Копринка

Модератори: bobopeli, sapuna

Beatles
новобранец
новобранец

Копринка

Мнение от Beatles »

Отидахме на палатка всичко добре,4 часа стоим даже не клъвна,много рибари имаше но уви,на късмет докато вадих дъното ударих една педя червеноперка и това беше за два дни и сутрин в 6 няма нищо.Красив язовир но нивото е изключително паднало и за жалост няма риба.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Копринка

Мнение от MITKO70 »

Нивото е такова всяка година ,но сега вече спира да пада и ще тръгне риба.И я има :wink: Но зависи къде си и какво ще търсиш.А и за два дни да очакваш нещо сериозно ,си е късмет :)
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Мдаа по това време е така. Аз да ви кажа всяка година по това време ходя там с (БТС) Те имат събор там сяка година обикновенно е петък събота и неделя. Тази година не са ли пак там , обикновенно е безкрайно весело миналата година се вихриха километрични хора, всяка година събора е на стената.
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

IVKOPIVKO написа:Мдаа по това време е така. Аз да ви кажа всяка година по това време ходя там с (БТС) Те имат събор там сяка година обикновенно е петък събота и неделя. Тази година не са ли пак там , обикновенно е безкрайно весело миналата година се вихриха километрични хора, всяка година събора е на стената.
Състезанията организирани от (БТС)бяха в началото на септември,дъщеря ми от четири години
участва в тях.Сподели ми,че в състезанието по риболов победителят е улови само една малка рибка.Тази година събора и състезанията маи са се разминали по дати.
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
Аватар
stavri1
новобранец
новобранец

Мнение от stavri1 »

незнам за БТС но тази седмица имаше празник на русофилите и беше голяма лудница :lol: а за риболова преди дъжда малко уклей и костур :rolleyes:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ееххх това е било интересно аз нали съм Руски Филолог...пък и някоя Рускиня там..значи е минало вече ...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”