Всичко ново, като старото , но с една идея по...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Всичко ново, като старото , но с една идея по...

Мнение от laplandeca »

sapuna написа:
Лапай,лапай!
Друго няма какво да ти напиша!
С тези ти съждения се самоизтриваш от доста списъци!!!
Може и да се „самоизтривам„ и най вероятно точно това желая , но аз съм само един човек и за мен са без абсолютно никаква стойност понятия, като националност, народ, държава ,религия, национализъм и т.н.т.
Ако съдбата беше решила да се познаваме лично с тебе , би разбрал моята позиция, а може би , би подложил на дълбоко съмнение своята.
Здраве Вам !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Лапи.,....................................................................................................................
............................................................................................................................
............................................................................................................................ :evil: :evil: :evil:

п.п. пропуснах текста , ма ти си го знаеш де :evil:
Изображение
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

sestrata написа:Лапландец, не че има значение, но те чета в двата форума от доста време и не си предизвикал доверие и уважение с нито един свой пост. Лавираш, хитрееш, мазниш се взаимствайки мненията на авторитетни колеги и накрая пробутваш антибългарската си помия. Не вярвам на нито една твоя дума. Всъщност кой си ти?
Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„.
Единствената собственост която ценя и имам е в главата ми и ще бъде моя, докато главата е на раменете ми :lol: :drinkers:
Имам контакти с някои членове на този форум и поради това все още съм тук.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

laplandeca написа: Аз съм човек, който не притежава нищо, нямам личност, не оставям следа след себе си , не търся уважение, не желая интерс и признание.Ще изчезна , така както съм се появил, „ безсшумно„.
Единствената собственост която ценя и имам е в главата ми и ще бъде моя, докато главата е на раменете ми :lol: .
Добре това удолетворява ли те :?: Че си никой и нищо кръгла нула за 40 и кусур години съществуване(мисля че на толко беше) мен би ме било срам че съществувам....та то една мравка прави повече неща отколкото ти за жалкото ти критическо съществуване :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

laplandeca написа:нямам личност, не оставям следа след себе си
:shock: :shock: :shock: Лапи ,само не ми казвай ,че си некой фантом ,че тва вече -ше ми доде в повече. :shock: :shock: :shock: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

lovo написа:
laplandeca написа:нямам личност, не оставям следа след себе си
:shock: :shock: :shock: Лапи ,само не ми казвай ,че си некой фантом ,че тва вече -ше ми доде в повече. :shock: :shock: :shock: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
:lol: :lol: , почти , баце , почти :drinkers: :drinkers:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

laplandeca написа:почти , баце , почти
Край от днес спирам пиенето .Са като доде жената и като и кажа ,че сам си писал с фантоми ,ше исфръли сичкото пиене от хладилника.
:roll: :roll: :roll: Май по добре да и не казвам.......и аз незнам кво да праа :roll: :roll: :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :mrgreen:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

lovo написа:
laplandeca написа:почти , баце , почти
Край от днес спирам пиенето .Са като доде жената и като и кажа ,че сам си писал с фантоми ,ше исфръли сичкото пиене от хладилника.
:roll: :roll: :roll: Май по добре да и не казвам.......и аз незнам кво да праа :roll: :roll: :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :mrgreen:
Баце , жени бол, тва да не е кат ракия да няма :wink: :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

sestrata написа:Лапландец, не че има значение, Всъщност кой си ти?
Ами запознай се.
Изображение
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

laplandeco не те разбирам защо изнервяш хората в този форум ,никои тук не търси конфликти освен ти де :idea: :idea: :idea: Неможеш ли да комуникираш с нас нормално бе,толкова ли е трудно :?: :?: :?:
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

slivnalia написа:laplandeco не те разбирам защо изнервяш хората в този форум ,никои тук не търси конфликти освен ти де :idea: :idea: :idea: Неможеш ли да комуникираш с нас нормално бе,толкова ли е трудно :?: :?: :?:
Ми щото той е изнервен много от НЕЩОи под някаква много странна форма иска да сподели с нас неволите си и да ни привлече,демек научи ама бърка.Бъркаш Лапландецо бъркаш.Направи си някакъв мисионерски сайт и,който иска да влиза :mrgreen:
А сега де? :roll:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Таа тема много изпростя а и конфликтите и обидите идват в повече.Първо се обръщам към Лапландеца :arrow: Батенце всеки има право на избор и гледам ти си направил твоя, жив и здарав да си но те моля да спреш с тези грозни обиди към България, има си Хага има си съдилища ходи и си търси правата, а не да ми хленчиш във рибарски форум за нарушаване на човешките права!!!Има си достатъчно български форуми за политика, където можеш да си излееш мъкатаТова е предупреждение !!!Пиши за риболов и престани да дразниш хората с тези простотии, че и на мен ми дотегна .Ще те разкарам от форума ако продължаваш така!!!!! :twisted: :twisted:

На останалите ще кажа, че като не му обръщате внимание на човека няма да има конфликт.Той това иска , някой да му се закачи на дразнещите постове.
Заключено

Обратно към “Разни”