Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

царевица от консерва...
Модератор: Paublo_Eskobar
царевица от консерва...
Споделете кой на коя фирма ползва и от коя е най-доволен.Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка.Бях доволен от Сторко,но напоследък много ги развалиха.Ползвал съм и Виктория и Мурела,но не съм очарован.Искам да лъжа шарко на дъно.Има една унгарска в бурканчета,дали ще е добър заместител на тази от консервата.Знам че шарко яде всякаква,но някой път иска само от консерва. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Re: царевица от консерва...
За дъно си варя или слагам вкисната или млечна или суха...само за каракуда купувам,без значение каква!
Колега,не се заблуждавай.Ако обаче откриеш царевица,която става за всеки водоем,много те моля,първо на мен се обади.Ето ти и малко доказателства:яз.Сушица-ще се убие шарана,за царевица с мед.,рибарник на гр.Павликени-Не поглежда изобщо гореспоменатата,но на кюспе никога не отказва и тн.Извода според мен е че шарана налита на това,с което е хранен или се храни.Наслука.
lz1igr написа:Колега,не се заблуждавай.Ако обаче откриеш царевица,която става за всеки водоем,много те моля,първо на мен се обади.Ето ти и малко доказателства:яз.Сушица-ще се убие шарана,за царевица с мед.,рибарник на гр.Павликени-Не поглежда изобщо гореспоменатата,но на кюспе никога не отказва и тн.Извода според мен е че шарана налита на това,с което е хранен или се храни.Наслука.

Не винаги.
На водоем където шарана беше хранен само с жито и гранула до миналата година,сега не се храни...кълве само на млечна царевица и кюспе, дори днес като бях там собственика на язовира хващаше половинки на рибе на дъно...
някои шарани са "изкривени" тоест няма витамини в храната...помислете ако захраним два дена с по едно кило протеини, дали ще има успех...

Всичко е породено от липсата на достатъчно храна-Глад!
dekata написа:Споделете кой на коя фирма ползва и от коя е най-доволен.Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка.
Не става въпрос за аромати и кюспета.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Ами lz1igr започна темата къде на какво кълве, и аз само допълних!dekata написа:dekata написа:Споделете кой на коя фирма ползва и от коя е най-доволен.Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка.
Не става въпрос за аромати и кюспета.

-
- сериозен играч
Колега ползвам цяла варена царевица с кочан.Обикновенно е една царевица по-голяма ,разделена на две ,и е вакумирана в найлонов пакет .Предполагам че и в БГ я има ,потърси в зеленчуковите магазини, или в супермаркетите -раздел консервирани храни.dekata написа:Става въпрос за размера на зърната.В повечето са пресечени през средата и стават само за плувка
Удобството е ,че можеш да си режеш от кочана ,цели зърна .Тъй като е вакумирана,има голям срок на годност,и се продава целогодишно.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- ще става разбирач
Аз напоследък съм доволен от една консервирана царевица-Мирела,има я в Кауфланд цели са зърната и са здрави,много е добра.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз купувам сладка царевица само на "Oberon" зърната са едри и твърди!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Те такива отговори чаках
Ако може някъде да ги видя как изглеждат 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
За съжаление няма как да ти ги покажа сега!Но поне намерих как изглежда опаковката,може да я видиш Тук.dekata написа:Те такива отговори чакахАко може някъде да ги видя как изглеждат
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Благодаря.Аз точно опаковката исках да видя 

-
- разбира нещата
И азPaublo_Eskobar написа:Аз купувам сладка царевица само на "Oberon" зърната са едри и твърди!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- учете се от него
За плувка и за фидер тази година ползвам само марка " Аrriva" , с ей тия куки по-долу:

Според какво ще ловя , ако ми трябва много мека, я оставям за 24ч. във фризера ( без да я отварям)
Преди ползвах Сторко , но нот миналата година нещо го развалиха
Ето и снимка на цялата кутийка , цена 1.25лв.

Според какво ще ловя , ако ми трябва много мека, я оставям за 24ч. във фризера ( без да я отварям)

Преди ползвах Сторко , но нот миналата година нещо го развалиха

Ето и снимка на цялата кутийка , цена 1.25лв.

-
- разбира нещата
Bonduelle
лятото ползвах такава,имаше я в метро.в малки и големи дози,зърната ги бива
,но тряа малко или много да се подбират(както винаги).ама то май зависи на ква партида ще попадне човек,при тия консерви.
само да добавя,кат се вкисне става неустоима
за рибоците

лятото ползвах такава,имаше я в метро.в малки и големи дози,зърната ги бива

само да добавя,кат се вкисне става неустоима

Последно промяна от chanio на Пон Фев 09, 2009 6:02 pm, променено общо 1 път.