Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Мишки за щука.
Модератор: emo vasilev
- zapalen_92
- разбира нещата
Мишки за щука.
Мишки за щука-това за мен е най атрактивния метод за ловене на щуки.Ети вижте какво е направил колегата от другия форум fishing-mania и е хванал,ако искате мога да ви дам и линк за сега ети снимки :

Това са негови творения и дори е хванал така казва.Има и описание което му поисках да ми каже как ги е направил,казва че не било трудно,и ще се опитам да направя един мишок когато имам време.Наистина много ми харесва как става.Вие как мислите?

Това са негови творения и дори е хванал така казва.Има и описание което му поисках да ми каже как ги е направил,казва че не било трудно,и ще се опитам да направя един мишок когато имам време.Наистина много ми харесва как става.Вие как мислите?
Re: Мишки за щука.
Пъ изглеждат...космати....не съм пробвал на такова жувотно...като гледам французите си играят с едни подобни стримери и похващат щуки, ама..... 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

- flyester
- разбира нещата
Наистина добре си е направено на мене лично ми харесва. 

- zapalen_92
- разбира нещата
И мен бая ме кефи и ще е кеф да го пробвам само че дали ще мога да го направя е друг въпрос
Иначе аз лично не съм виждал да се продават в рибарските.Явно все още не са нашумяли достатъчно в БГ.Или поне в Павликени там по София по големите градове може да има?

- flyester
- разбира нещата
Един мой приятел има мишка за щука обаче неговата не е космата а му е гумена и цвета и е черен и ми е казвал,че на някакъв язовир ходил с баща му и хвърлили на мишката и хванали една щука според мен може и да хванеш ако си направиш.
- zapalen_92
- разбира нещата
Бе и аз си мисля че ще хваща щука ама как да я направяааа
Трябва да си набавя това косматото от къде и аз незнам.От заек опашката е много добре ама от де заяк
Или имаше едно време едни ключодържатели с ей такива точно космати.Ако намеря ама те са малки а аз искам да си я направя по обемна.Макар че и малката ще върши работа-ще е по симпатична и практична

zapalen, да направиш и за мен...и аз мисля да се пробвам, тъкмо ще сравним ! 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми добре само че ако намериш сот какъв материал ще направиш твоята мишка кажи че аз не мога се сетя от кой материал да го спретна.Иначе за очите за опашката имам страхотни идеиJechev написа:zapalen, да направиш и за мен...и аз мисля да се пробвам, тъкмо ще сравним !

метода с мишка е уловист и в Холандия - там каналите са плитки, а примамките не газят а "шляпат" на повърхността
през пролетта пък, когато се излюпят малките патенца /любимата стръв на щуките през този период/ се слагат подобни пернати, но жълти, дават с добри резултати най вече едрите екземлпяри свикнали да поскубват патетата /та често и майките им/
метода е добре приложим, но за плитки води.
през пролетта пък, когато се излюпят малките патенца /любимата стръв на щуките през този период/ се слагат подобни пернати, но жълти, дават с добри резултати най вече едрите екземлпяри свикнали да поскубват патетата /та често и майките им/

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
- zapalen_92
- разбира нещата
Аз само в плитки води съм ловил щука за сега.В корекциите там има много малко вода,но наистина съм виждал да плуват мишки и патенца и майките има.Плуват едно след друго.Smokey написа:метода с мишка е уловист и в Холандия - там каналите са плитки, а примамките не газят а "шляпат" на повърхността
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Може и за клен.От 34 см клен извадих доста едра мишка. Направо се чудя как с тази мишка в стомаха ми налапа воблера. 

Риболовът не е слука,а наука!
- zapalen_92
- разбира нещата
Няма правила в риболова!vladoto написа:Може и за клен.От 34 см клен извадих доста едра мишка. Направо се чудя как с тази мишка в стомаха ми налапа воблера.
- flyester
- разбира нещата
И аз мога да си направя такава мишка само,че незнам от каде да си взема това косматото.Zapalen ти от какво ще си вземаш косматото за мишката 

- zapalen_92
- разбира нещата
Е точно това се чудя.Наближава Павликенския збор и предполагам че ще има най различни космати плюшени играчки и най вероятно може да има някой друг космат съсел и ще си купя ако намеря и ще я нагаждам за щука.Там всичко куки това онова.Таман ще ми е готова с очите опашка сичкоflyester написа:И аз мога да си направя такава мишка само,че незнам от каде да си взема това косматото.Zapalen ти от какво ще си вземаш косматото за мишката

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това си е точно коса .
Едно предложение от мен .
Иди офъкай някоя приятелка и ще имаш бая материал
Майтапя се разбира се .
Едно предложение от мен .
Иди офъкай някоя приятелка и ще имаш бая материал

Майтапя се разбира се .

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН