Аз и спининг... хе , хе...

Модератори: Павел Иванов, sestrata

wertus
новобранец
новобранец

Re: Аз и спининг... хе , хе...

Мнение от wertus »

Ееееее, добре дошъл в отбора, колега! Радвам се че си си направил излетче, независимо от перипетиите ти с хардуера! Междувпрочем бих си позволил да спомена че по-дуракоустойчива пръчка от Чериууда на Бъркли не съм видял досега а струва 50-60лв. А и бих добавил че при гореописаните условия може би №1 на Алия и Комет на Мепс, както и №1 Велтик на Рублекс като че ли са по-подходящи от 00 или 0, но може и да греша. Поздрави!
П.П. Колкото до това дали си спинигист или не, няма никакво значение за рибите, просто истинският спинингист лови основно с икуствени примамки. За овладяване на това умение е необходимо да му се отдадеш изцяло и да натрупаш богат опит.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Аз и спининг... хе , хе...

Мнение от Бачо Илия »

wertus написа:Ееееее, добре дошъл в отбора, колега! Радвам се че си си направил излетче, независимо от перипетиите ти с хардуера! ........
Колега , благодаря за окуражаващите думи :D Днеска си взех и едно телескопче на Серт , 2.10/ 10-30 и един малък Тебен с преден аванс , специално за Стряма и за горното течение на Тунджа. Отделно съм решил на тези двете реки вече да ходя без кошче- нещо като "индулгенция " за останалото което практикувам 8) 8) 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”