Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Поредно
Поредно
Колеги при вас не знам как е но аз днес направих поредното капо.Всеки ти вика даи 10лв. даи 5лв. и накрая вечерта прас мрежите вътре в язовира пък каквото излезе.И най лошото че го правят самите арендатори.Забравих да кажа къде бях.Бях на Тополово но на последък имам чуството че просто не ми върви или рибата е обрана. Вашето мнение какво е?
Георги Тенев
Re: Поредно
Колега няма такова нещо като не ми върви всеки е имал валати пак отиваш и това е ,самоче ще е добре да смениш язовира ,защото за тополово се говори че няма риба.
- zapalen_92
- разбира нещата
Днеска бях на корекцията на река Росица.Дет се вика"Да чувам тишината"georgi30 написа:Колеги при вас не знам как е но аз днес направих поредното капо.Всеки ти вика даи 10лв. даи 5лв. и накрая вечерта прас мрежите вътре в язовира пък каквото излезе.И най лошото че го правят самите арендатори.Забравих да кажа къде бях.Бях на Тополово но на последък имам чуството че просто не ми върви или рибата е обрана. Вашето мнение какво е?

За сметка на днешния валат ,другия път цял живарник.Успех

Защо те е яд,прост не ходиш там
иам един язовир на Стрелци той е на около 50 километра от асеновград там дава другия път отиваш там и готово

Преди 3-4 години на тополовския язовир беше по-трудно да не хванеш шаран отколкото да хванеш. За съжаление в момента ситуацията е точно обратната. През 2006 г. имам един 9 кг.люспест шаран и още 10 риби над 5 кг. -месеците Септември и Октомври при много ниско ниво на язовира. 2007-ма, юни месец след пороите при високо ниво на гьола на склона на острова хванах един огледален шаран-7 кг. и после до края на годината ме преследваше лош късмет и доста валати без никакъв удар .Същата година някои колеги изкараха доста добри риби, но като цяло имаше малко дни на активност. Тази година работата е по-трудна от всякога преди това. Направих много валати, но имах и късмета да изкарам един 5 килограмов шаран и няколко между 2 и 3 килограма голишарчета. Равносметката обаче е, че от петнайсетина,а може би и повече излета имам само 4 с хванати риби.
Мога да обобщя, че в язовирчето със сигурност са останали няколко добри риби, но са много малко моментите и още по малко местата те да бъдат хванати.Както на всякъде си иска познаване на гьола, но определящ фактор май е късмета да си на точното място по точното време.
Мога да обобщя, че в язовирчето със сигурност са останали няколко добри риби, но са много малко моментите и още по малко местата те да бъдат хванати.Както на всякъде си иска познаване на гьола, но определящ фактор май е късмета да си на точното място по точното време.