Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

айде стига с тези боклуци
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: айде стига с тези боклуци
Доста излети имам с колеги ( утре пак
) на яз. Домлян - рекорда е два чувала, изсипват се в първия контейнер в селото и следващия път пак. Но чудесиите които съм виждал на Душанци , Антона , Копринка и Пясъчник са несъпоставими... То бива , бива ама......
Пропуснах Ивайловград- миналата година под Сеноклас купчината беше висока колкото мен и горя повече от час!

Пропуснах Ивайловград- миналата година под Сеноклас купчината беше висока колкото мен и горя повече от час!

- krokibg
- учете се от него
Хи,хи,аз обаче бих рекорда тази година
Когато бяхме на гости в Русе на Сестрата/Павката/,на тръгване си събрахме кочината и кой-каквото натовари,при мен останаха три чувала.Аз си ги натоварих в джипа,закачихме с колегата караваната и потеглихме за Пловдив.Но понеже багажа ми си стой при мен на язовира,първо отидохме до езерово да го сваля и оооо
изненада,чувалите най-отзад.Понеже нямам изобщо боклуци при мен,взех че си донесох два-три чувала чак от Русе та да не взема да препълня тамошните кофите за боклук.Ай стига сме разкарвали боклуци из цяла българия ами да ги горим на място

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Колеги ,още мноого дълго време ,ще си имаме този проблем с боклуците.Вината не-е само в нас ,тези които ходим на излед по язовири и реки,а и в самата община.
Как процедират в другите държави:Например в Испаниа ,неможеш да си разпънеш палатка на някой язовир където ти е кеф,разрешено-само на определени места .
Забранено е да палиш огън ,дори барбекютата са забранени от 1юни до 1 ноември.
Забранено е влизането с лодки,в по-голямата част от водоемите ,а там където е разрешено,трябва да си платиш такса в общината ,на която принадлежи даденият водоем ,-един вид разрешително ,което важи за лодки без мотор .За лодки с ел.мотор и мотори с вътрешно горене,изпитите които трябва да вземеш и парите които трябва да платиш,-просто не са за коментиране.
И още един куп забрани,които те карат да се замислиш,-абе аз на панаир ли отивам или на риболов.
Когато отидеш на определен водоем ,и се включваш от главният път към второстепенният който води към водоема ,има поставени кутии с пвц чували ,взимаш си един ,два чувала и продължаваш.Когато се връщаш от "панаира "или риболова ,на същото място от където си взел чувалите,има поставени контейнери за отпадъци,-пускаш чувалите и си отиваш.
Отговорете си сами , трябва ли и у нас в България ,да се вземат такива мерки и забрани ,за да се радваме на една по-чиста природа.
Хората ли сме невъспитани или ни липсват закони ,които естествено трябва да се спазват.
Как процедират в другите държави:Например в Испаниа ,неможеш да си разпънеш палатка на някой язовир където ти е кеф,разрешено-само на определени места .
Забранено е да палиш огън ,дори барбекютата са забранени от 1юни до 1 ноември.
Забранено е влизането с лодки,в по-голямата част от водоемите ,а там където е разрешено,трябва да си платиш такса в общината ,на която принадлежи даденият водоем ,-един вид разрешително ,което важи за лодки без мотор .За лодки с ел.мотор и мотори с вътрешно горене,изпитите които трябва да вземеш и парите които трябва да платиш,-просто не са за коментиране.
И още един куп забрани,които те карат да се замислиш,-абе аз на панаир ли отивам или на риболов.
Когато отидеш на определен водоем ,и се включваш от главният път към второстепенният който води към водоема ,има поставени кутии с пвц чували ,взимаш си един ,два чувала и продължаваш.Когато се връщаш от "панаира "или риболова ,на същото място от където си взел чувалите,има поставени контейнери за отпадъци,-пускаш чувалите и си отиваш.
Отговорете си сами , трябва ли и у нас в България ,да се вземат такива мерки и забрани ,за да се радваме на една по-чиста природа.
Хората ли сме невъспитани или ни липсват закони ,които естествено трябва да се спазват.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- krokibg
- учете се от него
Момчета,закони имаме но нямаме кой-да ги прилага и санкционира нарушителите !!! От десет дни се разправям със кмета на селото,голям тъпак
той сам им разрешава да си изхвърлят баклука на местата за които е издал заповед да не се ползуват за сметище.Ето ви една идиотщина за която когато и да го пребие човек,винаги ще е късно.От наколко дни се карам със него да си почисти кочината но пред мен обещава а зад мен се хили и говори глупости.В най-скоро време съм му обещал да го отупам и мисля че ще го направя със удоволствие,ако не се вземе в ръце,е.....х го в усрания кмет кирлив
Так че,нищо хубаво не ни очаква,защото от горе нищо не се прави а хората копират управниците на всички нива от президент до кмет на най-малкото села.Аз да взема да се кандидатирам за кмет ли,кво ли

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- петър власев
- разбира нещата
Абе българина ду кът ни изде кютека някъде и за нещо, акъл не взима

я чувствась себя очен хорошо
Да не би пък да има има втора Струмаasenovpk написа:Днес на струма около Пастух на колкото и места да отидохме никъде нямаше боклуци дано тоя народ земе се оправи на некъде ! ДАНО !!!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- asenovpk
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
немм няма Сериозно просто хората които ходят там са почистилии след излетите си а там и в момента е пълно с палатки 

-
- новобранец
може да е грубо за някои, но за мен истината е една:боклуците оставят боклуциииииииии