11 септември

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: 11 септември

Мнение от IVKOPIVKO »

Хайде да се включа и аз в тази хубава тема. Тук е страна на комунизъм в най-чистия вариант. Къси панталони над дупето са забранени, прашки са забранени, да общуваш с момиче на 17 е АБСУРДНО. Момичетата тук са като роботи по цял ден ходят със слушалки на ушите ползват лаптоп или говорят по телефона. С тях не можеш да общуваш опитвал съм много пъти Б-Е-З-П-О-Л-Е-З-Н-О Е!!!. Незнаят никога посоката движат се само с GPS. За риба тук никой не ходи или много много рядко, обикновенно киснат по разни скучни до болка басейни на който бира е забранено да се пие.Алкохол не можеш да си купиш ако нямаш 21 а в столицата (където бях това лято) изобщо не можеш да си купиш алкохол след 22.00. Много е скучен живота тук макар че на практика с една работа можеш да имаш джип , да живееш в лукс и да ядеш най-скъпата храна. Това че 75 % от населението е с наднормено тегло не е вярно. 85 % са с наднормено тегло!!! Това че били много сексуално освободени хора е ПЪЛЕН АБСУРД!! По-голям сексуален разврат от България досега не съм видял. това че сами си събориха кулите Е ВЯРНО. Както у нас убиха Илия Павлов понеже той няма кули та гътнаха самия него. И така че хора аз в сряда си идвам...искам да кажа ИИИДДДДВВВАААМММ СССССССССИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: И НАЙ-ВЕЧЕ ОООХХХХ НА БАТЯЯЯ... :ANAL: :ANAL: :ANAL: ...
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

IVKOPIVKO написа: И така че хора аз в сряда си идвам...искам да кажа ИИИДДДДВВВАААМММ СССССССССИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: И НАЙ-ВЕЧЕ ОООХХХХ НА БАТЯЯЯ... :ANAL: :ANAL: :ANAL: ...
ЗАПОВЯДАЙ :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

IVKOPIVKO написа: Тук е страна на комунизъм в най-чистия вариант
Незнаят никога посоката движат се само с GPS.

Това че 75 % от населението е с наднормено тегло не е вярно. 85 % са с наднормено тегло!!!

...искам да кажа ИИИДДДДВВВАААМММ СССССССССИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: И НАЙ-ВЕЧЕ ОООХХХХ НА БАТЯЯЯ... :ANAL: :ANAL: :ANAL: ...
:smt043 :smt043 :smt043 :smt082 :smt082 :smt082

Е ами идвай си вечи ще си добре дошъл :drinkers:
А сега де? :roll:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Момци, а знаете ли от своите баби и дядовци, в колко часа посред нощ през януари 1943г . американските летящи крепости са сринали и запалили спяща София? Не през деня! А подло- през ноща! Знаете ли, че това не е било случайно и един път? Какви и колко военни обекти са унищожени в централна София? Николко! Дори огромната площ на пети артилерийски полк е бил непокътната! Помня цирк "Буш", който направи първото си шапито на първата освободена площ от тази казарма през края на петдесетте. После там бе издигнат първият жилищен комплекс- "Заимов" и новият парк. Бомбардирали са жилищните квартали! Колко хиляди са загиналите българи под тези развалини и пожари? Знаете ли какво значи:-"бомбен килим " и в кои корейски градове е приложен? Ами Хирошима и Нагазаки? Непревземаеми японски цитадели ли са били или е била друга целта? А столетните манастири и болници в Югославия. Да се стресира света от ужасяващото американско оръжие и да се приеме безропотно американската сила и техният тип "демократично" управление на потребителското общество в света! На всякъде и по всяко време са били жестоки и подли демагози и двулични "партньори"! :evil:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

опс-кьде без мене :)зейтгейст-ЗАДЬЛЖИТЕЛНО :wink: както казвава бора джорджевич-земля е давно у колапсу и публика не зна кой е убийцу,ни една глава ни е трезва и нико незна кой е отворил пандорину кутиюай,да не се разпростирам повече :drinkers:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

5кила написа:... и нико незна кой е отворил пандорину кутию
...и нико не зна, нико не зна, нико не зна шта то cиja...юрииииииииииййййй...бум-бум-бум....евреите сринаха кулите....май. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Прави сте всички наистина са световни агресори,но не обикновенните хорица а политиците им :idea: Аз също ненавиждам агресора Буш :finga: :finga: :finga: .Моята дума беше за тези невинните които както и нас никои не ги пита :!: :!: :!:
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

