Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

резултати от жребеца
резултати от жребеца
Привет на форума
Е,колеги ,в петък се върнах от жребчево след 5 дена престой. За инфо: нивото е ниско,но от понеделник до петък не мръдна и сантиметър,това обяснява и повишилата се активност на рибата от вторник до четвъртък. Резултатите са следните: Много платика,около 600-700гр парчето,изключително борбен и надъхан морунаж по 300-400гр;нощни каракуди от 300 до 800гр; две шаранета около килото и една сулка пак там. Не съм качвал снимки до сега, но ще се опитам.

Re: резултати от жребеца
Това е добро инфо - браво, само че кажи на кое място си бил. Като знам каква тарапана ще стане около лагера, успех ще имат другите колеги, които са по-далеч от нас, щото всичката риба ще отиде при тях! 

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чакаме снимките,а за излета браво 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Браво много добър излет. 

Давай имфо :места ,стръв ,монтажи,подхранки и т.н.Абе просто полезния товар да е в повече
И снимки
Бравос за излета

И снимки

Бравос за излета

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Браво , давало е доволно 

- flyester
- разбира нещата
Браво колега давало е риба но пакажи ни снимките.
Браво за излета добра риба сте хванали но хайде и да я видим

-
- новобранец
колеги,лагерчето беше на "острова" до който стигнахме с кола,ниско ниво,за платиката: монтаж на пружина с 4 куки и една свободна на 20 см по-високо. След първия ден разбрах ,че рибата не взема видовете червеи от куките,а напада храната,затова успешно замених стръвта със стериопорови топчета. Резултата беше стабилни и плътни удари. Морунажа ,за мое неудоволствие ,ми побърка шаранджииските тояги на стара царевица и хранилка. Не че се оплаквам ,ама да чакаш експреса,а да те мотат разни боклуци....! Между другото,навестиха ни колегите от горското,но нямаше проблем със завишения брой тояжки,само билетчетата и наслука.
Браво чичо Иво явно добре сте си прекара ли с бащами