Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

9 септември -Празник Чий !
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: 9 септември -Празник Чий !
Бъдещето ще покаже дали ЩЕ бъдем по добре, но миналото никой не може да промени - било то добро или лошо.
Може би сме единственият народ, който отрича и отхвърля ИСТОРИЯТА си.
Искам да кажа едно - ДУХАЙТЕ единствено пяната на бирата си и не превръщайте ФОРУМА в трибуна на политически излияния, които ще доведат единствено до разваляне на приятелства.
Защото смятам, че единственото за което сме в този Форум е стремежа на всеки да помогне на другите с каквото може и да обменяме знания свързани с РИБОЛОВА.
Който иска да празнува, който иска да НЕ празнува - налагането на мнение по какъвто и начин да е, е загубена мисия.
Аз празнувам това, че днес се прибрахме цялото семейство живи и здрави
.
Може би сме единственият народ, който отрича и отхвърля ИСТОРИЯТА си.
Искам да кажа едно - ДУХАЙТЕ единствено пяната на бирата си и не превръщайте ФОРУМА в трибуна на политически излияния, които ще доведат единствено до разваляне на приятелства.
Защото смятам, че единственото за което сме в този Форум е стремежа на всеки да помогне на другите с каквото може и да обменяме знания свързани с РИБОЛОВА.
Който иска да празнува, който иска да НЕ празнува - налагането на мнение по какъвто и начин да е, е загубена мисия.
Аз празнувам това, че днес се прибрахме цялото семейство живи и здрави

