яз. Тополница ???

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
Berder
новобранец
новобранец

яз. Тополница ???

Мнение от Berder »

Purvo da se izvinia na Fixxer, che she kajete che floodia foruma ama, se chudia kuda da otkria sezona !!!!

Sega she vi pitam za iazovir Topolnica :), koito ima infa da kazva PLS !!!

Mersi predvaritelno na vsichki !
Гост

Мнение от Гост »

Мисля че е под аренда от тази година за което ме е яд защото не останаха водоеми за нас риболовците които само си плащаме билетите
Аватар
Berder
новобранец
новобранец

Мнение от Berder »

Absolutno si prav ! Chovek niama kade da otide, mai edinstvenia variant si ostava Iskara, chudia se koga li e nego she go dadat pod arenda ?!!!
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

Аз лично ходя доста често там, язовира е под аренда от много години,
винаги съм ял рибата, която съм ловил ... излизат много едри червеноперки и клен на царевица, и доста уклей на бял - в района на стената. Захранка задължително - да има нещо червено, малина, ягода, вишна. Шаран излиза около скалите на 500м от стената веднага в ляво преди нея. Лека шаранска захранка и търпение, може и земен червей.
Plat1ka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Plat1ka »

Awe iskam da vi pitam za koi qzovir topolnica stava duma ! Za6oto az hodq na edno prili4a6tno nq qzovir po pore4ieto na reka topolnica neposredstveno do selo Lisi4evo ! Mojete li da mi kajete kade se namira tozi qzovir za da znam za6oto tam kadeto az hodq vinagi sa izlizali klen Skobar i Mrqna i sled burq dobri 6arani ! Kajete plz kade se namira ! ZA da znam moeto mqsto dali se pla6ta ili ne se !
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Ne e tova koeto si mislish :lol:

ETO GLEDAI

http://bgmaps.com/map.asp?sid=726e31bce ... rid=batlas
Kapinkov
новобранец
новобранец

Мнение от Kapinkov »

Аз понеже живея в провинцията и от 15-на малки язовира 3 не са на аренда но те са грипосани и в тях няма риба. Искам да ви попитам на река Тунджа какво да ползвам за захранка за шаран и дали протейновото топче и царевицата са добра стръв
Аватар
altavoto_me4e
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от altavoto_me4e »

berder ne pravi tazi gre6ka
qzovira e pod arenda no moje6 da si lovi6 ima i bongala za po 20 na no6t s boiler pe4ka i xladilnik
no e ujas
az bqx s dve no6tuvki
i xvanax
kostur po 200,300grama golqm ama 15 kostura za tri dena mnogo li e
nikva druga riba ne izliza6e
smardi ujasno na tinq
abe ne te savetvam da xodi6 tam
daje ne stava da otide6 sas semeistvoto na po4ivka tam!!!! :evil: :evil:
ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
veij
новобранец
новобранец

Мнение от veij »

ami poneje otvariate temata za iazovirite pod arenda vij kakvo 4e ti kaja moi 4ovek. poneje takiva kato teb xodiat i vartiat gripovete az zatova sam si vzel iazovir zaribil sam go i ako xvana nekoi sas grip na nego 4e go 6ibam 4isto gol---- drygo poneje sam go zaribil i sam dal pari za zaribitel nali i az triabva da si vazvarna investiziata no pone 6te ima kade da loviat kolegite a ne da xodiat da visiat kato ribarski xyove i da ne xvanat ni6to
zanimavam se sas ribolvadstvo imam sobstven iazovir razvajdam haran bial amyr i som proleta go pyskam na sporten ribolov iazovira se namira mejdo selata smilez i dylevo pazardjihki okrag posoka strelha
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”