Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Батак
Re: Батак
Браво за излета,добре си ги наскубал!
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Браво колега.Тази събота и неделя бях там,нямах твоя успех но важното е че избягах от жегите.
Да там е супер не само за риболов но и за почивка.А и вечер си е направо студено.Гот е на Батак

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за шарковците,максимално се кефа когато гледам хубави шаровци,продалжаваи така и нататак 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

А зимата питате ли ни!nedved3 написа:Да там е супер не само за риболов но и за почивка.А и вечер си е направо студено.Гот е на Батак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
Зимата - по схемата на Хр. Ботев : " ..... това време е само , човек да има млада жена и стар ревматизъм...."dimi написа:А зимата питате ли ни!nedved3 написа:Да там е супер не само за риболов но и за почивка.А и вечер си е направо студено.Гот е на Батак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()