Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Риболов с LOCAL.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе, бат'ка...к'ви са тия сулки в морето к'ви са тия 5 лева?
...я ме осветли по въпроса, че навремето в казармата имах един набор от Белене на Дунава - беше донесъл бяла риба(сулка) - от тогава не съм я опитвал на вкус ... забравих как е

...я ме осветли по въпроса, че навремето в казармата имах един набор от Белене на Дунава - беше донесъл бяла риба(сулка) - от тогава не съм я опитвал на вкус ... забравих как е

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Писах някъде тук...от наводненията през лятото доста язовири и водоеми се "скъсаха" и водата барабар с рибата дойде в морето...и сулката също...тая пущина май се адаптира доста бързо...като хвърляхме за чернокоп налитеше на блесните и воблирите...сега налита на попченските въдици...рибите са с големина от 300 грама до 1кило и половина...ама стават и доста едри чудовища...5-10 и нагоре кг.Вкусна риба...с бяло ,не тлъсто месце...деликатес...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...'чи ни е ли изпукала тая риба в соленото, бре...още ли даяни там
Как пък не ударих някое шаранче от морето за Никулден ден досега
...да не се занимавам с обикаляне по рибната борса.
Верно имаше случай и със сом-10кг.-влязъл в даляна на 1ва буна
...Сега се сещам и когато бяхме с ДЕЛИ на устието на Камчия - през Юли, като захранихме със хляб и от с твоя utrabite, след минути нещо се стрелна и подскочи във водата на 5 метра пред нас - белна се яко- но не блестеше като платерина или кефал,... т'ва рибе към 1-2 кг. беше...така и не разбрахме к'во е...

Как пък не ударих някое шаранче от морето за Никулден ден досега

Верно имаше случай и със сом-10кг.-влязъл в даляна на 1ва буна
...Сега се сещам и когато бяхме с ДЕЛИ на устието на Камчия - през Юли, като захранихме със хляб и от с твоя utrabite, след минути нещо се стрелна и подскочи във водата на 5 метра пред нас - белна се яко- но не блестеше като платерина или кефал,... т'ва рибе към 1-2 кг. беше...така и не разбрахме к'во е...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
на 30 км. Северно и Южно няма естествени вливания на сладка вода около Варна - затова ги няма май тези твари, но ако ги имаше щеше да стане интересно. Жалко ... навикнахме на 3-4 вида само да ловим от брега - доскучава...а колегите от сладководния нямат такива дертове.
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
А Урумов тука ще вметна нещичко. Бялата има подвид който се въди и в солени и слабосолени / Варненско , Белославско езеро/ води. Може би се срещат тук само единични екземпляри но я има с очите си съм виждал хваната току що във Варненското езеро. Дори като четох на Бат Милен и Локал за успешния риболов си помислих -
На снимката обаче е жълтеникава пущината , а морския подвид си е по беличка ..............дали не е тя!
Който може хваща!