Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

яз. Тополница ???
Модератор: bobopeli
яз. Тополница ???
Purvo da se izvinia na Fixxer, che she kajete che floodia foruma ama, se chudia kuda da otkria sezona !!!!
Sega she vi pitam za iazovir Topolnica
, koito ima infa da kazva PLS !!!
Mersi predvaritelno na vsichki !
Sega she vi pitam za iazovir Topolnica

Mersi predvaritelno na vsichki !
- bigfisherman
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Аз лично ходя доста често там, язовира е под аренда от много години,
винаги съм ял рибата, която съм ловил ... излизат много едри червеноперки и клен на царевица, и доста уклей на бял - в района на стената. Захранка задължително - да има нещо червено, малина, ягода, вишна. Шаран излиза около скалите на 500м от стената веднага в ляво преди нея. Лека шаранска захранка и търпение, може и земен червей.
винаги съм ял рибата, която съм ловил ... излизат много едри червеноперки и клен на царевица, и доста уклей на бял - в района на стената. Захранка задължително - да има нещо червено, малина, ягода, вишна. Шаран излиза около скалите на 500м от стената веднага в ляво преди нея. Лека шаранска захранка и търпение, може и земен червей.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Awe iskam da vi pitam za koi qzovir topolnica stava duma ! Za6oto az hodq na edno prili4a6tno nq qzovir po pore4ieto na reka topolnica neposredstveno do selo Lisi4evo ! Mojete li da mi kajete kade se namira tozi qzovir za da znam za6oto tam kadeto az hodq vinagi sa izlizali klen Skobar i Mrqna i sled burq dobri 6arani ! Kajete plz kade se namira ! ZA da znam moeto mqsto dali se pla6ta ili ne se !
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
-
- ще става разбирач
- altavoto_me4e
- научил се да хвърля
berder ne pravi tazi gre6ka
qzovira e pod arenda no moje6 da si lovi6 ima i bongala za po 20 na no6t s boiler pe4ka i xladilnik
no e ujas
az bqx s dve no6tuvki
i xvanax
kostur po 200,300grama golqm ama 15 kostura za tri dena mnogo li e
nikva druga riba ne izliza6e
smardi ujasno na tinq
abe ne te savetvam da xodi6 tam
daje ne stava da otide6 sas semeistvoto na po4ivka tam!!!!

qzovira e pod arenda no moje6 da si lovi6 ima i bongala za po 20 na no6t s boiler pe4ka i xladilnik
no e ujas
az bqx s dve no6tuvki
i xvanax
kostur po 200,300grama golqm ama 15 kostura za tri dena mnogo li e
nikva druga riba ne izliza6e
smardi ujasno na tinq
abe ne te savetvam da xodi6 tam
daje ne stava da otide6 sas semeistvoto na po4ivka tam!!!!

ОТ КАКТО ПРОЧЕТОХ ЗА ВРЕДАТА ОТ АЛКОХОЛА СПРЯХ ДА ........ЧЕТА!!!!!
ami poneje otvariate temata za iazovirite pod arenda vij kakvo 4e ti kaja moi 4ovek. poneje takiva kato teb xodiat i vartiat gripovete az zatova sam si vzel iazovir zaribil sam go i ako xvana nekoi sas grip na nego 4e go 6ibam 4isto gol---- drygo poneje sam go zaribil i sam dal pari za zaribitel nali i az triabva da si vazvarna investiziata no pone 6te ima kade da loviat kolegite a ne da xodiat da visiat kato ribarski xyove i da ne xvanat ni6to
zanimavam se sas ribolvadstvo imam sobstven iazovir razvajdam haran bial amyr i som proleta go pyskam na sporten ribolov iazovira se namira mejdo selata smilez i dylevo pazardjihki okrag posoka strelha