Един 18 килограмов шаран

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Един 18 килограмов шаран

Мнение от DrAkoN »

На 5.09 стъпих вечерта на брега на дългоочаквания КАСТЕЛ !!! След кратък разговор с Илийката[Snegk] и управителя придобих някаква представа за язовира и моментната активност на рибата. Честно казано нямах големи очаквания все пак стъпвах на съвсем нов водоем за мен и всеки удар щеше да е НАГРАДА !!!! Залагах само на топчета от тези на Ради от Разлог дипнати в аромат с който от 2 г работим с съотборника Теодор Генев Заложих на in-line монтаж повод Korda 10 lb кука Gamakatsy 6 номер. Тежест FOX 92 g. Сутринта на 6 .09 бях на място което лично на мен не ми допадна макар че хванах едно шаранче кам 1.5-6
Изображение
След разговор със собственика г-н Шиваров нямаше никъкъв проблем да се преместя. Към 11.30 - 12 часа бях на новото място.
Към 3 часа последва и първия удар
Изображение
шаранче към 4 килограма. До вечерта имах още 2 удара на подобни риби.
Изображение
Кулминацията на излета настъпи около 21. 10 докато гледах филм в бунгалото.Както си седях чух едно пронизително пииииииииииииииппппппппп и замалко да мина през стената на бунгалото Последва засечка и усетих сериозен противник отсреща. Шаранът тръгна в ляво и ми взе поне 30 м аванс. Докарвах шарана на няколко пъти до брега и той драсваше отново на вътре като ми взимаше поне 20 м аванс. За първи път се сблъсквах с толкова борбена риба. Борбата продължи близо 40 мин !!! Когато за първи път се показа на повърхността осъзнах ,че съм имал невероятния шанс да закача най големия шаран на водоема.Бях го виждал само на снимки , но въпреки това го познах веднага - КУЛТОВАТА АЛЕКСАНДРА
Тук е мястото да спомена за огромната ми благодарност към собственика на водоема г-н Шиваров който ми помогна с кепа и със ценните си съвети които допринесоха за моя успех
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Излета завърши с тази риба
Изображение
Изключително бях доволен и от битовите условия на водоема и отношението на управителя и собственика и мога само да ги поздравя за ЕВРОПЕЙСКИЯ ВОДОЕМ !!!
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: Един 18 килограмов шаран

Мнение от joroNH »

Браво колега :smt041 :smt041 :smt041 и ти си вече един от късметлийте извади ли АЛЕКСАНДРА :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Е това е тръпка :smt023 :smt023 :smt023
А сега де? :roll:
mickata
новобранец
новобранец

Мнение от mickata »

Тая Александра е много "дива", изглежда доста по-ниска от широките "питомни" селекции... или така изглежда на снимките. Може би затова е оказала такава борбеност.
Поздравления за трофея. Изглежда наистина внушително.
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Браво добри удари си имал супер
Аватар
sladkishka1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sladkishka1 »

Здравейте момчета! Много чета за този водоем но така и до сега не разбирам каде се намира.Може ли да ми дадете малко инфо за него.Може и въпросът ми да не е точно по темата но не съм се ровил и в търсачката.Благодаря ви.НАСЛУКА и нека не забравяме че половината риболов е точно това :partyman:
Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
asti
новобранец
новобранец

Мнение от asti »

sladkishka1 написа:Здравейте момчета! Много чета за този водоем но така и до сега не разбирам каде се намира.Може ли да ми дадете малко инфо за него.Може и въпросът ми да не е точно по темата но не съм се ровил и в търсачката.Благодаря ви.НАСЛУКА и нека не забравяме че половината риболов е точно това :partyman:

Здравей клега. погледни този червен кръг мисля че е там. Наслука на мен ми идва далечко за да отида да си пробвам късмета. Иначе колегата е хванал добри екземпляри. http://bgmaps.com/map.asp?sid=c79054bc8 ... =&size=5x4
georgi_kostov
новобранец
новобранец

Мнение от georgi_kostov »

:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

въъйййй, каква приятна живинка......страхотен улов..... :smt023 :smt023 :smt023
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Браво тя Александра покрай форума ще стане звезда, огромна е че и дива :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

:smt023 :smt023 :smt023 А това на хрилната капачка на шарана, какво е :roll: Изглежда като някаква голяма рана , обработвана с антибиотик???
Изображение
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Раната му е стара. Така е пуснат шарана. Явно раната му е от пребиваването в Александър Стамболийски :)
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Браво,колега и ти влезна в галерията на Славата. :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

DrAkoN написа:Раната му е стара. Така е пуснат шарана. Явно раната му е от пребиваването в Александър Стамболийски :)
То му личи че е стара рана и не е от пребиваването в Ал. Стамболийски. Ти си втория дето го хваща официално , ама май е хващан и междувременно и лошото е че като гледам от снимките- раната се разраства и дано хайвана да се оправи!
Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво братле,все така да ги мориш :P
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”