Призив!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

saksi
фен клуб-скобар

Призив!!!!

Мнение от saksi »

Пак да отворя болната ми тема.
Пишете колеги, не се срамувайте.От 15000 човека във форума само 4-5 са пуснали пост след вчерашния уикенд.
Може да нямате красноречието на Кърцата и остроумието :D на 5 кила,ама не ви пречи с две изречения да опишете вчерашния си излет.
Затова е форума ,да си помагаме взаимно.
И аз не съм много по писането ,ама винаги като ходя някъде ,гледам да дам инфо.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: Призив!!!!

Мнение от КИРО »

Кат излизам,пиша,ама сега жената не ме пуска,няма кво да пиша.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

КИРО написа:Кат излизам,пиша,ама сега жената не ме пуска,няма кво да пиша.
Ти стига си излизал, че ремонт и внуче те чакат. :wink: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Как да пиша,след последното си писане за Жребеца на мястото настана хаос от колеги(да не се изразя по грубо,че заслужават).На 500м 3 лагера бяха крастосали въдиците като на тримата мускитари шпагите,пълна селиния.По този начин си мислят,че ще изловят рибата на Жребеца-да,ама не.Всички взети заедно(около 30 въдици)за 15 дена неможаха да хванат това което аз хванах за 4 дена.Малко се отплеснах,но докато има такива чукондури няма да дам инфо повече.Ще правя снимки без да се вижда нищо от язовира.Тука има хиляди регистрирани които дебнат като хишници и нищо свястно не пишат. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз първо писах ( за Домлян и Душанци ) , пък после трих.... :axe: :axe: :axe:
Сигурно се сещате защо :idea: :idea: :idea:
Изображение
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

snegk написа:Как да пиша,след последното си писане за Жребеца на мястото настана хаос от колеги(да не се изразя по грубо,че заслужават).На 500м 3 лагера бяха крастосали въдиците като на тримата мускитари шпагите,пълна селиния.По този начин си мислят,че ще изловят рибата на Жребеца-да,ама не.Всички взети заедно(около 30 въдици)за 15 дена неможаха да хванат това което аз хванах за 4 дена.Малко се отплеснах,но докато има такива чукондури няма да дам инфо повече.Ще правя снимки без да се вижда нищо от язовира.Тука има хиляди регистрирани които дебнат като хишници и нищо свястно не пишат. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

За съжаление това е самата истина.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

snegk написа:Как да пиша,след последното си писане за Жребеца на мястото настана хаос от колеги...Всички взети заедно(около 30 въдици)за 15 дена неможаха да хванат това което аз хванах за 4 дена.Тука има хиляди регистрирани които дебнат като хишници и нищо свястно не пишат. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Илийка, пращай ги за зелен хайвер. :wink:

Има един старец, който лови на Дунава в градската градина - предимно таранки и червеноперки, ама като си напълни торбичката и после отива 100-на метра настрани от мястото си и там почиства няколко риби, за да си мислят другите, че там са уловени. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

GODzillata написа:
Ти стига си излизал, че ремонт и внуче те чакат. :wink: :drinkers:
Таман завърших с тапетите.Четвъртък докато жената е на работа,ще съм избягал в морето.Няма да и е сефте да ме търси,ама и батерията на GSM-ма ще е паднала. :D
Изображение

Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

Добре де , ще си призная ! Вчера ходих на Огоста , ранно ставане и там на време и...........................нищо ! Водата бистра като сълза и топла за чай ! Аз само на изкуствени . Накрая си играх с едни маломерни кленчета ,хей така за кефа ! Жената ме спука от майтап , та това е ............. и питам аз ,на жената снимка как излиза от водата ли да кача ми то това е рибарски сайт ! :oops:
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

saksi написа:... Затова е форума, да си помагаме взаимно...
:!: :!: :!: :!:

Прав си Борка, че трябва да си помагаме взаимно, но явно някои искат само да им помагаме! До скоро мислех, че във форума има една голяма членска маса читатели, които само черпят информация без да дават такава. От мненията на този член става ясно, че има и питатели, които си питат, а ние бълъците отговаряме!

Изображение

Няма да коментирам кога и как трябва да се дава инфо, просто вижте ТОВА!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

seski,какви 15 хиляди души бре? ти знаеш ли колко народ са това? :roll: Ако бяха толкова активните тука винаги щеше да има онлайн по 800 човека.А що се отнася до излетите винаги съм смятал,че сайта е най-вече затова , да си помагаме с информация за водоемите и съвети един на друг.Разбира се , както НАВСЯКЪДЕ другаде, някой само дават , други само вземат :roll:
TICA FAN
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Ме развеселиха постовете на Кротушката :wink: зашто не му казвате на човека каде да ходи :wink: ако има некои посвободен да ходи и да му закача червеите :lol:
Аз досега се отдадох на почивки с семеиството,но от този уикенд започвам активно,и ште писам както правех и досега.Поздрави до всички редовни колеги :!:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

То,правилен е призива,ама положението е толкоз трагично с риболова,че не ми се пише даже в "Неуспешни".Трябва ми подфорум "Пародийно-перверзно-каръшки-маловодни-дребнорибни майтапи и гърч."Що да лъжа -нема нужда множеството да се юрва на риболов към планината,в тази суша и жега риболовът замре......
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

То хубаво да се похвалиш за услешен ,ама де викате не се знае как ще се усучат нещата.Лично на мен неми пука дали някой ще заеме мястото ми на следващия риболов,по този начин си откривам пък нови.Когато улова е добър днес утре не се знае дали ще хванеш на същото място нещо.На откриването т.г. на Батин направихме добър улов но колегите на т.н. "мини национална среща" не бяха толкова доволни на следващата седмица от улова на същото място където бяхме,дори се чуха думи на недоволство :lol: .Но това не ме притеснява и като има нещо в успешни(дай боже) ще пиша с удоволствие нищо че някой може да се възползва от информацията,та нали това е идеята на форума :smt023 .Ако някой хване риба на място научено от мен ,ще се радвам за него стига да нее БРАКОНЕР :axe:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Даааа,при мен няма такива страхове.Който има гащи,да ходи на моите места да лови,затова не си ги премълчавам,ама при вас е кофти.Освен на аверите на ЛС,а тук снимките с фалшиви координати.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”