Риболов с LOCAL.

Модератори: bobopeli, sapuna

hip_hlop
новобранец
новобранец

Мнение от hip_hlop »

Какво е това сулка
:?: :?: :?: :?: :?:
hip_hlop
новобранец
новобранец

Мнение от hip_hlop »

Какво е това сулка :?: :?: :?:
Аватар
justinian
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от justinian »

Бяла риба.
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

LOCAL нищо не казваш днес как 4изпратихте" кефчовците по последния им път...а можеби още не си станал след обилната вечеря.... :lol: :arrow: :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P 8) :twisted: :cry: :o :D :lol: :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

:D :D :D Така леко препърженки с пържени картофи и шопската salad и 2 бутилки карнобатска отлежала цяла вечер ги милвахме и изпращахме .... завалийките . Определено ми харесаха на вкус ! Да видим куга ши ям пак...... когат си фана :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

А калканче яде ли ти се!!!!...ако си уловиш в събота или неделя... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Усещам тънки намеци...ще видим... :D
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Абе, бат'ка...к'ви са тия сулки в морето к'ви са тия 5 лева?
...я ме осветли по въпроса, че навремето в казармата имах един набор от Белене на Дунава - беше донесъл бяла риба(сулка) - от тогава не съм я опитвал на вкус ... забравих как е :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Писах някъде тук...от наводненията през лятото доста язовири и водоеми се "скъсаха" и водата барабар с рибата дойде в морето...и сулката също...тая пущина май се адаптира доста бързо...като хвърляхме за чернокоп налитеше на блесните и воблирите...сега налита на попченските въдици...рибите са с големина от 300 грама до 1кило и половина...ама стават и доста едри чудовища...5-10 и нагоре кг.Вкусна риба...с бяло ,не тлъсто месце...деликатес...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...'чи ни е ли изпукала тая риба в соленото, бре...още ли даяни там :?:
Как пък не ударих някое шаранче от морето за Никулден ден досега :lol: :lol: :lol: ...да не се занимавам с обикаляне по рибната борса.
Верно имаше случай и със сом-10кг.-влязъл в даляна на 1ва буна
...Сега се сещам и когато бяхме с ДЕЛИ на устието на Камчия - през Юли, като захранихме със хляб и от с твоя utrabite, след минути нещо се стрелна и подскочи във водата на 5 метра пред нас - белна се яко- но не блестеше като платерина или кефал,... т'ва рибе към 1-2 кг. беше...така и не разбрахме к'во е...
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Може и Щука да е било...или Бяла риба Сулка...следващия път внимавайте с УлтраБайта...да не ви наръфа и оглозга рибата гуменяка...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

щи ми наръфа писания ... то тогаз нямаше го гуменяка...бяхме за платерина още..
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Бялата риба понася солена вода , едва ли обаче ще успее да се развъди заради попчетата и другите риби които ще и изядът хайвера ,
пък до Февруари , когато се размножава тая пущина може и да не остане от нея , като знам каква лакомия е ...
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

на 30 км. Северно и Южно няма естествени вливания на сладка вода около Варна - затова ги няма май тези твари, но ако ги имаше щеше да стане интересно. Жалко ... навикнахме на 3-4 вида само да ловим от брега - доскучава...а колегите от сладководния нямат такива дертове.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

А Урумов тука ще вметна нещичко. Бялата има подвид който се въди и в солени и слабосолени / Варненско , Белославско езеро/ води. Може би се срещат тук само единични екземпляри но я има с очите си съм виждал хваната току що във Варненското езеро. Дори като четох на Бат Милен и Локал за успешния риболов си помислих -
дали не е тя!
На снимката обаче е жълтеникава пущината , а морския подвид си е по беличка ..............
Който може хваща!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”