Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
резултати от жребеца
резултати от жребеца
Привет на форума
Е,колеги ,в петък се върнах от жребчево след 5 дена престой. За инфо: нивото е ниско,но от понеделник до петък не мръдна и сантиметър,това обяснява и повишилата се активност на рибата от вторник до четвъртък. Резултатите са следните: Много платика,около 600-700гр парчето,изключително борбен и надъхан морунаж по 300-400гр;нощни каракуди от 300 до 800гр; две шаранета около килото и една сулка пак там. Не съм качвал снимки до сега, но ще се опитам.
Re: резултати от жребеца
Това е добро инфо - браво, само че кажи на кое място си бил. Като знам каква тарапана ще стане около лагера, успех ще имат другите колеги, които са по-далеч от нас, щото всичката риба ще отиде при тях! 
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"
-
Nikola Polizovski
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Чакаме снимките,а за излета браво 
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
-
rumenpk
- ще става разбирач

Браво много добър излет. 
Давай имфо :места ,стръв ,монтажи,подхранки и т.н.Абе просто полезния товар да е в повече
И снимки
Бравос за излета

И снимки
Бравос за излета
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Браво , давало е доволно 
- flyester
- разбира нещата

Браво колега давало е риба но пакажи ни снимките.
Браво за излета добра риба сте хванали но хайде и да я видим

-
ico_karakudata
- новобранец

колеги,лагерчето беше на "острова" до който стигнахме с кола,ниско ниво,за платиката: монтаж на пружина с 4 куки и една свободна на 20 см по-високо. След първия ден разбрах ,че рибата не взема видовете червеи от куките,а напада храната,затова успешно замених стръвта със стериопорови топчета. Резултата беше стабилни и плътни удари. Морунажа ,за мое неудоволствие ,ми побърка шаранджииските тояги на стара царевица и хранилка. Не че се оплаквам ,ама да чакаш експреса,а да те мотат разни боклуци....! Между другото,навестиха ни колегите от горското,но нямаше проблем със завишения брой тояжки,само билетчетата и наслука.
Браво чичо Иво явно добре сте си прекара ли с бащами