Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Аз и спининг... хе , хе...
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Аз и спининг... хе , хе...
Ееееее, добре дошъл в отбора, колега! Радвам се че си си направил излетче, независимо от перипетиите ти с хардуера! Междувпрочем бих си позволил да спомена че по-дуракоустойчива пръчка от Чериууда на Бъркли не съм видял досега а струва 50-60лв. А и бих добавил че при гореописаните условия може би №1 на Алия и Комет на Мепс, както и №1 Велтик на Рублекс като че ли са по-подходящи от 00 или 0, но може и да греша. Поздрави!
П.П. Колкото до това дали си спинигист или не, няма никакво значение за рибите, просто истинският спинингист лови основно с икуствени примамки. За овладяване на това умение е необходимо да му се отдадеш изцяло и да натрупаш богат опит.
П.П. Колкото до това дали си спинигист или не, няма никакво значение за рибите, просто истинският спинингист лови основно с икуствени примамки. За овладяване на това умение е необходимо да му се отдадеш изцяло и да натрупаш богат опит.
-
- учете се от него
Re: Аз и спининг... хе , хе...
Колега , благодаря за окуражаващите думиwertus написа:Ееееее, добре дошъл в отбора, колега! Радвам се че си си направил излетче, независимо от перипетиите ти с хардуера! ........