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ти,кат началник склададжия,си определено пристрастенtoxin34 написа:IVKOPIVKO написа:!тъй наречените партизани са основно необразовани,ограничени ителектуално хора(не повече от няколко хиляди човека),атакуващи главно мандри,хранителни складове и магазини!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Комунизма е съвършенният социален строй!!! Хората не сме дозрели за него.....и никога няма. Не го е имало нито в България, Русия, нито сега в Куба и Китай!! Това беше строй в който жизненият стандарт беше поддържан на нереално за икономиката ни ниво /за да пляскат с ръце хората/ и за което сега плащаме /както отбеляза колегата toxin34/. Строй в който привикнахме с рушветите, кражбите от работа, шуробаджанащината, мързела, безидейността, посредственоста. Строй в който не беше важно какъв си и колко можеш, а дядо ти....колко пити с кашкавал е дал на "борците против фашизма". Строй в който ви сложиха капаци на очите и всички бяха "равни", а те живееха сред мрамор и слонова кост. Продаваха се оръжия на арабите, които се плащаха с наркотици, а те заминаваха назапад /"пропаганда за подриване на капитализма"/. И запада беше загниващ, а децата им учеха там....пък нека им е зле! И едни бяха наказвани за тесни панталони, а други стреляха по лебеди и пеликани в резерватите. Та събраха те капитал /безполезно лично сред общото/ и си направиха преврат. И други не по-малко наивни си мислят че с подскачане и лозунги са променили нещо, без да се замислят кой ги изкара на площада, кой му позволи да го направи, защо този човек не беше пратен да чука камъни /на "летен лагер"/ овреме и кой аджеба ни управлява сега???? Кой финансира мафията, как някои хора станаха милионери за 2 дена и как за 2 дена пак станаха бедни.... Да са ни здрави капаците на очите, че без тях сме за никъде!! И празнивайте колеги!!! Че иначе трябва да се разплачем.... Та дотолкова ни е увреден морала, че питам ви ....кой от вас ще откаже 200 000 лева рушвет /ако има кой и за какво да даде/? По-умните от вас ще признаят пред себе си че ще ги вземат, другите ще се самозалъгват.
П.С. Колега toxin34, поздравления за смисления пост!!!
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Абе всички сте прави за великите глупости по времето след 9 IX.
Но най-важното е, че И СЕГА Е ТАКА.Тогава са те били - сега те прецакват по още по-гаден начин.Гадориите в тази държава ще си продължават.За това става дума, а не че тогава е било гадно, а сега е хубаво.И сега е гадно по друг начин.Всичките неща дето ги изредихте, като свобода на словото и т.н и т.н са мижи да те лажем.
Четете какво казват бивши главни Комисари на Европейският съюз - това образувание си е изпяло песента.И глас против него се надига в доста западни държави.Писнало им е някакви 40 ли колко ли бяха комисари, да казват на цяла Европа кой как да живее, без да се съобразяват с национални традиции, национални особености и т.н, изхождайки от някакви си техни сметки !
Както рухна комунизма, както рухнаха други образувание и това си отива - какво се радвате.Доста дълго се задържа, над 30 години и са се изчерпали, оплели са си питката
и им трябва прясна кръвчица - донори, пазари и т.н. Но, за тяхно добро, не за наше.
Опряха и до Турция.....Нерде Европа, нерде Турция...
Заеби...глупости....я да си гледаме рибарлъка...
Но най-важното е, че И СЕГА Е ТАКА.Тогава са те били - сега те прецакват по още по-гаден начин.Гадориите в тази държава ще си продължават.За това става дума, а не че тогава е било гадно, а сега е хубаво.И сега е гадно по друг начин.Всичките неща дето ги изредихте, като свобода на словото и т.н и т.н са мижи да те лажем.
Четете какво казват бивши главни Комисари на Европейският съюз - това образувание си е изпяло песента.И глас против него се надига в доста западни държави.Писнало им е някакви 40 ли колко ли бяха комисари, да казват на цяла Европа кой как да живее, без да се съобразяват с национални традиции, национални особености и т.н, изхождайки от някакви си техни сметки !
Както рухна комунизма, както рухнаха други образувание и това си отива - какво се радвате.Доста дълго се задържа, над 30 години и са се изчерпали, оплели са си питката
и им трябва прясна кръвчица - донори, пазари и т.н. Но, за тяхно добро, не за наше.
Опряха и до Турция.....Нерде Европа, нерде Турция...
Заеби...глупости....я да си гледаме рибарлъка...
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Прав си за комунизма, било е като идея добро но просто никоя нация не е узряла че да живее така.Nemezis_ss написа:Комунизма е съвършенният социален строй!!! Хората не сме дозрели за него.....и никога няма. Не го е имало нито в България, Русия, нито сега в Куба и Китай!! Това беше строй в който жизненият стандарт беше поддържан на нереално за икономиката ни ниво /за да пляскат с ръце хората/ и за което сега плащаме /както отбеляза колегата toxin34/. Строй в който привикнахме с рушветите, кражбите от работа, шуробаджанащината, мързела, безидейността, посредственоста. Строй в който не беше важно какъв си и колко можеш, а дядо ти....колко пити с кашкавал е дал на "борците против фашизма". Строй в който ви сложиха капаци на очите и всички бяха "равни", а те живееха сред мрамор и слонова кост. Продаваха се оръжия на арабите, които се плащаха с наркотици, а те заминаваха назапад /"пропаганда за подриване на капитализма"/. И запада беше загниващ, а децата им учеха там....пък нека им е зле! И едни бяха наказвани за тесни панталони, а други стреляха по лебеди и пеликани в резерватите. Та събраха те капитал /безполезно лично сред общото/ и си направиха преврат. И други не по-малко наивни си мислят че с подскачане и лозунги са променили нещо, без да се замислят кой ги изкара на площада, кой му позволи да го направи, защо този човек не беше пратен да чука камъни /на "летен лагер"/ овреме и кой аджеба ни управлява сега???? Кой финансира мафията, как някои хора станаха милионери за 2 дена и как за 2 дена пак станаха бедни.... Да са ни здрави капаците на очите, че без тях сме за никъде!! И празнивайте колеги!!! Че иначе трябва да се разплачем.... Та дотолкова ни е увреден морала, че питам ви ....кой от вас ще откаже 200 000 лева рушвет /ако има кой и за какво да даде/? По-умните от вас ще признаят пред себе си че ще ги вземат, другите ще се самозалъгват.
Но тези същите дето са сидяли под слонова кост сега седят под диаманти. но за нещо не съм съгласен и преди работихме и сега. едно време покривахме петилетки, за да си варнем външния дълг, а сега работим за да му погасим лихвите само .преди саздавхме заводи за да има такива като мен и теб каде да работата, сега ни копуват заводите некви измислени индиици за 1 лев и ги притапят за скрап за 100милиона. я ми кажи сега за капенците на очите....? дажи и несме ги отместили а са ни сложили и торба одгоре, перистроика знаите ли какво значи нов уиндолс в мозака на хората но харда си е сащия и антивирусната също.
за какво говорим тогава. наи много ме е страх от този американски комунизам дето ни наложиха. пак един е господарят, сега няма Белене сега цялата ни даржава е такава.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
що ли се сещам за вица:по време на френската революция всички крещяли"ДЕЕЕМОООКРАААЦИЯ"...само некьв си крещял: :"МЕНССНСТРУУУААЦИЯ"....друг му направил забележка "недей така да викаш,ше земат да те затворят"....
ааа,казал пича ..кво значение има?нали все КРЬВ СЕ ЛЕЕ
мисьлта ми е-НИКОЙ не е ПРАВ-комунизЪма и всичко,което донесе той на нашата страна не може с нищо да се оправдае и по никакьв начин не може да се заличи,като позорно петно в историята ни.разни мрьсни мекерета,разни доносници и слушалки,разни прости,но комбинативни копелетета,разен пенчо кубадински и сие,разни призвани с котлони на главите и пр...ако сьм обидил някой-не сьжалявам!!!!ако има некой толко прост,че да дьржи на тая работа-ДА,искам да го обидя-да оди малко на риба в беляне,да види как са комарите

