Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Голф-3 за риболов
Модератор: dantho.mihov
- ceno cenov
- разбира нещата
Re: Голф-3 за риболов
Айде и аз да се изкажа.
Значи от собствен опит мога да кажа следното:
До преди година теглех лодката си с едно Ауди Б4 - 2.0 - 90кс. Като мощност никакви проблеми, обаче окачването здаде и за една година цялата задница се скапа. Амортисьори, пружини, тампони на задния мост и тн. Лагери на предницата също. Лодката ми с цялото снаряжение в нея и колесара е около 400-450кг.
Решението което взех е че продадох Аудито и си взех една Лада Нива. На тоя етап това ми роди акъла това и направих. Близкото бъдеще ще покаже Нивата как ще се представи. Поне не се забелязва да увисва задницата като закача колесара.
Та в общи линии мисълта ми беше, че на Голфа няма да му е проблем двигателя а окачването.
Влаченето по всякакви земни пътища и пътечки и какви ли не байри на лодка, като че ли не е създаден за тая работа Голфа..... 

Значи от собствен опит мога да кажа следното:
До преди година теглех лодката си с едно Ауди Б4 - 2.0 - 90кс. Като мощност никакви проблеми, обаче окачването здаде и за една година цялата задница се скапа. Амортисьори, пружини, тампони на задния мост и тн. Лагери на предницата също. Лодката ми с цялото снаряжение в нея и колесара е около 400-450кг.
Решението което взех е че продадох Аудито и си взех една Лада Нива. На тоя етап това ми роди акъла това и направих. Близкото бъдеще ще покаже Нивата как ще се представи. Поне не се забелязва да увисва задницата като закача колесара.
Та в общи линии мисълта ми беше, че на Голфа няма да му е проблем двигателя а окачването.

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
А сега Дон Капоне да те отвориNemezis_ss написа: Макар и грам незаинтересован....работя с коли и хора, който за това живеят. Та говорили са ми за това....иначе и голф имам, та да не прозвучи че говоря съвсем наизуст. Та макар и перката на голфа ми почти да не гасне....след 10 мин. работа ....температура 85-90....и я поддържа. Та питах хора....казаха че си греят много....не е проблем в колата, а в марката.... Надявам се съм ти удволетворил любопитството...

Проблема е в тези, които го карат или не знаят как да ги карат.

Като ти грее... хората продават термостати по 10-12 кинта с различно топлинно число на отваряне, вземи си такъв дето да те задоволи

Смея да твърдя, че Поборников си е взел приличен и верен автомобил

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси. 

-
- новобранец
С тая петролна криза дето се вихри, уаз и нива не са много примамливи оферти - ще трябва да караме каквото е изгодно, разбира се за всеки това е различно понятие иначе на риба с джип е най-добреПоборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси.

-
- новобранец
Пак е х2 спрямо нормална колаchapara написа:milenium324 написа:С тая петролна криза дето се вихри, уаз и нива не са много примамливи оферти - ще трябва да караме каквото е изгодно, разбира се за всеки това е различно понятие иначе на риба с джип е най-добреПоборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси.
А на газ?????????????????????????????????????????????????????????

- ceno cenov
- разбира нещата
Ами не горят чак толкоз много.
Моята Нива с лодката отзад повече от 16-17/100 газ не може да ги докара. 

- CERRUTI
- сериозен играч
Като става въпрос за Фолксваген не мога да се сдържа да не пиша....
Аз карам Пасат B3 ABS,преди карах Голф2-1,3(сега е на жената),брат ми кара Голф2 1,6,най-добрия ми приятел(с които ходим на риба)кара Пасат B4 2,0кб/см.
Мога да кажа с ръка на сърцето че по здрава кола от голф2(и първите 3-ки
) НЯМА!!!Само ще попитам нещо противниците на марката:Колко често виждате Фиат 80-83година????А голфове и пасати от тези години още си се движат и ще се движат......
Колега Поборников количката е добра и мисля че ще ти служи добре доста време,не си споменал приблизително какво тегло е колесара с лодката,но според мен не е повече от 400-500кг.С този товар Голфчето ще си върви като пушка,с хубава центровка и на газ няма да ти дава проблеми...А за съединител не се притеснявай все пак е 100-120лв....Незнам какъв шофйор си но баща ми е на твоята възраст и кара Лада5 съединителя не го е сменял от 7 години и нама изгледи скоро да го сменя, а доскоро често дърпаше и ремарке с ладата......така че карай и си свиркай....

