Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един 18 килограмов шаран
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Един 18 килограмов шаран
На 5.09 стъпих вечерта на брега на дългоочаквания КАСТЕЛ !!! След кратък разговор с Илийката[Snegk] и управителя придобих някаква представа за язовира и моментната активност на рибата. Честно казано нямах големи очаквания все пак стъпвах на съвсем нов водоем за мен и всеки удар щеше да е НАГРАДА !!!! Залагах само на топчета от тези на Ради от Разлог дипнати в аромат с който от 2 г работим с съотборника Теодор Генев Заложих на in-line монтаж повод Korda 10 lb кука Gamakatsy 6 номер. Тежест FOX 92 g. Сутринта на 6 .09 бях на място което лично на мен не ми допадна макар че хванах едно шаранче кам 1.5-6

След разговор със собственика г-н Шиваров нямаше никъкъв проблем да се преместя. Към 11.30 - 12 часа бях на новото място.
Към 3 часа последва и първия удар

шаранче към 4 килограма. До вечерта имах още 2 удара на подобни риби.

Кулминацията на излета настъпи около 21. 10 докато гледах филм в бунгалото.Както си седях чух едно пронизително пииииииииииииииппппппппп и замалко да мина през стената на бунгалото Последва засечка и усетих сериозен противник отсреща. Шаранът тръгна в ляво и ми взе поне 30 м аванс. Докарвах шарана на няколко пъти до брега и той драсваше отново на вътре като ми взимаше поне 20 м аванс. За първи път се сблъсквах с толкова борбена риба. Борбата продължи близо 40 мин !!! Когато за първи път се показа на повърхността осъзнах ,че съм имал невероятния шанс да закача най големия шаран на водоема.Бях го виждал само на снимки , но въпреки това го познах веднага - КУЛТОВАТА АЛЕКСАНДРА
Тук е мястото да спомена за огромната ми благодарност към собственика на водоема г-н Шиваров който ми помогна с кепа и със ценните си съвети които допринесоха за моя успех

Излета завърши с тази риба

Изключително бях доволен и от битовите условия на водоема и отношението на управителя и собственика и мога само да ги поздравя за ЕВРОПЕЙСКИЯ ВОДОЕМ !!!

След разговор със собственика г-н Шиваров нямаше никъкъв проблем да се преместя. Към 11.30 - 12 часа бях на новото място.
Към 3 часа последва и първия удар

шаранче към 4 килограма. До вечерта имах още 2 удара на подобни риби.

Кулминацията на излета настъпи около 21. 10 докато гледах филм в бунгалото.Както си седях чух едно пронизително пииииииииииииииппппппппп и замалко да мина през стената на бунгалото Последва засечка и усетих сериозен противник отсреща. Шаранът тръгна в ляво и ми взе поне 30 м аванс. Докарвах шарана на няколко пъти до брега и той драсваше отново на вътре като ми взимаше поне 20 м аванс. За първи път се сблъсквах с толкова борбена риба. Борбата продължи близо 40 мин !!! Когато за първи път се показа на повърхността осъзнах ,че съм имал невероятния шанс да закача най големия шаран на водоема.Бях го виждал само на снимки , но въпреки това го познах веднага - КУЛТОВАТА АЛЕКСАНДРА
Тук е мястото да спомена за огромната ми благодарност към собственика на водоема г-н Шиваров който ми помогна с кепа и със ценните си съвети които допринесоха за моя успех

Излета завърши с тази риба

Изключително бях доволен и от битовите условия на водоема и отношението на управителя и собственика и мога само да ги поздравя за ЕВРОПЕЙСКИЯ ВОДОЕМ !!!

Re: Един 18 килограмов шаран
Браво колега
и ти си вече един от късметлийте извади ли АЛЕКСАНДРА
.

Никога на колене пред когото и да е.
Тая Александра е много "дива", изглежда доста по-ниска от широките "питомни" селекции... или така изглежда на снимките. Може би затова е оказала такава борбеност.
Поздравления за трофея. Изглежда наистина внушително.
Поздравления за трофея. Изглежда наистина внушително.
Браво добри удари си имал супер
- sladkishka1
- научил се да хвърля
Здравейте момчета! Много чета за този водоем но така и до сега не разбирам каде се намира.Може ли да ми дадете малко инфо за него.Може и въпросът ми да не е точно по темата но не съм се ровил и в търсачката.Благодаря ви.НАСЛУКА и нека не забравяме че половината риболов е точно това 

Не трябва да очакваш повече от това което даваш!
sladkishka1 написа:Здравейте момчета! Много чета за този водоем но така и до сега не разбирам каде се намира.Може ли да ми дадете малко инфо за него.Може и въпросът ми да не е точно по темата но не съм се ровил и в търсачката.Благодаря ви.НАСЛУКА и нека не забравяме че половината риболов е точно това
Здравей клега. погледни този червен кръг мисля че е там. Наслука на мен ми идва далечко за да отида да си пробвам късмета. Иначе колегата е хванал добри екземпляри. http://bgmaps.com/map.asp?sid=c79054bc8 ... =&size=5x4
-
- новобранец
въъйййй, каква приятна живинка......страхотен улов.....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Браво тя Александра покрай форума ще стане звезда, огромна е че и дива

-
- учете се от него

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Раната му е стара. Така е пуснат шарана. Явно раната му е от пребиваването в Александър Стамболийски 

- Бисо
- сериозен играч
Браво,колега и ти влезна в галерията на Славата. 

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- учете се от него
То му личи че е стара рана и не е от пребиваването в Ал. Стамболийски. Ти си втория дето го хваща официално , ама май е хващан и междувременно и лошото е че като гледам от снимките- раната се разраства и дано хайвана да се оправи!DrAkoN написа:Раната му е стара. Така е пуснат шарана. Явно раната му е от пребиваването в Александър Стамболийски
-
- и господ не е толокова добър
Браво братле,все така да ги мориш 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.