На една от многото пъстървови реки

Модератори: bobopeli, sapuna

fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

На една от многото пъстървови реки

Мнение от fishingmania »

Днес с баща ми решихме да направиме излет на една от многото......Приготвяне и тръгване към 10ч.аз бях заложил на спининг ,а баща ми на стръв .Пристигане към 11 без 15 и започват трескави приготовления. ИзображениеИзображение
След малко тръгнахме към реката ИзображениеИзображение
Изображение
Няколко часа нямахме удър вече беше станало към 1.30 и аз се запътих към един бент .Видях ,че 2 пъстръмки си играят и заметнах веднага реакция и леко побутната след това 2-ро хвърляне пак атака рибата нарави един въздушен пирует и ми заби блесната в лицето ,аз изпсувах и се преместих по надолу .След малко видях друга риба да скача под 1 от върбите .Заметнах отново ,рибата атакува и този път не можа да се откачи.
Малка красавичка около 17 см Изображение
Внимателно откачане и да бяга да расте ИзображениеПродължихме нагоре баща ми каза ,че е извадил една колкото среден пръст и това било продължихме нагоре рибите се виждаха ,но не атакуваха Изображение
Сменях блесни струвах не и не накрая вече към 7 часа отчаяни донякъде ,че е слабо се върнахме назад на 1 място на стар бент застанахме и хоп баща ми дръпна 1 малка .Аз вече бях прибрал ,но на бързо вързах 1 плувка и хоп след 2 хвърляна една 20 сантиметрова красавица Изображение.Целувка и обратно във водата .Мина се малко време и аз оплетох през това време баща ми вика снимай,снимай .Аз вадя телефона и се започва ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
На снимката изглежда малка ,но беше прилична американка ,която след намесата на клещичките се върна да расте ИзображениеРазплетох аз охладихме страстите и отново замятам в шавара .Гадната риба ми бута плувката но не яде стръвта по 1 време я заплете в шавара и след няколко секунди плувката полудя малко борба свободен стил и тя е на сушата малко по малка от предходната около 15 см .Снимка и обратно от където е дошлаИзображениеИзображение
След това хванах още 1 американка със същите размери ,която също е на свобода.Бе станало към 20:30 и бе време да си ходиме заредени с емоции за идната седмица.Това е от мен наслука :) :drinkers:
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Re: На една от многото пъстървови реки

Мнение от zapalen_92 »

Снимките са много зле.Защо не снима рибите от близко :)Да се видят хубаво окраска размер всичко.Иначе много собър излет.Балканки си имате вие по реките.А по моя край няма.Нсметка на това има друго :)
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

zapalen_92 написа:Снимките са много зле.Защо не снима рибите от близко :)Да се видят хубаво окраска размер всичко.Иначе много собър излет.Балканки си имате вие по реките.А по моя край няма.Нсметка на това има друго
:)
Колега с gsm е ,защото все още нямаме цифров апарат и затова :)
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

fishingmania написа:
zapalen_92 написа:Снимките са много зле.Защо не снима рибите от близко :)Да се видят хубаво окраска размер всичко.Иначе много собър излет.Балканки си имате вие по реките.А по моя край няма.Нсметка на това има друго
:)
Колега с gsm е ,защото все още нямаме цифров апарат и затова :)
Е няма значение че е от gsm.То пак прави хубави снимки ама трябвало е да снимаш и рибите от тако по близо разстояние.Иначе снимките като цяло са си качествени ама щяло да е хубаво да се видят рибите по от близо и украската и размера както казах по горе :)
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

То имало една по отблизо ама тази голямата дето викаш баща ти я е хванал и тази твоята след неговата :)
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”