Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Призив!!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Призив!!!!
Пак да отворя болната ми тема.
Пишете колеги, не се срамувайте.От 15000 човека във форума само 4-5 са пуснали пост след вчерашния уикенд.
Може да нямате красноречието на Кърцата и остроумието
на 5 кила,ама не ви пречи с две изречения да опишете вчерашния си излет.
Затова е форума ,да си помагаме взаимно.
И аз не съм много по писането ,ама винаги като ходя някъде ,гледам да дам инфо.
Пишете колеги, не се срамувайте.От 15000 човека във форума само 4-5 са пуснали пост след вчерашния уикенд.
Може да нямате красноречието на Кърцата и остроумието

Затова е форума ,да си помагаме взаимно.
И аз не съм много по писането ,ама винаги като ходя някъде ,гледам да дам инфо.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Призив!!!!
Кат излизам,пиша,ама сега жената не ме пуска,няма кво да пиша.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- GODzillata
Ти стига си излизал, че ремонт и внуче те чакат.КИРО написа:Кат излизам,пиша,ама сега жената не ме пуска,няма кво да пиша.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
Как да пиша,след последното си писане за Жребеца на мястото настана хаос от колеги(да не се изразя по грубо,че заслужават).На 500м 3 лагера бяха крастосали въдиците като на тримата мускитари шпагите,пълна селиния.По този начин си мислят,че ще изловят рибата на Жребеца-да,ама не.Всички взети заедно(около 30 въдици)за 15 дена неможаха да хванат това което аз хванах за 4 дена.Малко се отплеснах,но докато има такива чукондури няма да дам инфо повече.Ще правя снимки без да се вижда нищо от язовира.Тука има хиляди регистрирани които дебнат като хишници и нищо свястно не пишат.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:Как да пиша,след последното си писане за Жребеца на мястото настана хаос от колеги(да не се изразя по грубо,че заслужават).На 500м 3 лагера бяха крастосали въдиците като на тримата мускитари шпагите,пълна селиния.По този начин си мислят,че ще изловят рибата на Жребеца-да,ама не.Всички взети заедно(около 30 въдици)за 15 дена неможаха да хванат това което аз хванах за 4 дена.Малко се отплеснах,но докато има такива чукондури няма да дам инфо повече.Ще правя снимки без да се вижда нищо от язовира.Тука има хиляди регистрирани които дебнат като хишници и нищо свястно не пишат.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За съжаление това е самата истина.
- GODzillata
Илийка, пращай ги за зелен хайвер.snegk написа:Как да пиша,след последното си писане за Жребеца на мястото настана хаос от колеги...Всички взети заедно(около 30 въдици)за 15 дена неможаха да хванат това което аз хванах за 4 дена.Тука има хиляди регистрирани които дебнат като хишници и нищо свястно не пишат.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Има един старец, който лови на Дунава в градската градина - предимно таранки и червеноперки, ама като си напълни торбичката и после отива 100-на метра настрани от мястото си и там почиства няколко риби, за да си мислят другите, че там са уловени.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- КИРО
- Обратна връзка:
Таман завърших с тапетите.Четвъртък докато жената е на работа,ще съм избягал в морето.Няма да и е сефте да ме търси,ама и батерията на GSM-ма ще е паднала.GODzillata написа:
Ти стига си излизал, че ремонт и внуче те чакат.![]()

- Румбата
- разбира нещата
Добре де , ще си призная ! Вчера ходих на Огоста , ранно ставане и там на време и...........................нищо ! Водата бистра като сълза и топла за чай ! Аз само на изкуствени . Накрая си играх с едни маломерни кленчета ,хей така за кефа ! Жената ме спука от майтап , та това е ............. и питам аз ,на жената снимка как излиза от водата ли да кача ми то това е рибарски сайт ! 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
saksi написа:... Затова е форума, да си помагаме взаимно...

Прав си Борка, че трябва да си помагаме взаимно, но явно някои искат само да им помагаме! До скоро мислех, че във форума има една голяма членска маса читатели, които само черпят информация без да дават такава. От мненията на този член става ясно, че има и питатели, които си питат, а ние бълъците отговаряме!
Няма да коментирам кога и как трябва да се дава инфо, просто вижте ТОВА!
seski,какви 15 хиляди души бре? ти знаеш ли колко народ са това?
Ако бяха толкова активните тука винаги щеше да има онлайн по 800 човека.А що се отнася до излетите винаги съм смятал,че сайта е най-вече затова , да си помагаме с информация за водоемите и съвети един на друг.Разбира се , както НАВСЯКЪДЕ другаде, някой само дават , други само вземат 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ме развеселиха постовете на Кротушката
зашто не му казвате на човека каде да ходи
ако има некои посвободен да ходи и да му закача червеите
Аз досега се отдадох на почивки с семеиството,но от този уикенд започвам активно,и ште писам както правех и досега.Поздрави до всички редовни колеги

Аз досега се отдадох на почивки с семеиството,но от този уикенд започвам активно,и ште писам както правех и досега.Поздрави до всички редовни колеги

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
То,правилен е призива,ама положението е толкоз трагично с риболова,че не ми се пише даже в "Неуспешни".Трябва ми подфорум "Пародийно-перверзно-каръшки-маловодни-дребнорибни майтапи и гърч."Що да лъжа -нема нужда множеството да се юрва на риболов към планината,в тази суша и жега риболовът замре......
- майсторчето страхил
- сериозен играч
То хубаво да се похвалиш за услешен ,ама де викате не се знае как ще се усучат нещата.Лично на мен неми пука дали някой ще заеме мястото ми на следващия риболов,по този начин си откривам пък нови.Когато улова е добър днес утре не се знае дали ще хванеш на същото място нещо.На откриването т.г. на Батин направихме добър улов но колегите на т.н. "мини национална среща" не бяха толкова доволни на следващата седмица от улова на същото място където бяхме,дори се чуха думи на недоволство
.Но това не ме притеснява и като има нещо в успешни(дай боже) ще пиша с удоволствие нищо че някой може да се възползва от информацията,та нали това е идеята на форума
.Ако някой хване риба на място научено от мен ,ще се радвам за него стига да нее БРАКОНЕР 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- КИРО
- Обратна връзка:
Даааа,при мен няма такива страхове.Който има гащи,да ходи на моите места да лови,затова не си ги премълчавам,ама при вас е кофти.Освен на аверите на ЛС,а тук снимките с фалшиви координати.