Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Водоеми около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
водоеми около Пловдив
Ако ти се лови шаран,на платения на 9км по Пазарджишко шосе.И тази събота бях там.На червен земен червей,3 шаранчета по около1,5кг.Таксата е 3лв,килото шаран също.Там са 2 водоема,като във втория има и каракуда-тя е безплатно.Има барче за кафе,бира и тн.Наслука.
-
- вече хвърля и на тежко
колега аз съм от пловдив но имам роднини в карлово и често пътувам и те също са рибари и последно ми говореха за някакво водоемче около село соколица там вадели шаран каракуда и амур са незнам кво е положението но и аз съм хоил риба наистина има но този сезон няма да зима лятото се пробвай а за марица сега точно щуката е луднала на сякаде и в града и извън згада на рибка основно по застуелите места или там където се вклива друго водоемче айде на слъка
абсент написа:колега аз съм от пловдив но имам роднини в карлово и често пътувам и те също са рибари и последно ми говореха за някакво водоемче около село соколица там вадели шаран каракуда и амур са незнам кво е положението ........
Вадели ама миналата година.......тази година нямааааааааа, и няма и да има.
ПП. Пробвяай на КИРИЛИЦА много е лесно ша знайш !!!!!
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Къде около Пловдив
Колеги,имам информация,но не мога да я проверя,защото нямам кола.На около 35-40км от Пловдив,платен водоем-5лв,каквото си хванеш-говорим за шаран и каракуда.Има ли някой с кола,за да я проверим?Наслука.
-
- научил се да хвърля

къде около Пловдив
И така,Банкера.Водоема на Костиево вече го проверих.Днес-неделя,времето беше меко и се завърнах от там с 2кг шаран.Водоема е по-дълбок в края и усетих,че шарана е там.Успях да го прилъжа на червен червей.така,че сезона за шаран го закрих успешно.Наслука.