СПОКОЙНО ХОРА. КРАЙ НА ЕРАТА БУШ АЗ ВИ ГО ОБЕЩАВАМ. БАРАК ОБАМА ВОДИ С 58 % ПРЕД ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Това момче е черно, миролюбиво семейството му е емигрирало от Африка преди време...обещава да спре войната, вчер случайно минах пред белия дом (квартирата ми е недалече от там) имаше масови протести против войната и БУШ Американците също го мразят и те незнаят защо са го избрали.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Бог да ги прости невинно загиналите хора , без значение кога , къде , в коя държава и при какви обстоятелства :idea:
Колкото до Терорист номер 1 - Американската държава , Боливия и Венецуала ме кефят :smt023 Във Венецуела са "паркирали" два руски стратегически бомбардировача "Ту-160" , пък крайцера "Петър Велики" е на път за там( и за още колко подводници , нищо не казват , щото те не се виждат). Той , тоя Саракашвили май поразвърза работите от към руско присъствие на определени места , в което няма лошо разбира се. Аман от тъпи тексаски говедовъди и издигнат в култ тероризъм и експанзии на държавно ниво :evil: :evil: :evil: Че и ние в "кюпа" :evil:
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Ей , батьовци , аман от хамерикански дебили, пияни руски изроди, европейски гейове и БГ „патриоти„ :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Ей ги бре , хем "прясно":
Последна редакция: 12.09.2008, 12:25
Публикуване: 12.09.2008, 12:18

Ракетен обстрел над северен Пакистан
news.bg
Размер на шрифта: a a a
Северните части на Пакистан са подложени на ракетен обстрел. По предварителни данни 14 човека са загинали.

Атаката е започнала днес на разсъмване, когато, според очевидци, ракета е била изстреляна от безпилотен самолет на военновъздушните сили на САЩ. Самолетът се е появил от афганистанската граница.

Пакистанските власти съобщават, че за последните две седмици това е вече 5-тият удар, който е нанесен от американските военни.

Те контролират границата между Афганистан и Пакистан. В понеделник при такъв обстрел загинаха 14 човека, а още 15 бяха ранени.
До този момент обаче американските военни не са потвърдили връзката си с последната ракета.

Пакистанските власти посочиха, че не приемат едностранните действия на американските военни, от друга страна Вашингтон посочва, че борбата на пакистанските сили срещу талибаните и „Ал Кайда" не е достатъчно ефективна.

По-рано днес БиБиСи съобщи, че по непотвърдена официално информация президентът Джордж Буш е дал съгласието се за провеждане на военна операция в Пакистан без съгласуване с властите в Исламабад. Според източника на БиБиСи указът е подписан от Джордж Буш още преди два месеца, но е бил засекретен.
Изображение
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Пак започва "студената война",ама защо ли "не знам" :roll: :roll: :roll: ,ние пак сме от ебаната страна.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Няма какво да гледаме в чуждата паница...леви,десни,леви,десни...да вървим напред :lol: Ама друг път...нямаме си работа ни на запад ни на изток...що не си гледаме тука наща си работа ами се бутаме в разни съюзи дето само ни поскъпна живота от тях... :|
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Лош ден-курбан ми правят на него-като дете минах през стъкло-гару -гару-отървах се само със- срязан пръст-3 шева
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

чуруликпенчо написа:Пак започва "студената война",ама защо ли "не знам" :roll: :roll: :roll: ,ние пак сме от ебаната страна.
За съжаление , започна :idea: :!: Не съм чувал от студената война , насам Русия да е пребазирала някъде стратегически бомбардировачи.... пък "творческата командировка" на флагмана на северния флот (крайцера) , покрай който има цяла надводна и подводна флотилия е толкова знакова , че няма на къде повече :idea: Цялата постановка в Грузия , разполагането на ПРО в Полша и Чехия , ония дървени дебили украинците и шизофренията на Буш , бавно и неумолимо притикват нещата в посока " Империята отвръща на удара"..... :idea:
Не съм чувал и от времето на Горбачов , насам, руснаците да са тръгнали да "освобождават" или да "демократизират" някой ( освен терористите и сепаратистите в собствената си къща) :idea:
Дано тая чернилка , дето се очаква да спечели изборите, да обърне платната към по-нормално поведение и по-адекватна политика. Това че е мургав , нищо не означава ( тя и К.Райз хе ходи на плаж).
Представяте ли си - " два стратегически ... кацнали във Венуцуела..." , ами това което ги съпровожда :idea:
Изобщо , гадните американци тоя път прехвърлиха всякакви мерки и теглилки и то в най- неправилната посока която може да им се завърти в първосигналните мозъци :idea: :idea: :idea:
Русия не е СССР и паркета в дворците в Санкт Петербург е с няколкостотин години по-стар от американската държава - няма да забравя един репортаж на посещение на Буш .. , как се оглеждаше завалията , като циганче в канцелария :wink: :roll:
Да не говорим за "Голямата Тройка" - Русия , Китай , Индия и още десетина сателита покрай тях :idea: (става дума за договорни отношения , а не за географски понятия)
В един момент , може да се окаже че пак сме във война с Русия и съм сигурен че пак ще ни "освободят" , заедно с цяла Европа ( този път ) , и едва ли ще отнеме повече от 3-4 месеца ( този път). :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”