Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум




вьпрос за качамака
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Мнения: 4365
- Регистриран на: Нед Мар 20, 2005 9:41 am
- Местоположение: Ямболската баня
- Обратна връзка:
знаех си аз,че нещо не ми е наред-2чаши..3чаши..а аз се ЧАНЧИМ с по цело кило,па да не говорим,че и яица слагам,ванилии,захар,сол...па и мелям суха царевица с кафемелачката,та да е на по едри парчета и после ги смесвам-имам 1 огромна тенджера,дето МАМАТА ми се...като забьркам целото тва количество-колко дьрвени льжици потроших
пак благодаря за разбирането-но па моя става доста ефектно за пружини и фидери-яицето го дьржи перфектно,като отмива само по малко-колко да ги дразни..
п.с.-и да не се преебете да идете на Роман тия дни-реката само мени нивото,заради тьпия вец-пак се очертава кофти зима..

пак благодаря за разбирането-но па моя става доста ефектно за пружини и фидери-яицето го дьржи перфектно,като отмива само по малко-колко да ги дразни..

п.с.-и да не се преебете да идете на Роман тия дни-реката само мени нивото,заради тьпия вец-пак се очертава кофти зима..
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
- Мнения: 125
- Регистриран на: Нед Ное 20, 2005 7:08 pm
- Местоположение: България
В съда, в който ще го правиш, сипваш една пълна супена лъжица брашно и една супена лъжица вода. Оставяш така около час за да поеме брашното водата. После бъркаш до еднородно състояние. Готово е когато като го опъваш с лъжицата, с която бъркаш се образува фитил, който се къса от нея на 5-6 см. Водата можеш да ароматизираш. После- в спринцовката. В хладилника се запазва доста време.