Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Всичко ново, като старото , но с една идея по...
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Всичко ново, като старото , но с една идея по...
Може и да се „самоизтривам„ и най вероятно точно това желая , но аз съм само един човек и за мен са без абсолютно никаква стойност понятия, като националност, народ, държава ,религия, национализъм и т.н.т.sapuna написа:
Лапай,лапай!
Друго няма какво да ти напиша!
С тези ти съждения се самоизтриваш от доста списъци!!!
Ако съдбата беше решила да се познаваме лично с тебе , би разбрал моята позиция, а може би , би подложил на дълбоко съмнение своята.
Здраве Вам !
-
- учете се от него
Лапи.,....................................................................................................................
............................................................................................................................
............................................................................................................................
п.п. пропуснах текста , ма ти си го знаеш де

п.п. пропуснах текста , ма ти си го знаеш де

-
- ще става разбирач
Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„.sestrata написа:Лапландец, не че има значение, но те чета в двата форума от доста време и не си предизвикал доверие и уважение с нито един свой пост. Лавираш, хитрееш, мазниш се взаимствайки мненията на авторитетни колеги и накрая пробутваш антибългарската си помия. Не вярвам на нито една твоя дума. Всъщност кой си ти?
Единствената собственост която ценя и имам е в главата ми и ще бъде моя, докато главата е на раменете ми

Имам контакти с някои членове на този форум и поради това все още съм тук.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре това удолетворява ли теlaplandeca написа: Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„.
Единствената собственост която ценя и имам е в главата ми и ще бъде моя, докато главата е на раменете ми.

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- сериозен играч
laplandeca написа:нямам личност, не оставям следа след себе си

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- ще става разбирач
lovo написа:laplandeca написа:нямам личност, не оставям следа след себе си![]()
![]()
Лапи ,само не ми казвай ,че си некой фантом ,че тва вече -ше ми доде в повече.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- сериозен играч
Край от днес спирам пиенето .Са като доде жената и като и кажа ,че сам си писал с фантоми ,ше исфръли сичкото пиене от хладилника.laplandeca написа:почти , баце , почти

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- ще става разбирач
Баце , жени бол, тва да не е кат ракия да нямаlovo написа:Край от днес спирам пиенето .Са като доде жената и като и кажа ,че сам си писал с фантоми ,ше исфръли сичкото пиене от хладилника.laplandeca написа:почти , баце , почти
![]()
![]()
Май по добре да и не казвам.......и аз незнам кво да праа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами запознай се.sestrata написа:Лапландец, не че има значение, Всъщност кой си ти?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
laplandeco не те разбирам защо изнервяш хората в този форум ,никои тук не търси конфликти освен ти де
Неможеш ли да комуникираш с нас нормално бе,толкова ли е трудно

- Моряка
- кандидат преподавател
Ми щото той е изнервен много от НЕЩОи под някаква много странна форма иска да сподели с нас неволите си и да ни привлече,демек научи ама бърка.Бъркаш Лапландецо бъркаш.Направи си някакъв мисионерски сайт и,който иска да влизаslivnalia написа:laplandeco не те разбирам защо изнервяш хората в този форум ,никои тук не търси конфликти освен ти де![]()
![]()
Неможеш ли да комуникираш с нас нормално бе,толкова ли е трудно
![]()
![]()

А сега де? 

- barutchiata ©
- Администратор
Таа тема много изпростя а и конфликтите и обидите идват в повече.Първо се обръщам към Лапландеца
Батенце всеки има право на избор и гледам ти си направил твоя, жив и здарав да си но те моля да спреш с тези грозни обиди към България, има си Хага има си съдилища ходи и си търси правата, а не да ми хленчиш във рибарски форум за нарушаване на човешките права!!!Има си достатъчно български форуми за политика, където можеш да си излееш мъкатаТова е предупреждение !!!Пиши за риболов и престани да дразниш хората с тези простотии, че и на мен ми дотегна .Ще те разкарам от форума ако продължаваш така!!!!!
На останалите ще кажа, че като не му обръщате внимание на човека няма да има конфликт.Той това иска , някой да му се закачи на дразнещите постове.

На останалите ще кажа, че като не му обръщате внимание на човека няма да има конфликт.Той това иска , някой да му се закачи на дразнещите постове.