Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Нелепа и странна захранка!
Модератор: Paublo_Eskobar
- maycal
- ще става разбирач
Нелепа и странна захранка!
Имам предвид захранка "Сезони" за шаран и други растителноядни риби.Не разбирам много от захранки, но тази ми направи доста добро впечатление като възможност за размесване, след това за оформяне на топки...Добре изглежда и на външен вид.Особеното и странното е, че в нея има червен оцветител, който се проявява едва когато захранката се смеси с вода-става интензивно червена! Проблемът е и, че и ръцете ми станаха трайно червени
, и сега се чудя дали всъщност това не е комбиниран продукт-едновременно захранка за шаран и боя за оцветяване на великденски яйца!
Съветвам ви да ползвате тази захранка само с гумени ръкавици, ако искате да запазите естествения цвят на кожата на ръцете си!

Съветвам ви да ползвате тази захранка само с гумени ръкавици, ако искате да запазите естествения цвят на кожата на ръцете си!
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Нелепа и странна захранка!
Ползвал съм я много пъти , но не , за да събера шарана , а УКЛЕЯ
- прави чудеса , а и не съм имал проблем подобен на твоя 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Нелепа и странна захранка!
И аз съм ползвал такава ,има и на други фирми.Но ,действително върши много добра работа за уклей/особено през студеното време/,но има такива и за платика.Аз си добавям за нея умишлено малко боя,червена ,но в твоя случай може да са поубъркали дозата
Няма лошо ,само миенето.

Всичко може,но не всеки го можe.