Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЛЯТО 2008
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
ЛЯТО 2008
ЛЯТО 2008
Честито на мен...1 година от както се закачих на кукичката на риболовът...и още съм в живарника
Сега ще ви покажа най-добрите моменти от моето ЛЯТО 2008
Всичко започна ей така:
02.06.08

Точно в 12:00 в чест на Ботев беше извадено първото прилично шаранче
От сега казвам,че е на Орландо(платено)
21.06.08
Орландо:
Много се случи в този ден...Сутринта отивам за търся стръв и няма...купих блесна...по късно там си хванах първото кленче на първото си замятане с първата си блесна
По късно замятам и след много мъчене и късане и мислене извадих това:

Спечелих си още една блесна в същият ден на която още нищо не съм хванал,но си върнах и моята
През останалото време имаше и такива моменти:

Това е уловът извън платеното...има едно място извън него
А самото платено ето го:

Стоях до към 9 часа вечерта и те бяха затворили ама никой мен не вижда нито аз никой виждам...
Много емоции тоз ден
12.07.08
Село!
Отидохме на село за 3 дни да видим как е там,защото по късно щяхме да ходим 1-2 седмици там

Случи се така,че като са ходили баба и дядо до магазина да купуват риба са разбрали,че имало някакви гиолове извън село...на другия ден с дядо ми с колата...брръъъмммм
Три гиола един след друг...БЪКАНО от каракуда...лових по 15 минути на всеки и ето го улова:

Успешен за 45 минути разознаване
18.07.08
Обратно в София...отиване за малко на Д.Богров
+ 6 годишният ми братовчед(фурия голяма)
Лошото,че имаше камъни по брега за да хвърля
Та реших с един папур да му направя въдица...и ето на...успешен за него:

Разби слънчаците!
17.07.08
Ден преди това...на река Искър с приятел
Кленчета на блесна за пъстърва имаше по 1 педя някъде...
За мен доволно...

По късно следобеда решихме да идем на Орландо...речено сторено и един личен рекорд:

Той по цял ден палеше огин и си играеше с ножчето си

Август месец!
Село+планина+море+язовир!
На село беше забавно:

Бях детегледач за няколко седмици...БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ!
колко съм добричък
Имаше и такъв момент:

Първият ми големичък шаран хванат на диво
Някъде към 6 станах...приготвих манджа вързах багажа за колелото и ХАЙДЕ към гиола
7 бях там...имаше една кофти случка та бях останал без червеи...та само на царевица...хвърлям едната пръчка на плувка на дъното...оставям я и се навеждам да настроя другата...дигам глава да видя какво прави заредената...плувката я няма...А стига бе
Кордата се двици
ДАЛИ? се питах аз...засичам и като усетих едно яко дърпане и направо се шашнах
Не можех да повярвам,че съм хванал нещо голямо,на селския гиол..на диво
И резултата го виждате...отсреща имаше един човек дето викаше спокойно спокойно не бързай
Не можех да повярвам...ето на...в живарника беше по късно
След 1-2 дни решихме да идем до едно друго село...там имаше също язовирче

Много успешен...каракуда яко...и голяма
Имаше и няколко маломерни шарковци

Имаше и по голями риби от тези ама понеже по обяд като пообиколих и разпитах разбрах,че било платено тука...та с дядо ми пообързахме да си прибиреме рибата без да плащаме
Никой не беше минавал да ни иска паре... Също имаше и нещо голямо дето закачих на царевица...по едър шарко ама се откачи 
Честито на мен...1 година от както се закачих на кукичката на риболовът...и още съм в живарника

Сега ще ви покажа най-добрите моменти от моето ЛЯТО 2008

Всичко започна ей така:
02.06.08
Точно в 12:00 в чест на Ботев беше извадено първото прилично шаранче

21.06.08
Орландо:
Много се случи в този ден...Сутринта отивам за търся стръв и няма...купих блесна...по късно там си хванах първото кленче на първото си замятане с първата си блесна

Спечелих си още една блесна в същият ден на която още нищо не съм хванал,но си върнах и моята

През останалото време имаше и такива моменти:
Това е уловът извън платеното...има едно място извън него

Стоях до към 9 часа вечерта и те бяха затворили ама никой мен не вижда нито аз никой виждам...
Много емоции тоз ден

12.07.08
Село!

Отидохме на село за 3 дни да видим как е там,защото по късно щяхме да ходим 1-2 седмици там

Случи се така,че като са ходили баба и дядо до магазина да купуват риба са разбрали,че имало някакви гиолове извън село...на другия ден с дядо ми с колата...брръъъмммм

Успешен за 45 минути разознаване

18.07.08
Обратно в София...отиване за малко на Д.Богров

Лошото,че имаше камъни по брега за да хвърля

Разби слънчаците!

