Поредно

Модератори: bobopeli, sapuna

georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Поредно

Мнение от georgi30 »

Колеги при вас не знам как е но аз днес направих поредното капо.Всеки ти вика даи 10лв. даи 5лв. и накрая вечерта прас мрежите вътре в язовира пък каквото излезе.И най лошото че го правят самите арендатори.Забравих да кажа къде бях.Бях на Тополово но на последък имам чуството че просто не ми върви или рибата е обрана. Вашето мнение какво е?
Георги Тенев
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Re: Поредно

Мнение от nedved3 »

Колега няма такова нещо като не ми върви всеки е имал валати пак отиваш и това е ,самоче ще е добре да смениш язовира ,защото за тополово се говори че няма риба.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

georgi30 написа:Колеги при вас не знам как е но аз днес направих поредното капо.Всеки ти вика даи 10лв. даи 5лв. и накрая вечерта прас мрежите вътре в язовира пък каквото излезе.И най лошото че го правят самите арендатори.Забравих да кажа къде бях.Бях на Тополово но на последък имам чуството че просто не ми върви или рибата е обрана. Вашето мнение какво е?
Днеска бях на корекцията на река Росица.Дет се вика"Да чувам тишината" :) И така и стана.Няма никакво движение водата гладка необезспокоявана.Един човек каза че видял парче от мрежа захвърлено,и си говориха с един друг човек,че вечерта са я тарашили с мрежите.Ханах само една малка по чудо и то в една дупка по сред водораслите извадих я всеедно е 3 кила.Тъй че не само на платеното има мрежи :)
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

За сметка на днешния валат ,другия път цял живарник.Успех :D :D :D :D :D :D
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Колега Недвед въпроса не е във самия валат яд ме е на тия арендатори.
Георги Тенев
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Защо те е яд,прост не ходиш там
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

иам един язовир на Стрелци той е на около 50 километра от асеновград там дава другия път отиваш там и готово :D :D :D :D :D :D :D
haro
новобранец
новобранец

Мнение от haro »

Преди 3-4 години на тополовския язовир беше по-трудно да не хванеш шаран отколкото да хванеш. За съжаление в момента ситуацията е точно обратната. През 2006 г. имам един 9 кг.люспест шаран и още 10 риби над 5 кг. -месеците Септември и Октомври при много ниско ниво на язовира. 2007-ма, юни месец след пороите при високо ниво на гьола на склона на острова хванах един огледален шаран-7 кг. и после до края на годината ме преследваше лош късмет и доста валати без никакъв удар .Същата година някои колеги изкараха доста добри риби, но като цяло имаше малко дни на активност. Тази година работата е по-трудна от всякога преди това. Направих много валати, но имах и късмета да изкарам един 5 килограмов шаран и няколко между 2 и 3 килограма голишарчета. Равносметката обаче е, че от петнайсетина,а може би и повече излета имам само 4 с хванати риби.
Мога да обобщя, че в язовирчето със сигурност са останали няколко добри риби, но са много малко моментите и още по малко местата те да бъдат хванати.Както на всякъде си иска познаване на гьола, но определящ фактор май е късмета да си на точното място по точното време.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”