Слаковци-ах тези сомчета

Модератори: bobopeli, sapuna

toni9417
новобранец
новобранец

Слаковци-ах тези сомчета

Мнение от toni9417 »

Здравейте,бях на Слаковци от 18 до 20.08.08.През първия ден през ден нямах удари,обаче през ноща хванах 10 сомета като най-голямото беше кило.Шараните нещо ги нямаше,мое мнение е,че са се изпокрили при шаварите към края на язовира.Та така през втория ден имах удари само през вечерта - 7 сомчета за 1 час такова нещо не бях виждал.По едно време и трите въдици ми бяха навънка това беше към 23 до 00 и после спряха като,че ли някой им каза "спрете да кълвете".В 3 часа на едната въдица сигнализаторът изпищя като луд вдигнах въдицата и усетих силата на рибата,борих се 30-40 минути като я доближих до брега видях дължината на рибата беше сом сигурно беше над 10 кг.влязох във водата и тамън да хвана сома за устата той започна да плиска и така куката изхвърча от устата му и се откачи,но това е риболовът Така завърши моя излет,а относно за другите рибари един човек хвана през деня 2 амура и 1 шаран единия амур беше 6кг,а другия 4кг шарана беше 3кг.Пиша късно темата,защото чак днеска съм си в софия. Не съм снимал,защото нямяше какво да снимам.Айде чао до следващия път :D :D :D :D :D
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Re: Слаковци-ах тези сомчета

Мнение от vlado-fidera »

Жалко са големия сом ама малките пусна ли ги?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

аз бях ан Слаковци 23-24. 08
Бях се настанил в плиткия краи на язовира в шаварите от сабота на обед до неделя следобед идинстжената изкарана риба беше 1 костурче колкото показалец до сега такъв карък не сам имал никога .Имах 2 удара единия към 22ч но не раьзбрах какво е било докато оправях едната въдица не сам чул камбанката на др как пада и като засяках вече се беше оплело в шавара помъчих го 5-10 мин за мик отпусна за секунда но явно се беше заплело стабилно и скъсах др удар беше едентичен с този които описах самоче през ноща мевду 02-05 ч бях заспал като се сабудих саштата ситоация пак се беше забило в шавара този път след опаване го оставих около 30мин с надеждата да се раздвижи но не отново се наложи да късам и това ми бяха единствените 2 удара за малко повече от 24 часа на 2 данни и една плувка . В язовира има доста риба поне според мен но защо събота и неделя не ще да кълве не знам, но и около мен нямаха особен оспех колегите . Не пуснах тема в неуспешни защоти си изкарах доста добре сред природата
toni9417
новобранец
новобранец

Мнение от toni9417 »

Събота и неделя няма много кълване,защото има прекалено много хора а и който ходи на слаковци знае че почти всяка събота и неделя се намира по някоя шумна компания.A относно малките сомчета.Взехме си само големите
bfk
новобранец
новобранец

Мнение от bfk »

аз сам изчел сико за този яз. и раз брах е сабота и неделя не е както трябва работата ма пусто кат рябва да се бачка и само тогава мога да ходя
ще продалжавам да пробвам пак виж някои ден ми излезнал касмета :D
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Te такива ми требат ще го посетя таз седмица :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

TRANSKI RIBAR написа:Te такива ми требат ще го посетя таз седмица :wink:
Пусни една обява с координати (тел.), колегите от София, дето ходят там, ще ти хванат някое друго ( по три , по пет....) Аз така съм ловил , само че не сомчета , а амурчета и то " на скорост" ( като кефали и горе-долу с тоя размер) 8) 8) 8)
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Бащами днес отиде , утре ще видим какво е направил , днес са пуснали шаран и сом , значи вечерта и утре през деня , щв кълве здраво.Тони ти къде си бил , че до теб са ловили амури , скоро не бях чувал някой да се хвали с амур над 2кг , дай малко повече инфо :wink:
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Точно така пише в сайта им ,но са пуснали само шаранчета :wink: А, точно от утре да кълве ,малко ме съмнява.
toni9417 написа:Събота и неделя няма много кълване,защото има прекалено много хора
И в това не е проблема,но няма да го коментирам :D
vlado-fidera написа:Жалко са големия сом ама малките пусна ли ги?
Там колега правилата са други ,пазарни ,взима ти 8лв.и ловиш каквото ти е пуснал.Плюс това са американски/канални /сомчета :wink:
На успелите да хванат ,браво :D ,на тези дето ще се пробват, късмет ,но не петък -неделя :!:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
toni9417
новобранец
новобранец

Мнение от toni9417 »

Аз бях от лявата страна точно кадето започва стеснението на язовира и отсреща един човек хвана амурите :wink:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

До сега бащата има извадени 4 шарана и 2 сома , слабо е при положение , че са пускали снощи иначе пазача каза , че и сом е пускано и са оставили 50 в клетката за ресторанта :D
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Крайния резултат е 5 шарана и един сом (албинос) но по- едър . Днес се е извадило много риба а, бащата изпуснал голям шаран , ударил на бял , за това казвам , че е шаран , но макарата не издържала и не въртяла :twisted: по-зеленял е от яд а рибата скъсала 20. 30 метра влакно .Там са Бисер от Перник и Drebens и те са хванали
Изображение
toni9417
новобранец
новобранец

Мнение от toni9417 »

На каква стръв е хванал шараните баща ти
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Грешиш Митак,аз само минах за 1 час в четвъртък вечерта,а брат ми остана цяла нощ,ама не е кълвало като друг път,за цялата нощ е хванал 10-12 шаранчета.Е вярно че 1 хванах и аз.А Бисер ще е там до другата неделя.Яко му завиждам.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

E бащата ми каза че е видял Пасата и за това,Иначе си е кълвяло , но голямото го е изпуснал :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”