Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

11 септември
Модератор: dantho.mihov
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: 11 септември
Хайде да се включа и аз в тази хубава тема. Тук е страна на комунизъм в най-чистия вариант. Къси панталони над дупето са забранени, прашки са забранени, да общуваш с момиче на 17 е АБСУРДНО. Момичетата тук са като роботи по цял ден ходят със слушалки на ушите ползват лаптоп или говорят по телефона. С тях не можеш да общуваш опитвал съм много пъти Б-Е-З-П-О-Л-Е-З-Н-О Е!!!. Незнаят никога посоката движат се само с GPS. За риба тук никой не ходи или много много рядко, обикновенно киснат по разни скучни до болка басейни на който бира е забранено да се пие.Алкохол не можеш да си купиш ако нямаш 21 а в столицата (където бях това лято) изобщо не можеш да си купиш алкохол след 22.00. Много е скучен живота тук макар че на практика с една работа можеш да имаш джип , да живееш в лукс и да ядеш най-скъпата храна. Това че 75 % от населението е с наднормено тегло не е вярно. 85 % са с наднормено тегло!!! Това че били много сексуално освободени хора е ПЪЛЕН АБСУРД!! По-голям сексуален разврат от България досега не съм видял. това че сами си събориха кулите Е ВЯРНО. Както у нас убиха Илия Павлов понеже той няма кули та гътнаха самия него. И така че хора аз в сряда си идвам...искам да кажа ИИИДДДДВВВАААМММ СССССССССИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
И НАЙ-ВЕЧЕ ОООХХХХ НА БАТЯЯЯ...
...

ЗАПОВЯДАЙIVKOPIVKO написа: И така че хора аз в сряда си идвам...искам да кажа ИИИДДДДВВВАААМММ СССССССССИИИИИИИИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...

- Моряка
- кандидат преподавател
IVKOPIVKO написа: Тук е страна на комунизъм в най-чистия вариант
Незнаят никога посоката движат се само с GPS.
Това че 75 % от населението е с наднормено тегло не е вярно. 85 % са с наднормено тегло!!!
...искам да кажа ИИИДДДДВВВАААМММ СССССССССИИИИИИИИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...

Е ами идвай си вечи ще си добре дошъл

А сега де? 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Момци, а знаете ли от своите баби и дядовци, в колко часа посред нощ през януари 1943г . американските летящи крепости са сринали и запалили спяща София? Не през деня! А подло- през ноща! Знаете ли, че това не е било случайно и един път? Какви и колко военни обекти са унищожени в централна София? Николко! Дори огромната площ на пети артилерийски полк е бил непокътната! Помня цирк "Буш", който направи първото си шапито на първата освободена площ от тази казарма през края на петдесетте. После там бе издигнат първият жилищен комплекс- "Заимов" и новият парк. Бомбардирали са жилищните квартали! Колко хиляди са загиналите българи под тези развалини и пожари? Знаете ли какво значи:-"бомбен килим " и в кои корейски градове е приложен? Ами Хирошима и Нагазаки? Непревземаеми японски цитадели ли са били или е била друга целта? А столетните манастири и болници в Югославия. Да се стресира света от ужасяващото американско оръжие и да се приеме безропотно американската сила и техният тип "демократично" управление на потребителското общество в света! На всякъде и по всяко време са били жестоки и подли демагози и двулични "партньори"! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
опс-кьде без мене
зейтгейст-ЗАДЬЛЖИТЕЛНО
както казвава бора джорджевич-земля е давно у колапсу и публика не зна кой е убийцу,ни една глава ни е трезва и нико незна кой е отворил пандорину кутиюай,да не се разпростирам повече 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
...и нико не зна, нико не зна, нико не зна шта то cиja...юрииииииииииййййй...бум-бум-бум....евреите сринаха кулите....май.5кила написа:... и нико незна кой е отворил пандорину кутию

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
Прави сте всички наистина са световни агресори,но не обикновенните хорица а политиците им
Аз също ненавиждам агресора Буш
.Моята дума беше за тези невинните които както и нас никои не ги пита

