Риболов за професионалисти !!!
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Риболов за професионалисти !!!
Мисля, че този вид риболов е страхотен! Ловил съм доста пъти с хора, които са професионалисти със щеката и направо мв кефят ... просто другите видове риболов са смешни в сравнение със щеката. Много бърз риболов, страхотно ефективен ... просто мечта, но доста солен. Бях тръгнал да се оборудвам ама 1000 лв. щека, минимум 800лв. за платформа, магаренце, топсет стойки ... и много други, направо ми стана лошо затова само се любувам на този вид риболов ... май наистина си е само за професионалисти !!!
Hi we brato!!
kvo staaa we bratle xodil li si skoro niakude na riba 6oto ako kulve da otida i az da polovia!!!!Are merci mnogo bratle!!!
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Риболов за професионалисти !!!
Живота не е само сметки и париbigfisherman написа:Мисля, че този вид риболов е страхотен! Ловил съм доста пъти с хора, които са професионалисти със щеката и направо мв кефят ... просто другите видове риболов са смешни в сравнение със щеката. Много бърз риболов, страхотно ефективен ... просто мечта, но доста солен. Бях тръгнал да се оборудвам ама 1000 лв. щека, минимум 800лв. за платформа, магаренце, топсет стойки ... и много други, направо ми стана лошо затова само се любувам на този вид риболов ... май наистина си е само за професионалисти !!!

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
- bobsana
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Само на състезание може да видиш повече щеки накуп. Където и да отидеш на излет или няма щекари или са 1-2 ма. А и самите те споделят, че не винаги смеят да си ги носят, когато е много населено за да не стане неволен инцидент. Не е приятно да се помъчиш да се оборудваш и да излизаш само където е удобно.
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да знаеш то отърване няма от колегите до теб-те започват да мятат върху теб ако им късаш джуките.Аз примерно за да не ме притесняват хвърлям по една дънна от двете страни само с тежест на тяхbobsana написа:Само на състезание може да видиш повече щеки накуп. Където и да отидеш на излет или няма щекари или са 1-2 ма. А и самите те споделят, че не винаги смеят да си ги носят, когато е много населено за да не стане неволен инцидент. Не е приятно да се помъчиш да се оборудваш и да излизаш само където е удобно.

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз лично видях как се чупи щека-колегата беше обърнал най-дебелата секция обратно и при засичането я счупи като каза че си е чупил топсетаbobsana написа:ЕМИ АКО СИ КУПИШ САМО ЩЕКАТА МОЖЕ С ПЪРВИЯ ИЗЛЕТ ДА Я СЧУПИШ. А ДА КУПУВАШ ПРЕДИ ТОВА ЦЯЛОТО ОБОРУДВАНЕ ТО ЩЕ ТИ Е ДОСТА НЕПРИЯТНО ДА ЧАКАШ ДО ПЪРВОТО ЛОВЕНЕ

Затуй е най хубаво ластика да ви го направи майстор който го е правил и първите излети да са с него защото и сгъването е много важно
Po Struma si hodil nali? Q otidi mevdu mostowete na Newestino da widi[ kolko ]ekari ima na edin izlet?Нареждали са се и по 10ина. В Пловдив на един от мостовете на Марица съм виждал и там не по-малко.Истина е ,че за този риболов трябват доста пари,подготовка и удобно място.А по Струма бог дал.Но мен неме кефи.Пробвал съм и то с много прилични модели щеки но не можах да се запаля...bobsana написа:Само на състезание може да видиш повече щеки накуп. Където и да отидеш на излет или няма щекари или са 1-2 ма. А и самите те споделят, че не винаги смеят да си ги носят, когато е много населено за да не стане неволен инцидент. Не е приятно да се помъчиш да се оборудваш и да излизаш само където е удобно.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка: