царевица от консерва...

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

царевица от консерва...

Мнение от dekata »

Споделете кой на коя фирма ползва и от коя е най-доволен.Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка.Бях доволен от Сторко,но напоследък много ги развалиха.Ползвал съм и Виктория и Мурела,но не съм очарован.Искам да лъжа шарко на дъно.Има една унгарска в бурканчета,дали ще е добър заместител на тази от консервата.Знам че шарко яде всякаква,но някой път иска само от консерва. :roll:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
georgi_gopata

Re: царевица от консерва...

Мнение от georgi_gopata »

За дъно си варя или слагам вкисната или млечна или суха...само за каракуда купувам,без значение каква!
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Колега,не се заблуждавай.Ако обаче откриеш царевица,която става за всеки водоем,много те моля,първо на мен се обади.Ето ти и малко доказателства:яз.Сушица-ще се убие шарана,за царевица с мед.,рибарник на гр.Павликени-Не поглежда изобщо гореспоменатата,но на кюспе никога не отказва и тн.Извода според мен е че шарана налита на това,с което е хранен или се храни.Наслука.
georgi_gopata

lz1igr написа:Колега,не се заблуждавай.Ако обаче откриеш царевица,която става за всеки водоем,много те моля,първо на мен се обади.Ето ти и малко доказателства:яз.Сушица-ще се убие шарана,за царевица с мед.,рибарник на гр.Павликени-Не поглежда изобщо гореспоменатата,но на кюспе никога не отказва и тн.Извода според мен е че шарана налита на това,с което е хранен или се храни.Наслука.
:smt018
Не винаги.
На водоем където шарана беше хранен само с жито и гранула до миналата година,сега не се храни...кълве само на млечна царевица и кюспе, дори днес като бях там собственика на язовира хващаше половинки на рибе на дъно...
някои шарани са "изкривени" тоест няма витамини в храната...помислете ако захраним два дена с по едно кило протеини, дали ще има успех... :wink:

Всичко е породено от липсата на достатъчно храна-Глад!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

dekata написа:Споделете кой на коя фирма ползва и от коя е най-доволен.Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка.

Не става въпрос за аромати и кюспета.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
georgi_gopata

dekata написа:
dekata написа:Споделете кой на коя фирма ползва и от коя е най-доволен.Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка.

Не става въпрос за аромати и кюспета.
Ами lz1igr започна темата къде на какво кълве, и аз само допълних! :mrgreen:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

dekata написа:Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка
Колега ползвам цяла варена царевица с кочан.Обикновенно е една царевица по-голяма ,разделена на две ,и е вакумирана в найлонов пакет .Предполагам че и в БГ я има ,потърси в зеленчуковите магазини, или в супермаркетите -раздел консервирани храни.
Удобството е ,че можеш да си режеш от кочана ,цели зърна .Тъй като е вакумирана,има голям срок на годност,и се продава целогодишно.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Аз напоследък съм доволен от една консервирана царевица-Мирела,има я в Кауфланд цели са зърната и са здрави,много е добра.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз купувам сладка царевица само на "Oberon" зърната са едри и твърди!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Те такива отговори чаках :D Ако може някъде да ги видя как изглеждат :roll:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

dekata написа:Те такива отговори чаках :D Ако може някъде да ги видя как изглеждат :roll:
За съжаление няма как да ти ги покажа сега!Но поне намерих как изглежда опаковката,може да я видиш Тук.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Благодаря.Аз точно опаковката исках да видя :wink:
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Paublo_Eskobar написа:Аз купувам сладка царевица само на "Oberon" зърната са едри и твърди!
И аз :D 450 гр някъде за 1.50 лв от Фантастико си е добре... :D

Изображение
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

За плувка и за фидер тази година ползвам само марка " Аrriva" , с ей тия куки по-долу:

Изображение

Според какво ще ловя , ако ми трябва много мека, я оставям за 24ч. във фризера ( без да я отварям) 8)
Преди ползвах Сторко , но нот миналата година нещо го развалиха :?

Ето и снимка на цялата кутийка , цена 1.25лв.

Изображение

8)
Изображение
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

BonduelleИзображение
лятото ползвах такава,имаше я в метро.в малки и големи дози,зърната ги бива :D ,но тряа малко или много да се подбират(както винаги).ама то май зависи на ква партида ще попадне човек,при тия консерви.
само да добавя,кат се вкисне става неустоима :wink: за рибоците
Последно промяна от chanio на Пон Фев 09, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”