ЛЯТО 2008

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

natrii
разбира нещата
разбира нещата

ЛЯТО 2008

Мнение от natrii »

ЛЯТО 2008

Честито на мен...1 година от както се закачих на кукичката на риболовът...и още съм в живарника :twisted: :finga:
Сега ще ви покажа най-добрите моменти от моето ЛЯТО 2008 :mrgreen:

Всичко започна ей така:

02.06.08

Изображение

Точно в 12:00 в чест на Ботев беше извадено първото прилично шаранче :roll: От сега казвам,че е на Орландо(платено) :?

21.06.08

Орландо:
Много се случи в този ден...Сутринта отивам за търся стръв и няма...купих блесна...по късно там си хванах първото кленче на първото си замятане с първата си блесна :D По късно замятам и след много мъчене и късане и мислене извадих това:

Изображение

Спечелих си още една блесна в същият ден на която още нищо не съм хванал,но си върнах и моята :twisted:
През останалото време имаше и такива моменти:

Изображение

Изображение

Това е уловът извън платеното...има едно място извън него :roll: А самото платено ето го:

Изображение

Стоях до към 9 часа вечерта и те бяха затворили ама никой мен не вижда нито аз никой виждам...
Много емоции тоз ден :roll:

12.07.08

Село! :D

Отидохме на село за 3 дни да видим как е там,защото по късно щяхме да ходим 1-2 седмици там :roll:

Изображение

Изображение

Изображение

Случи се така,че като са ходили баба и дядо до магазина да купуват риба са разбрали,че имало някакви гиолове извън село...на другия ден с дядо ми с колата...брръъъмммм :D Три гиола един след друг...БЪКАНО от каракуда...лових по 15 минути на всеки и ето го улова:

Изображение

Изображение

Изображение

Успешен за 45 минути разознаване :!:

18.07.08

Обратно в София...отиване за малко на Д.Богров :D + 6 годишният ми братовчед(фурия голяма)

Лошото,че имаше камъни по брега за да хвърля :twisted: Та реших с един папур да му направя въдица...и ето на...успешен за него: :rolleyes:

Изображение

Изображение

Разби слънчаците! :twisted:

17.07.08

Ден преди това...на река Искър с приятел :roll:

Кленчета на блесна за пъстърва имаше по 1 педя някъде... :D За мен доволно...

Изображение

По късно следобеда решихме да идем на Орландо...речено сторено и един личен рекорд: :roll:

Изображение

Той по цял ден палеше огин и си играеше с ножчето си :twisted:

Изображение

Август месец!

Село+планина+море+язовир! :finga:

На село беше забавно: :roll:

Изображение

Изображение

Изображение

Бях детегледач за няколко седмици...БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ! :twisted: колко съм добричък :rolleyes:

Имаше и такъв момент:

Изображение

Изображение

Първият ми големичък шаран хванат на диво :twisted: Някъде към 6 станах...приготвих манджа вързах багажа за колелото и ХАЙДЕ към гиола :roll:

7 бях там...имаше една кофти случка та бях останал без червеи...та само на царевица...хвърлям едната пръчка на плувка на дъното...оставям я и се навеждам да настроя другата...дигам глава да видя какво прави заредената...плувката я няма...А стига бе :shock: Кордата се двици :shock: ДАЛИ? се питах аз...засичам и като усетих едно яко дърпане и направо се шашнах :shock: Не можех да повярвам,че съм хванал нещо голямо,на селския гиол..на диво :shock: И резултата го виждате...отсреща имаше един човек дето викаше спокойно спокойно не бързай :mrgreen: Не можех да повярвам...ето на...в живарника беше по късно :twisted:

След 1-2 дни решихме да идем до едно друго село...там имаше също язовирче :roll:

Изображение

Изображение

Много успешен...каракуда яко...и голяма :twisted:

Имаше и няколко маломерни шарковци

Изображение

Изображение

Имаше и по голями риби от тези ама понеже по обяд като пообиколих и разпитах разбрах,че било платено тука...та с дядо ми пообързахме да си прибиреме рибата без да плащаме :twisted: Никой не беше минавал да ни иска паре... Също имаше и нещо голямо дето закачих на царевица...по едър шарко ама се откачи :evil:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Re: ЛЯТО 2008

Мнение от natrii »

НА с.БЪРЗИЯ

Отседнахме в една почивна база на лесотехническия :roll:

Изображение

Изображение

Имаха гиолче ама не можеше да се лови :cry: Само можеше рибата да я раниме с леб... :(

Но пък имах две реки на разположение :twisted: река Бързия и една по малка рекичка наблизо...на река Бързия нямаше абсол нищо!...Не знам кооолко на високо трябваше да ида да диря някакви по свястни вирове,но където имаше някакви приемливи и нямаше нищо там...ни пъстръва и мрени ни...нищо речно :?

Изображение

Изображение

Тогава след около час катерене стигнах едно място дето беше като приказка...дар от небесата :D

Изображение

НО! риба нямаше :? Беше доста дълбоко...2-3 метра.Някой го беше затлачил и имаше едно високо дърво до вира и имаше стълби нагоре по дървото...за скачане от високо във водата :shock:

Изображение

та така...р.Бързия я отписах...аз ходех още толкова нагоре,но пак нямаше нищо...та реших да мина на малката рекичка...

Изображение

с кепа загребах едни рибета...имаше малки мренки...мисля че това е мрена...не съм виждал наживо...

