Риболов за професионалисти !!!

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Риболов за професионалисти !!!

Мнение от bigfisherman »

Мисля, че този вид риболов е страхотен! Ловил съм доста пъти с хора, които са професионалисти със щеката и направо мв кефят ... просто другите видове риболов са смешни в сравнение със щеката. Много бърз риболов, страхотно ефективен ... просто мечта, но доста солен. Бях тръгнал да се оборудвам ама 1000 лв. щека, минимум 800лв. за платформа, магаренце, топсет стойки ... и много други, направо ми стана лошо затова само се любувам на този вид риболов ... май наистина си е само за професионалисти !!!
kuneca
новобранец
новобранец

Hi we brato!!

Мнение от kuneca »

kvo staaa we bratle xodil li si skoro niakude na riba 6oto ako kulve da otida i az da polovia!!!!Are merci mnogo bratle!!!
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Риболов за професионалисти !!!

Мнение от zograf »

bigfisherman написа:Мисля, че този вид риболов е страхотен! Ловил съм доста пъти с хора, които са професионалисти със щеката и направо мв кефят ... просто другите видове риболов са смешни в сравнение със щеката. Много бърз риболов, страхотно ефективен ... просто мечта, но доста солен. Бях тръгнал да се оборудвам ама 1000 лв. щека, минимум 800лв. за платформа, магаренце, топсет стойки ... и много други, направо ми стана лошо затова само се любувам на този вид риболов ... май наистина си е само за професионалисти !!!
Живота не е само сметки и пари :P
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Поговорката е вярна, но неуместна. Аз не се сещам за познат, който може да извади 2000 лева за оборудване. Кунеца сигурно е с дебела пачка.
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Koi e kazal, che triabva vsichko da se kupi na edin pat :)
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

ЕМИ АКО СИ КУПИШ САМО ЩЕКАТА МОЖЕ С ПЪРВИЯ ИЗЛЕТ ДА Я СЧУПИШ. А ДА КУПУВАШ ПРЕДИ ТОВА ЦЯЛОТО ОБОРУДВАНЕ ТО ЩЕ ТИ Е ДОСТА НЕПРИЯТНО ДА ЧАКАШ ДО ПЪРВОТО ЛОВЕНЕ
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

To i na plaja e trudno hem garba, hem i korema da si pechesh ednovremenno :wink: Ako ima jelanie mislia, che vsichko moje da se postigne!
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Само на състезание може да видиш повече щеки накуп. Където и да отидеш на излет или няма щекари или са 1-2 ма. А и самите те споделят, че не винаги смеят да си ги носят, когато е много населено за да не стане неволен инцидент. Не е приятно да се помъчиш да се оборудваш и да излизаш само където е удобно.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

bobsana написа:Само на състезание може да видиш повече щеки накуп. Където и да отидеш на излет или няма щекари или са 1-2 ма. А и самите те споделят, че не винаги смеят да си ги носят, когато е много населено за да не стане неволен инцидент. Не е приятно да се помъчиш да се оборудваш и да излизаш само където е удобно.
Да знаеш то отърване няма от колегите до теб-те започват да мятат върху теб ако им късаш джуките.Аз примерно за да не ме притесняват хвърлям по една дънна от двете страни само с тежест на тях :wink: :)
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Абе скъпичко идва да се оборудва човек с що годе читави щека и платформа(+ останалите дребни пособия).Ама е голям кеф тоя начин на риболов...ееех,мечтиии.
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

bobsana написа:ЕМИ АКО СИ КУПИШ САМО ЩЕКАТА МОЖЕ С ПЪРВИЯ ИЗЛЕТ ДА Я СЧУПИШ. А ДА КУПУВАШ ПРЕДИ ТОВА ЦЯЛОТО ОБОРУДВАНЕ ТО ЩЕ ТИ Е ДОСТА НЕПРИЯТНО ДА ЧАКАШ ДО ПЪРВОТО ЛОВЕНЕ
Аз лично видях как се чупи щека-колегата беше обърнал най-дебелата секция обратно и при засичането я счупи като каза че си е чупил топсета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затуй е най хубаво ластика да ви го направи майстор който го е правил и първите излети да са с него защото и сгъването е много важно

jive
новобранец
новобранец

Мнение от jive »

bobsana написа:Само на състезание може да видиш повече щеки накуп. Където и да отидеш на излет или няма щекари или са 1-2 ма. А и самите те споделят, че не винаги смеят да си ги носят, когато е много населено за да не стане неволен инцидент. Не е приятно да се помъчиш да се оборудваш и да излизаш само където е удобно.
Po Struma si hodil nali? Q otidi mevdu mostowete na Newestino da widi[ kolko ]ekari ima na edin izlet?Нареждали са се и по 10ина. В Пловдив на един от мостовете на Марица съм виждал и там не по-малко.Истина е ,че за този риболов трябват доста пари,подготовка и удобно място.А по Струма бог дал.Но мен неме кефи.Пробвал съм и то с много прилични модели щеки но не можах да се запаля...
:-)
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Недейте бе хора - аз едва си купих кола за 1000 лв , а се съдирам от работа , и за риба не остава време :(
а иначе щеките са си НЕ сравними , веднъж съм ловил с тъкова нещо
сега ми е fix идеа да се обзаведа
pan
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pan »

колега твоята мечта може да се сбъдне
щека-шаранска - 2 ръка - 150-200 лв
стол-пладформа-пластмасов - 100 - 150 лв
магаре ново -20лв
другите екстри -100 лв
е сумата е доста по приемвлива
без чадъра но ако го намериш запазен вземи го
Аватар
ustata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ustata »

платформата си я направих сам , малко е по тежка но..................
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”