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
СПОКОЙНО ХОРА. КРАЙ НА ЕРАТА БУШ АЗ ВИ ГО ОБЕЩАВАМ. БАРАК ОБАМА ВОДИ С 58 % ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Това момче е черно, миролюбиво семейството му е емигрирало от Африка преди време...обещава да спре войната, вчер случайно минах пред белия дом (квартирата ми е недалече от там) имаше масови протести против войната и БУШ Американците също го мразят и те незнаят защо са го избрали.
-
- учете се от него
Бог да ги прости невинно загиналите хора , без значение кога , къде , в коя държава и при какви обстоятелства
Колкото до Терорист номер 1 - Американската държава , Боливия и Венецуала ме кефят
Във Венецуела са "паркирали" два руски стратегически бомбардировача "Ту-160" , пък крайцера "Петър Велики" е на път за там( и за още колко подводници , нищо не казват , щото те не се виждат). Той , тоя Саракашвили май поразвърза работите от към руско присъствие на определени места , в което няма лошо разбира се. Аман от тъпи тексаски говедовъди и издигнат в култ тероризъм и експанзии на държавно ниво
Че и ние в "кюпа" 

Колкото до Терорист номер 1 - Американската държава , Боливия и Венецуала ме кефят

-
- ще става разбирач
Ей , батьовци , аман от хамерикански дебили, пияни руски изроди, европейски гейове и БГ „патриоти„ 

-
- учете се от него
Ей ги бре , хем "прясно":
Последна редакция: 12.09.2008, 12:25
Публикуване: 12.09.2008, 12:18
Ракетен обстрел над северен Пакистан
news.bg
Размер на шрифта: a a a
Северните части на Пакистан са подложени на ракетен обстрел. По предварителни данни 14 човека са загинали.
Атаката е започнала днес на разсъмване, когато, според очевидци, ракета е била изстреляна от безпилотен самолет на военновъздушните сили на САЩ. Самолетът се е появил от афганистанската граница.
Пакистанските власти съобщават, че за последните две седмици това е вече 5-тият удар, който е нанесен от американските военни.
Те контролират границата между Афганистан и Пакистан. В понеделник при такъв обстрел загинаха 14 човека, а още 15 бяха ранени.
До този момент обаче американските военни не са потвърдили връзката си с последната ракета.
Пакистанските власти посочиха, че не приемат едностранните действия на американските военни, от друга страна Вашингтон посочва, че борбата на пакистанските сили срещу талибаните и „Ал Кайда" не е достатъчно ефективна.
По-рано днес БиБиСи съобщи, че по непотвърдена официално информация президентът Джордж Буш е дал съгласието се за провеждане на военна операция в Пакистан без съгласуване с властите в Исламабад. Според източника на БиБиСи указът е подписан от Джордж Буш още преди два месеца, но е бил засекретен.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Пак започва "студената война",ама защо ли "не знам"
,ние пак сме от ебаната страна.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- разбира нещата
Няма какво да гледаме в чуждата паница...леви,десни,леви,десни...да вървим напред
Ама друг път...нямаме си работа ни на запад ни на изток...що не си гледаме тука наща си работа ами се бутаме в разни съюзи дето само ни поскъпна живота от тях... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Лош ден-курбан ми правят на него-като дете минах през стъкло-гару -гару-отървах се само със- срязан пръст-3 шева

Риболовци.
-
- учете се от него
За съжаление , започначуруликпенчо написа:Пак започва "студената война",ама защо ли "не знам"![]()
![]()
,ние пак сме от ебаната страна.

Не съм чувал и от времето на Горбачов , насам, руснаците да са тръгнали да "освобождават" или да "демократизират" някой ( освен терористите и сепаратистите в собствената си къща)

Дано тая чернилка , дето се очаква да спечели изборите, да обърне платната към по-нормално поведение и по-адекватна политика. Това че е мургав , нищо не означава ( тя и К.Райз хе ходи на плаж).
Представяте ли си - " два стратегически ... кацнали във Венуцуела..." , ами това което ги съпровожда

Изобщо , гадните американци тоя път прехвърлиха всякакви мерки и теглилки и то в най- неправилната посока която може да им се завърти в първосигналните мозъци

Русия не е СССР и паркета в дворците в Санкт Петербург е с няколкостотин години по-стар от американската държава - няма да забравя един репортаж на посещение на Буш .. , как се оглеждаше завалията , като циганче в канцелария

Да не говорим за "Голямата Тройка" - Русия , Китай , Индия и още десетина сателита покрай тях

В един момент , може да се окаже че пак сме във война с Русия и съм сигурен че пак ще ни "освободят" , заедно с цяла Европа ( този път ) , и едва ли ще отнеме повече от 3-4 месеца ( този път).