Помислете малко върху това!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Помислете малко върху това!!!

Мнение от slivnalia »

saksi написа:Калояне изписа една кофа мастило :D ,ама не можах да разбера ,кои са богопомазаните и защо реши ,че има такива.
и аз това искам да разбера :?: :?: :?:
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Не е до смелоста,ето и аз ти писах ЛС в което казвам че те разбирам,но сшто писах че ако сам подалече от всички вас,иа имах тази вазможност да се запознаиа с повече хора от форума между кои и с неколку модератори,и с неколку обикновени :lol: като што сме аз и ти.Сшто ти казах че всички са хора на место.Ти казах да се не нервиш,да си пускаш свободно снимки от големи риби,и всеки истински ште ти честита когато хванеш риба над 20 кила.Ако е некои не ти честита за такава риба коиато не а ни санувал,значи е завидливо копеле.
Думата ми е една-по споко.И тези които ги наричаш привилеговани са хора които могат да ти се намерат в всеки момент,а от друга страна те разбирам и тебе какво искаш.
Обшто познато е че много нешта не рибарски в последно време саштествуват по форума, и работа на модераторите е това да го оправаиат.
Всичко настана от малкиа запален 92 на когото сшто не му мислиа лошо,уважавам му труда,но тои в една тема пише за штуките, за прчките кои си купува ,за стихотворениата които пише,какво ли не друго........
И тук модератора треба да реагира,заштото ако всички започнеме така кои ште ни намери краиа.
По думите заслужаваш почитта от всички,но пусни снимките па аз гарантирам че всички привилеговани как им казваш ште ти свалиат шапка.
Поздрави от мене,и да те има много често тук на форума :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

На мен къде са ми превилегиите :cry: :cry: :cry: сега да взема да не ходя по срещи :roll: и да чакам специална покана :oops: как да го разбирам това. :roll:
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Благодаря ти!Има още хора-някои ми отговориха че не желаят да постна личните им във форума,други не са ми отговорили дали са съгласни!Все пак знам,че малко или много някои хора разбраха за какво говоря,а други мислят като мен,но просто не смеят да си го кажат,защото знаят че ще постигнат точно толкова,колкото и аз,а трети,защото ще обърнат много хора срещу себе си!
Осъзнавам също така,че каквото и да направя отсега нататък на мен ще се гледа като на черната овца,осмелила се да се отдели от стадото(но както в приказките вълка я изяде) :D Аз няма от какво да се срамувам-не съм излъгал никого,не съм обидил никого-познавам лично малко хора от форума и със сигурност разбрах,че един от тях не ме уважава като личност,пък камоли като рибар-знам ли може би пък толкова мога и толкова заслужавам:D
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Толкова много страници и мнения за един ден и в крайна сметка не разбрах какво цели и какъв е смисълът на темата :smt017 . Калояне, пишеш, че се чувстваш пренебрегнат, но погледнах в мненията ти и видях, че си получил отговори от съфорумците на всички твои запитвания. По принцип ако даден въпрос е зададен на правилното място и на родния език, той съответно получава и смислен отговор. В противен случай се намесват модераторите и слагат нещата на място. Един човек във форума се възприема на сериозно или не въз основа на това, което е написал и колко смислени поста има. Лично аз предпочитам като вляза във форума да прочета 2-3 мнения на място, отколкото 20 напълно безмислени и пуснати за запълване на времето. За съжаление вторите мнения напоследък преобладават :evil: .
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колега , ти ни разцъка като билярдни топки с тая тема , бре :evil: Ако беше употребил поне една част от всички тия ялови и сополиви излияния за да пишеш нещо смислено и по същество в подфорумите касаещи риболова , нещата щяха да са по различен начин :wink: Нищо подобно- ти авансово обясни, че там и по тези въпроси НЕ ПИШЕШ!!! Уверявам те че аз , нито сега нито за в бъдеще ще гледам на теб като на "черна овца" , ако държиш да разбереш , като на какво ще гледам... пиши да ти го пратя и аз на "лични". :wink:
Айде със здраве :wink:
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Прати да видим :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ :!: я кажете дли върви кайсиева ракия със таратор. :roll:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

А така,усмивки малко :lol: :lol: аде сега и ти за всички, на които ни вкара мухи в главите,да пуснеш некоиа 20+ снимчица :wink: поне едничка
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Стана интересно-получих първата заплаха за вечен бан:)
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

kaloyan87 написа:Стана интересно-получих първата заплаха за вечен бан:)
Колега само да попитам ти какво очакваше? Букет цветя и безплатни кебапчета за награда ли?Какво толкова има за разбиране - на място ,където има много хора там неизменно има и любов и омраза.Не може да царува само едното при толкова различни хора , живеещи на различни места и с различен поглед върху нещата.Вечен мир и разбирателство в сайта не е имало - няма и да има,така впрочем е и навсякъде.Мисля , че няма какво повече да се обсъжда по въпроса.Всеки мислещ човек знае ,че едното не може без другото.Затова наздраве :drinkers: :wink:
TICA FAN
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

А извинявам се то не било от модератор,а било за личен бан-не искат да мио четат мненията вече :D
stoistoi
новобранец
новобранец

Мнение от stoistoi »

Брях маа му стара, това заприлича на "Биг Брадър" или на събрание на входа за определяне на асансьорните такси.
и най-умния си е малко прост
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

kaloyan87 написа:Стана интересно-получих първата заплаха за вечен бан:)
IDA написа:Заглавие: Помислете малко върху това!!!
kaloyan87 написа:Прати да видим :D
Ти си първия който ще си го банна персонално и трайно- нито ще ти виждам постовете , нито ще мога да получавам "лични". Писна ми цял ден да чета простотии и лигавщини!
kaloyan87 написа:А моето мнение за теб знаеш ли какво е-че ми е през...какво ще направиш :D
kaloyan87 написа:и още нещо-ти ще ме баннеш-но имам 4 компютъра и пак ще се регна и няма да разбереш,че съм аз:)
п.п. това ми е личното , това са отговорите :wink: вече не мога да чета постовете на к-87 , разгеле!
Изображение
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Калояне,винаги е имало и ще има наши и Ваши,така че просто си го премести в другия крачол.
Заключено

Обратно към “Разни”