ааа,казал пича ..кво значение има?нали все КРЬВ СЕ ЛЕЕ

- Венелин Радушев
- разбира нещата
chestarfield, те са си за един лев заводите. Без пазари, с милиарди дългове, некачествена работна ръка, построени на възможно най-неправилното място, липса на ресурси, инфраструктура,стари машини, корумпирана държавна администрация......оставаше и пари да им искаме. И бай Тошо да въскръстне....неможе да ме убеди че е нямало да е по-добре Кремиковци да е в Русе примерно /или другаде на Дунав/ и че "Правец" и трябвало да е в Правец. А за петилетките изпълнени за година.....едно предприятие произвеждало мивки /примерно/ ....бълва завода мивки, хората се бият в гърдите, мивките са непродаваеми....претопяват ги и им връщат материала /да правят мивки/. А пък бай ти Фильо от едно платно нераждавейка направи мивка, с две си покрие кокошарника насело, а днес се бие в гърдите "аз съм я градил тая държава!". Смешно нали....или не....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- новобранец
- Обратна връзка:
КОМУНИЗЪМ!!!Off...FUCK OFF.....И гасете лампите.Обясненията са излишни.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ех няма да спорим повиче, станахме банални на колегите предполагам аз си имам моита теза ти твоита??Nemezis_ss написа:chestarfield, те са си за един лев заводите. Без пазари, с милиарди дългове, некачествена работна ръка, построени на възможно най-неправилното място, липса на ресурси, инфраструктура,стари машини, корумпирана държавна администрация......оставаше и пари да им искаме. И бай Тошо да въскръстне....неможе да ме убеди че е нямало да е по-добре Кремиковци да е в Русе примерно /или другаде на Дунав/ и че "Правец" и трябвало да е в Правец. А за петилетките изпълнени за година.....едно предприятие произвеждало мивки /примерно/ ....бълва завода мивки, хората се бият в гърдите, мивките са непродаваеми....претопяват ги и им връщат материала /да правят мивки/. А пък бай ти Фильо от едно платно нераждавейка направи мивка, с две си покрие кокошарника насело, а днес се бие в гърдите "аз съм я градил тая държава!". Смешно нали....или не....
наи важното за форума е че както е демокрация няма кои да зарибява язовирите и да ги пази. сигорно Бай Тошо ти е виновен и за това.Еи колега 18 години ловим и неможим да изловим тези комунистически шарани и сомове. от както доиди на влас Ахмед Доган хващаме само каракуди.
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
искаш нещо хубаво откак сме демократични?Ей ти го-не си на "Правец"8А,не играеш на "тетрис",имаш интернет(за справка в Китай ниенте)!Ходиш на риба в Гърция.В България дойдоха Металика,Мейдън,WASP,а не Алла Пугачова.Гледаш Дискавъри,Анимал Планет и на си спомняш за Щирлиц!Мразиш Хахмериканците,ами отиди в Грузия,там са руснаците!В момента както пишем по тази тема ако все още бяхме в соца щяха да ни прибират директно от пред монитора(ако имаше нет де)за справка!Кърцата написа:Диканаров!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕБАЛ съм ти и ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!!
Ако некой може да ми покаже нещо хубаво станало откак сме "демократични" ще му се поклоня и на него!!!
И не ми пишете че сега носите дънки и ядете банани!!!!!!!
За един банан ли се продадохме на тъпите американци... ми той пъпеша е със същия вкус... или банана е с по-удобна форма.... за некой други дейности....
За всички дето празнуваха вчера-слушайте Азис,гледайте Слави,проф.Вучков и Б.Димитров.Пейте частушки и Йосив Кабзон(мафиот)как пее Мая страна,мая Болгария!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

некьв се прибрал от работа,пуснал си пьрва програма и що да види-поредния 13пленум на бкп...еех,да му еба майката,казал си той,станал(що нема дистанционно) и превключил на втора програма,а там-що да види?един милиционер пляска една палка в рьката и пита "яяяя,сега да видим,КОЙ гледа втора програма"

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Усещам как ще има два палаткови лагера на НС-4, които отдалеч ще изглеждат така:

Комунягите ще са в тип "землянка" и през нощта ще правят набези до лагера на кулаците за провизии.
При кулаците ще има внедрен агент-провокатор, който ще е и ятак на комунягите.
Само да не бъде разкрит, че ще има
.
Тази тема като нищо може да ни изостри отношенията...
...не ми се мисли к'во ще стане, ако се повдигне на срещата късно вечер, когато всеки е вкарал няколко питиета по няколко пъти. 

Комунягите ще са в тип "землянка" и през нощта ще правят набези до лагера на кулаците за провизии.

При кулаците ще има внедрен агент-провокатор, който ще е и ятак на комунягите.

Само да не бъде разкрит, че ще има

Тази тема като нищо може да ни изостри отношенията...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Светльо-toxin34
- разбира нещата
не мисля така,да си чул на някоя среща да се караме за левски и цска?Събираме се заради това което ни обединява,нали?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
повече от журналистите ненавиждам единствено т нар комунисти.те така САМИ си се наричат.нема зор за кьсно вечер-тя,враждата на мноо тенденции мое да избухнеGODzillata написа:не ми се мисли к'вао ще стане, ако се повдигне на срещата късно вечер, когато всеки е вкарал няколко питиета по няколко път