Аз карам Пасат B3 ABS,преди карах Голф2-1,3(сега е на жената),брат ми кара Голф2 1,6,най-добрия ми приятел(с които ходим на риба)кара Пасат B4 2,0кб/см.
Мога да кажа с ръка на сърцето че по здрава кола от голф2(и първите 3-ки

Колега Поборников количката е добра и мисля че ще ти служи добре доста време,не си споменал приблизително какво тегло е колесара с лодката,но според мен не е повече от 400-500кг.С този товар Голфчето ще си върви като пушка,с хубава центровка и на газ няма да ти дава проблеми...А за съединител не се притеснявай все пак е 100-120лв....Незнам какъв шофйор си но баща ми е на твоята възраст и кара Лада5 съединителя не го е сменял от 7 години и нама изгледи скоро да го сменя, а доскоро често дърпаше и ремарке с ладата......така че карай и си свиркай....

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
има много по-добри и по-проходими, но наистина е въпрос на финанси и компромис...Поборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси.
Ей такова животно например ги прескача и заобикаля руските "всъдеходи"

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
а този го видях на живо на Златна рибка до Созопол... Тунингован е в Япония както си му е реда... С него може и да не ползваш лодка

-
- и господ не е толокова добър
Кво ма напрай,моя кемпер гори 15л.гас а е 2000куб.ceno cenov написа:Ами не горят чак толкоз много.Моята Нива с лодката отзад повече от 16-17/100 газ не може да ги докара.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- CERRUTI
- сериозен играч
Абе те хубави коли,ама в България са малко хората които могат да си позволят-кола за града,кола за дълъг път,кола за жената,кола за излети,кола за офроуд излети и т.н.....Тедо написа:има много по-добри и по-проходими, но наистина е въпрос на финанси и компромис...Поборников написа:За приличен може би и дано да е верен ,ама нали гледам да има компромис да е универсална кола иначе ако ме питате по добро от УАЗ и НИВА за случая няма ама въпрос на финанси.
Ей такова животно например ги прескача и заобикаля руските "всъдеходи"
Затова Голфа ще си му върши идеална работа.....
Нали има една приказка:Един отбор е силен колкото най-слабия му играч....аз бих я перефразирал-Една кола е толкова проходима колкото е колесара или караваната закачена за нея!!!Така че от кадето мине Голфа със сигрност ще мине и колесара или каравана.....а за тея "животни" които са на снимките ще минат през такива места че накрая зад тях ще има само един теглич.....

п.с.-Абе Тедо все се каня да те питам-на тая снимка от аватара ти много приличаш на тоя Румен Луканов от 'сделка или не' да нямаш нещо общто с него?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Абе грам не му прилича да знайшCERRUTI написа: п.с.-Абе Тедо все се каня да те питам-на тая снимка от аватара ти много приличаш на тоя Румен Луканов от 'сделка или не' да нямаш нещо общто с него?

Е... извинявам се за спама

-
- кандидат преподавател
Някой да има излишен Пернишки парктроник
/теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане. 

- Николай Неделков
- учете се от него
батко-чичко Краси ако знаех , че ти трябва нямаше да подарявам моя на едни монтьорПоборников написа:Някой да има излишен Пернишки парктроник/теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане.

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Аз имам мотор 150 коняПоборников написа:Някой да има излишен Пернишки парктроник/теглич/ за Голф3 мисля че и от Пасат ще стане.