Мишки за щука.

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мишки за щука.

Мнение от zapalen_92 »

Мишки за щука-това за мен е най атрактивния метод за ловене на щуки.Ети вижте какво е направил колегата от другия форум fishing-mania и е хванал,ако искате мога да ви дам и линк за сега ети снимки :
Изображение
Изображение
Това са негови творения и дори е хванал така казва.Има и описание което му поисках да ми каже как ги е направил,казва че не било трудно,и ще се опитам да направя един мишок когато имам време.Наистина много ми харесва как става.Вие как мислите?
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Мишки за щука.

Мнение от Jechev »

Пъ изглеждат...космати....не съм пробвал на такова жувотно...като гледам французите си играят с едни подобни стримери и похващат щуки, ама..... :roll:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Наистина добре си е направено на мене лично ми харесва. :D
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

И мен бая ме кефи и ще е кеф да го пробвам само че дали ще мога да го направя е друг въпрос :roll: Иначе аз лично не съм виждал да се продават в рибарските.Явно все още не са нашумяли достатъчно в БГ.Или поне в Павликени там по София по големите градове може да има?
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Един мой приятел има мишка за щука обаче неговата не е космата а му е гумена и цвета и е черен и ми е казвал,че на някакъв язовир ходил с баща му и хвърлили на мишката и хванали една щука според мен може и да хванеш ако си направиш.
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Бе и аз си мисля че ще хваща щука ама как да я направяааа :) Трябва да си набавя това косматото от къде и аз незнам.От заек опашката е много добре ама от де заяк :wink: Или имаше едно време едни ключодържатели с ей такива точно космати.Ако намеря ама те са малки а аз искам да си я направя по обемна.Макар че и малката ще върши работа-ще е по симпатична и практична :wink: :lol: :lol: :lol:
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

zapalen, да направиш и за мен...и аз мисля да се пробвам, тъкмо ще сравним ! :mrgreen:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Jechev написа:zapalen, да направиш и за мен...и аз мисля да се пробвам, тъкмо ще сравним ! :mrgreen:
Ми добре само че ако намериш сот какъв материал ще направиш твоята мишка кажи че аз не мога се сетя от кой материал да го спретна.Иначе за очите за опашката имам страхотни идеи :)
Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

метода с мишка е уловист и в Холандия - там каналите са плитки, а примамките не газят а "шляпат" на повърхността

през пролетта пък, когато се излюпят малките патенца /любимата стръв на щуките през този период/ се слагат подобни пернати, но жълти, дават с добри резултати най вече едрите екземлпяри свикнали да поскубват патетата /та често и майките им/

метода е добре приложим, но за плитки води.
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Smokey написа:метода с мишка е уловист и в Холандия - там каналите са плитки, а примамките не газят а "шляпат" на повърхността

през пролетта пък, когато се излюпят малките патенца /любимата стръв на щуките през този период/ се слагат подобни пернати, но жълти, дават с добри резултати най вече едрите екземлпяри свикнали да поскубват патетата /та често и майките им/

метода е добре приложим, но за плитки води.
Аз само в плитки води съм ловил щука за сега.В корекциите там има много малко вода,но наистина съм виждал да плуват мишки и патенца и майките има.Плуват едно след друго.
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Може и за клен.От 34 см клен извадих доста едра мишка. Направо се чудя как с тази мишка в стомаха ми налапа воблера. :shock:
Риболовът не е слука,а наука!
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

vladoto написа:Може и за клен.От 34 см клен извадих доста едра мишка. Направо се чудя как с тази мишка в стомаха ми налапа воблера. :shock:
Няма правила в риболова!
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

И аз мога да си направя такава мишка само,че незнам от каде да си взема това косматото.Zapalen ти от какво ще си вземаш косматото за мишката :?:
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

flyester написа:И аз мога да си направя такава мишка само,че незнам от каде да си взема това косматото.Zapalen ти от какво ще си вземаш косматото за мишката :?:
Е точно това се чудя.Наближава Павликенския збор и предполагам че ще има най различни космати плюшени играчки и най вероятно може да има някой друг космат съсел и ще си купя ако намеря и ще я нагаждам за щука.Там всичко куки това онова.Таман ще ми е готова с очите опашка сичко :wink: А ако не намеря ще го исля тогава. :lol:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Това си е точно коса .
Едно предложение от мен .
Иди офъкай някоя приятелка и ще имаш бая материал :D :D :D
Майтапя се разбира се .
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”