Изображение

След мнооого ходене това беше уловът:

Изображение

Първата ми балканка на диво :twisted: Изчислих,че общо бях изминал 10 км отиване и връщане :roll: 4-5 часа джапане в реката :twisted:

Имаше и такива моменти:

Изображение

Изображение

-задно салто :mrgreen:

Минахме и до Клисурският манастир

Изображение

Изображение

Та това беше на Бързия...

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

...трябваше да си тръгваме за жалост :( Снимахме се с братовчеда...аз него,той мене...алосвахме се...ама му дойде края :cry:

1-2 дни след като се прибрах в София заминахме и за море-Обзор :roll:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Хубаво време...3-4 дни по късно там се срещнах с един мой съученик та си намерих и компания...и така :D

У София като се върнахме...отскочихме до яз.Искър за ден... :D На Шипоческия залив беше успешен...шаранчета малко и малки...каракудки,костурчета...

На другия ден отскочихме до яз.Пчелина...много костурчета и 1-2 бели риби...се мънички риби,същия ден следобеда отскочихем и до р.Струма...майка ми се развика да тичаме при нея,че видяла пасаж от скобари по педя и половина...докато идем ги нямаше :cry: Като бяхме на мястото...покрай нас преплуваха 2-3 мренки мисля че бяха...по 1 педя...ама нищо не хванахме...

Изображение

Изображение

Изображение

Няколко дни по късно с батко ми и един негов приятел отидохме на яз.Искър пак да преспим на палатка :twisted: За пръв път щеше да ми е :D

Изображение

Изображение

Изображение

Запознах се с един колега до нас беше и той на палатка...4-5 дни щял да спи...и беше решен да хване първия си сом :roll:

Та от страна на рибата...нищо нямаше...на това място риба почти никаква...колегата до нас хвана 2-3 малки платички и едно маломерно шаранче ама беше нещо като пасаж...вечерта за 30 мин ги хвана,после нищо...аз хванах едно кленче :roll: Посред нощ той : "КОЛЕГИИИ!!!...елате да видитее!!!" ставам аз...гледам човека хванал сомче :D маломерно...по малко от педя ама беше сомче :roll: Браво на колегата...та хвана посред нощ 2 сомчета малки които ги пусна на секундата...на сутринта хвана още едно малко по голямо :roll: Но общо взето мн слабо.

На сутринта...

към 5-6 бая студ си беше :shock:

Изображение

Изображение

към 7 дойде един колега...от Бояна...та през деня им раказа играта на платиките :shock: :shock: В ляво от нас се разположи...с един 8 метров телескоп вадеше платики,костурчета,каракуди,няколко малки шаранчета :shock: :shock: Как ги събра не знам...та той ги излови...аз хванах най-голямото си костурче до сега :D

Изображение

Междодругото си имахме и такова :wink:

Изображение

Изображение

Има си и платно ама тука на снимките сме го махнали,че ни беше в режим-сал :D

А иначе,аз извадих всииичките скъсани работи по дъното останали...общо: 3-4 пружини,2 фидера,мнооого корда и мнооого куки :shock: :shock: С дънната си хвърлям и като я прибирам все закачах...и с воблер закачах...беше някакво минирано поле там...имаше 1-2-3 скъсани...съкровища :D Та така...

Ами колеги...мисля че това беше то...моето лято изпълнено с много емоции,преживявания и много хубави спомени...много сефтета също :D ...
Аз отивам да си почина че 2 часа пиша тука...на Вас оставам щафетата...който желая да чете :roll: ще съм ви благодарен...и най-вече! Много сте ми помогнали през тази година...
ВИЕ сте ми единствения източник на помощ и знания и умения...абсолютно никой друг не е риболовец от тука,вие сте ми единствената надежда! :D Много ви благодаря за ВСИЧКО!!!
:mrgreen:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Е натакива хора се покланям!!! Браво! Страхотен си!
Аватар
doko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от doko »

E тоя сал кърти мивки. :lol:
Изображение
grizzly
новобранец
новобранец

Мнение от grizzly »

аааа сала е бруталеннн нззззз мн луда идея 1 вид като килимчето на аладин е :lol: :lol: :lol: :lol:
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Страхотно направен репортаж. Радваш от всякъде :D
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
Wolf_1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Wolf_1 »

много хубав репортаж дано лято 2009 да е още по добро
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Емо, ти си се постарал да обобщиш преживяванията си и риболовните приключения от началото на лятото до сега :smt024
Моите искрени поздравленя и ти желая по-големи риби и много, много успехи в училище и в живота :smt038 :smt038 :smt038 :smt079 :smt061 :smt079 :smt079 :smt079
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Браво колега.
За емоциите и за труда да ни ги представиш.
:D
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Ето един младеж , който е напреднал умствено и върви в правилната посока от както е във форума :D БРАВО :!:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Чакаме с нетрпение ЕСЕН 2008 :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

nikejo написа:Ето един младеж , който е напреднал умствено и върви в правилната посока от както е във форума :D БРАВО :!:
Бре! :shock: Благодаря ти колега :D Есен 2008...евентуално,ама айде няма да ви товаря сайта...а пък зимата ще се уча да карам сноуборд :mrgreen: Сдобих се с един борд по роднински връзки :twisted: Та ще се занимавам с това...е...ще отскоча някъде да пробвам на лед за пръв път как е :roll: Но няма да е така като през лятото...иначе благодаря на всички :wink: :!:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

браво!!!Успехи и занапред!!
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

У-НИ-КАЛ-НО. Напомня ми за мойте детски лета и първите ми каракуди и шаранчета... :smt109 :smt059
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Браво пич!!!!!!!!
Страхотно!!!!!!!
Догодина повече и по-големи!!!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”