17.07.08
Ден преди това...на река Искър с приятел

Кленчета на блесна за пъстърва имаше по 1 педя някъде...

По късно следобеда решихме да идем на Орландо...речено сторено и един личен рекорд:

Той по цял ден палеше огин и си играеше с ножчето си

Август месец!
Село+планина+море+язовир!

На село беше забавно:

Бях детегледач за няколко седмици...БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ!

Имаше и такъв момент:
Първият ми големичък шаран хванат на диво

7 бях там...имаше една кофти случка та бях останал без червеи...та само на царевица...хвърлям едната пръчка на плувка на дъното...оставям я и се навеждам да настроя другата...дигам глава да видя какво прави заредената...плувката я няма...А стига бе

След 1-2 дни решихме да идем до едно друго село...там имаше също язовирче

Много успешен...каракуда яко...и голяма

Имаше и няколко маломерни шарковци
Имаше и по голями риби от тези ама понеже по обяд като пообиколих и разпитах разбрах,че било платено тука...та с дядо ми пообързахме да си прибиреме рибата без да плащаме

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

-
- разбира нещата
Re: ЛЯТО 2008
НА с.БЪРЗИЯ
Отседнахме в една почивна база на лесотехническия

Имаха гиолче ама не можеше да се лови
Само можеше рибата да я раниме с леб...
Но пък имах две реки на разположение
река Бързия и една по малка рекичка наблизо...на река Бързия нямаше абсол нищо!...Не знам кооолко на високо трябваше да ида да диря някакви по свястни вирове,но където имаше някакви приемливи и нямаше нищо там...ни пъстръва и мрени ни...нищо речно

Тогава след около час катерене стигнах едно място дето беше като приказка...дар от небесата

НО! риба нямаше
Беше доста дълбоко...2-3 метра.Някой го беше затлачил и имаше едно високо дърво до вира и имаше стълби нагоре по дървото...за скачане от високо във водата

та така...р.Бързия я отписах...аз ходех още толкова нагоре,но пак нямаше нищо...та реших да мина на малката рекичка...

с кепа загребах едни рибета...имаше малки мренки...мисля че това е мрена...не съм виждал наживо...

След мнооого ходене това беше уловът:

Първата ми балканка на диво
Изчислих,че общо бях изминал 10 км отиване и връщане
4-5 часа джапане в реката
Имаше и такива моменти:

-задно салто
Минахме и до Клисурският манастир

Та това беше на Бързия...

...трябваше да си тръгваме за жалост
Снимахме се с братовчеда...аз него,той мене...алосвахме се...ама му дойде края
1-2 дни след като се прибрах в София заминахме и за море-Обзор

Хубаво време...3-4 дни по късно там се срещнах с един мой съученик та си намерих и компания...и така
У София като се върнахме...отскочихме до яз.Искър за ден...
На Шипоческия залив беше успешен...шаранчета малко и малки...каракудки,костурчета...
На другия ден отскочихме до яз.Пчелина...много костурчета и 1-2 бели риби...се мънички риби,същия ден следобеда отскочихем и до р.Струма...майка ми се развика да тичаме при нея,че видяла пасаж от скобари по педя и половина...докато идем ги нямаше
Като бяхме на мястото...покрай нас преплуваха 2-3 мренки мисля че бяха...по 1 педя...ама нищо не хванахме...

Няколко дни по късно с батко ми и един негов приятел отидохме на яз.Искър пак да преспим на палатка
За пръв път щеше да ми е

Запознах се с един колега до нас беше и той на палатка...4-5 дни щял да спи...и беше решен да хване първия си сом
Та от страна на рибата...нищо нямаше...на това място риба почти никаква...колегата до нас хвана 2-3 малки платички и едно маломерно шаранче ама беше нещо като пасаж...вечерта за 30 мин ги хвана,после нищо...аз хванах едно кленче
Посред нощ той : "КОЛЕГИИИ!!!...елате да видитее!!!" ставам аз...гледам човека хванал сомче
маломерно...по малко от педя ама беше сомче
Браво на колегата...та хвана посред нощ 2 сомчета малки които ги пусна на секундата...на сутринта хвана още едно малко по голямо
Но общо взето мн слабо.
На сутринта...
към 5-6 бая студ си беше

към 7 дойде един колега...от Бояна...та през деня им раказа играта на платиките
В ляво от нас се разположи...с един 8 метров телескоп вадеше платики,костурчета,каракуди,няколко малки шаранчета
Как ги събра не знам...та той ги излови...аз хванах най-голямото си костурче до сега

