Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Копринка
Копринка
Отидахме на палатка всичко добре,4 часа стоим даже не клъвна,много рибари имаше но уви,на късмет докато вадих дъното ударих една педя червеноперка и това беше за два дни и сутрин в 6 няма нищо.Красив язовир но нивото е изключително паднало и за жалост няма риба.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Копринка
Нивото е такова всяка година ,но сега вече спира да пада и ще тръгне риба.И я има
Но зависи къде си и какво ще търсиш.А и за два дни да очакваш нещо сериозно ,си е късмет 

Всичко може,но не всеки го можe.

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Мдаа по това време е така. Аз да ви кажа всяка година по това време ходя там с (БТС) Те имат събор там сяка година обикновенно е петък събота и неделя. Тази година не са ли пак там , обикновенно е безкрайно весело миналата година се вихриха километрични хора, всяка година събора е на стената.
Състезанията организирани от (БТС)бяха в началото на септември,дъщеря ми от четири годиниIVKOPIVKO написа:Мдаа по това време е така. Аз да ви кажа всяка година по това време ходя там с (БТС) Те имат събор там сяка година обикновенно е петък събота и неделя. Тази година не са ли пак там , обикновенно е безкрайно весело миналата година се вихриха километрични хора, всяка година събора е на стената.
участва в тях.Сподели ми,че в състезанието по риболов победителят е улови само една малка рибка.Тази година събора и състезанията маи са се разминали по дати.
Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
незнам за БТС но тази седмица имаше празник на русофилите и беше голяма лудница
а за риболова преди дъжда малко уклей и костур 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Ееххх това е било интересно аз нали съм Руски Филолог...пък и някоя Рускиня там..значи е минало вече ...