Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...
Модератор: dantho.mihov
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...
ОК.
И аз няма да пиша, тя така или иначе се поизроди, както много други, за съжаление.
Успех!
И аз няма да пиша, тя така или иначе се поизроди, както много други, за съжаление.
Успех!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- ceno cenov
- разбира нещата
Ей !!! Като стане въпрос за коли и жени, специалисти дал господ. Повече и от китайците сме
Все пак има участник налучкал верния отговор:
Само че, е трябвало и Ауди да спомене. Мерцедес е друга бира за това не го споменавам. А за италианските.

Все пак има участник налучкал верния отговор:
най-хубавата кола на света е фолксфагин

Само че, е трябвало и Ауди да спомене. Мерцедес е друга бира за това не го споменавам. А за италианските.

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
МНОГО МЕ РАДВАТЕ ЧЕСНО КАЗАНО
... Чета темата с най-голям интерес, и всеки ден преглеждам обявите за коли, скоро ще се върна и ще пристъря към търсене пък в крайна сметка ще е каквото дойде...

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ивко да съ уметна все пак че кат гледам забравяш нещо
При покупка на кола ( в случая примерно Алфетка ) за 8000лв. ще трябва да си заделиш още минимум 2000лв. за странични дейности как каско , гражданска , прехвърляне/номера , първоначално обслужване ( ремъци , ролки , филтри , масло ) та тъй 
За Ауди и Мерцедес не се говори в темата
Едно че колите коит ловят птички от тия марки са малко трудно достъпни за тези суми , второ ще требва да добави още минимум 500 - 800лв. за първоначалното обслужване над погоре упоменатите 

За Ауди и Мерцедес не се говори в темата

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Павка аз това ми е ясно, алфата именно затова съм се спрял на нея щото не е 8 000 а около 6 -6500, модел 1999 около 120 000 км, голяма кола удобна за далечен път, и за пичеловка
а за риболов пак става има доста места дето се стига само по асфалт , но се някога трябва да се земе кола няма как ...Гледам едно ауди а4 продават 105 000 км ама чак Благоевград 8900 ама ще бият малко надолу и то 100% не е на 105 000 ама...в крайна сметка нямам пари за нова кола а и секи си купува старичка... 

- Павел Иванов
Ако верно си вземеш Алфа то помни основно това - пази картера !
Павел Иванов
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Къде ги намирате такива коли бере хора.... по на 8-10 години и всички на 100 000 -120 000 хилкиIVKOPIVKO написа:1999 около 120 000 км,

Да речем че правим по 50 хилки на година....

Та ако случиш на автомобил от читав и грижовен стопанин нема грижа..... колата не се разваля от каране а от стоене!!!
Отваряй си очите, че козметиката по фейса я правят уникална.... много са задобрели

И сега една гатанка за колигите!
Да кажем... кола карана от Дама 8 години в градове като София, Берлин или Милано.... на 100 000 км.
и кола карана 8 години между Берлин и Борна примерно.... на 500 000 км.
Какво аджаба би си купил Боса

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Къде ги намирате такива коли бере хора.... по на 8-10 години и всички на 100 000 -120 000 хилкиAL KAPONE написа:IVKOPIVKO написа:1999 около 120 000 км,

Един стар търговец на коли от Перник,каза че на всички коли връщат километража.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
По традиция , всички внесени коли са карани от бабички,дето само ходят да си вземат пенсията с тях.Дори чух за мотоциклет "Сузуки-Катана" ,дето пак от баба-пенсионерка бил купен.
Дизелите /по правило/ са били в гараж с парно отопление.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
на мноого места сьм твьрдял-не искам с никой да споря,просто мое мнение:няма марка дето да не сьм карал(без бентли,ламборджини и пр-но това не са "коли",това са глезотии
),след наблюденията ми от около 100 коли и близо 500 000-600-000 км из пзтищата ,без да сьм автомонтьор сьм стигнал до извода,че всичко,след 1998 -маааксимум граница,е пьлно лайно и боклук.това явление впрочем се наблюдава при всякаква техника,та дори и при макарите,вьдиците и пр.имам чувство,че политиката на световните производители е всичко да се чупи на третата година,че да си вземеш ново.на детето ми колелата се изпочупиха за полвин година,а аз мойто балканче навремето го карах над 10г и сам си го поправях,а не мина малко километри,вервайте ми:).всичко бька от електроники,чипове и секви простотии и не дай си боже нещо да му стане-ако колата е нова почва едно чакане за доставка на части от чужбина,едно висене по фирмени сервизи,кьдето работят само невежи,за 22 до 56лв(балканстар) на час и пр.ако па е стара колата-снабдяването с резервната част ще ти струва едва ли не колкото самата кола.няма оправия и това си е.все пак,моя сьвет е немска кола,произведена от 1995,до 1998,без турбо и секви други екстри-само ц централно,музика и климатик,ама да не е форд
или японска-от сьщите години-те не се чупят поне,ама счупят ли се....един фар за тойота авенсис е 260лв.аз лично,след като стегна и разкарам гадния фиат сьм се насочил кьм фолксваген.Т4 или каравел.

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Павел Иванов
5кила написа:...сьм стигнал до извода,че всичко,след 1998 -маааксимум граница,е пьлно лайно и боклук.това явление впрочем се наблюдава при всякаква техника,та дори и при макарите,вьдиците и пр.....един фар за тойота авенсис е 260лв....
....... явно критерийте по които пазаруваш стоки произведени след тия години са ти силно занижени и оттам натам проблемите

Павел Иванов
Павел Иванов
Ивко ето едно предложение и от мен.Всичко си е от всякъде Рено и е на добра цена,а най вече "гази"дълбоко,е не е пичеловка,но за годините си е мноо добре!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Павел Иванов
Ммммммммм , тая Дачия е емблематична за Рено как Фолсваген Транспортер за Фолсваген
Една от малкото коли които при карш тестовете при сблъсък в бетонна стена със 60 км/ч двигателят и отива на задната седалка
То добре ако се блъсне все пак човек в стена , се би могло до оживее един от пасажерите ( ако са петима щото ако са между един и четри нема голема вероятност ) ама представяш ли си как би изглеждал сблъсъка ако и насрещната кола се движи с 60 км/ч
Ми и петият човек нема шанс колкото и другите пасажери да омекотяват удара 

Павел Иванов
Павел Иванов
Сори,Павка ама аз предложих само като цена,години и леко офроуд.За това,че при удар става с заден двигател не знаех и за това на момента си оттелям предложението.
п.с.не карам рено!
п.с.не карам рено!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Абе едно А4 ще земем сия ...скъпо или не...кола почти без недостатъци, пичеловка и риболовка....