Междодругото си имахме и такова

Има си и платно ама тука на снимките сме го махнали,че ни беше в режим-сал
А иначе,аз извадих всииичките скъсани работи по дъното останали...общо: 3-4 пружини,2 фидера,мнооого корда и мнооого куки
С дънната си хвърлям и като я прибирам все закачах...и с воблер закачах...беше някакво минирано поле там...имаше 1-2-3 скъсани...съкровища
Та така...
Ами колеги...мисля че това беше то...моето лято изпълнено с много емоции,преживявания и много хубави спомени...много сефтета също
...
Аз отивам да си почина че 2 часа пиша тука...на Вас оставам щафетата...който желая да чете
ще съм ви благодарен...и най-вече! Много сте ми помогнали през тази година...
ВИЕ сте ми единствения източник на помощ и знания и умения...абсолютно никой друг не е риболовец от тука,вие сте ми единствената надежда!
Много ви благодаря за ВСИЧКО!!! 
Отседнахме в една почивна база на лесотехническия

Имаха гиолче ама не можеше да се лови

Но пък имах две реки на разположение

Тогава след около час катерене стигнах едно място дето беше като приказка...дар от небесата

НО! риба нямаше

та така...р.Бързия я отписах...аз ходех още толкова нагоре,но пак нямаше нищо...та реших да мина на малката рекичка...
с кепа загребах едни рибета...имаше малки мренки...мисля че това е мрена...не съм виждал наживо...
След мнооого ходене това беше уловът:
Първата ми балканка на диво

Имаше и такива моменти:
-задно салто

Минахме и до Клисурският манастир
Та това беше на Бързия...
...трябваше да си тръгваме за жалост

1-2 дни след като се прибрах в София заминахме и за море-Обзор

Хубаво време...3-4 дни по късно там се срещнах с един мой съученик та си намерих и компания...и така

У София като се върнахме...отскочихме до яз.Искър за ден...

На другия ден отскочихме до яз.Пчелина...много костурчета и 1-2 бели риби...се мънички риби,същия ден следобеда отскочихем и до р.Струма...майка ми се развика да тичаме при нея,че видяла пасаж от скобари по педя и половина...докато идем ги нямаше

Няколко дни по късно с батко ми и един негов приятел отидохме на яз.Искър пак да преспим на палатка

Запознах се с един колега до нас беше и той на палатка...4-5 дни щял да спи...и беше решен да хване първия си сом

Та от страна на рибата...нищо нямаше...на това място риба почти никаква...колегата до нас хвана 2-3 малки платички и едно маломерно шаранче ама беше нещо като пасаж...вечерта за 30 мин ги хвана,после нищо...аз хванах едно кленче

На сутринта...
към 5-6 бая студ си беше

към 7 дойде един колега...от Бояна...та през деня им раказа играта на платиките

Междодругото си имахме и такова

Има си и платно ама тука на снимките сме го махнали,че ни беше в режим-сал

А иначе,аз извадих всииичките скъсани работи по дъното останали...общо: 3-4 пружини,2 фидера,мнооого корда и мнооого куки

Ами колеги...мисля че това беше то...моето лято изпълнено с много емоции,преживявания и много хубави спомени...много сефтета също

Аз отивам да си почина че 2 часа пиша тука...на Вас оставам щафетата...който желая да чете

ВИЕ сте ми единствения източник на помощ и знания и умения...абсолютно никой друг не е риболовец от тука,вие сте ми единствената надежда!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

аааа сала е бруталеннн нззззз мн луда идея 1 вид като килимчето на аладин е

-
- фен клуб-скобар
Страхотно направен репортаж. Радваш от всякъде 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
много хубав репортаж дано лято 2009 да е още по добро
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Емо, ти си се постарал да обобщиш преживяванията си и риболовните приключения от началото на лятото до сега
Моите искрени поздравленя и ти желая по-големи риби и много, много успехи в училище и в живота

Моите искрени поздравленя и ти желая по-големи риби и много, много успехи в училище и в живота

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- разбира нещата
- Николай Неделков
- учете се от него
Ето един младеж , който е напреднал умствено и върви в правилната посока от както е във форума
БРАВО 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чакаме с нетрпение ЕСЕН 2008 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Бре!nikejo написа:Ето един младеж , който е напреднал умствено и върви в правилната посока от както е във форумаБРАВО

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
У-НИ-КАЛ-НО. Напомня ми за мойте детски лета и първите ми каракуди и шаранчета...

Браво пич!!!!!!!!
Страхотно!!!!!!!
Догодина повече и по-големи!!!!!!!
Страхотно!!!!!!!
Догодина повече и по-големи!!!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/