих я перефразирал-Една кола е толкова проходима колкото е колесара или караваната закачена за нея!!!Така че от кадето мине Голфа със сигрност ще мине и колесара или каравана.....а за тея "животни" които са на снимките ще минат през такива места че накрая зад тях ще има само един теглич..... :lol:
п.с.-Абе Тедо все се каня да те питам-на тая снимка от аватара ти много приличаш на тоя Румен Луканов от 'сделка или не' да нямаш нещо общто с него?
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

CERRUTI написа: п.с.-Абе Тедо все се каня да те питам-на тая снимка от аватара ти много приличаш на тоя Румен Луканов от 'сделка или не' да нямаш нещо общто с него?
Абе грам не му прилича да знайш :lol: кофти му е мадамата на снимката... затова :lol:
Е... извинявам се за спама :roll:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Някой да има излишен Пернишки парктроник :lol: /теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане. :roll:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Поборников написа:Някой да има излишен Пернишки парктроник :lol: /теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане. :roll:
батко-чичко Краси ако знаех , че ти трябва нямаше да подарявам моя на едни монтьор :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Поборников написа:Някой да има излишен Пернишки парктроник :lol: /теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане. :roll:
Аз имам мотор 150 коня :lol: ако кажеш го присаждаме за около 3 часа и титаник ще измъкнеш :lol: сега по сериозно.... имам нови кабелеляци за теглич ... ако кажеш ти ги пращам подарък :wink: Чарколяк имам два да събера та ко ти требе свиркай ....
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”