Цонево медиум хеви трип

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Цонево медиум хеви трип

Мнение от Local »

От къде да започна... а бе решихме се аз, Жоро-прото, Веско-щеката, и Ветеринарнио Доктор да одим за платики. Речено сторено и по тъмно се понесохме към ммммммм, чудните скали, :D :D :D Отидохме, до лятото свършило да го е*а, аз по къси гащи, е имах едно смешно якенце, Жорето с къси гащи върху дългите, доктора беше най-подготвен с зимната ушанка :D :D .

Настанихме се, и Веско тръгна да гони костуря(Михаля) , гепи 2 стрижока на сребриста аглия точно под колоните на моста и се върна, та седна на правилното място.

Изображение

Много съм доволен, плъзнах още един спинингист по наклонената пътека на плувкарството :D

Иначе мрачно ама , красиво...

Изображение

Оказа, се че фидера е най-успешния метод за деня, и след като беше невъзможно да се риболува на щека, и аз извадих едно пикерче и ги метнахме. Хванахме някъде към 7-8кг платики общо 4-мата, спрямо лошите атмосферния условия беше супер улов.

Изображение

Изображение

Къде хващахме , къде се топлихме ... :D :D :D

Изображение

Изображение

Искам да споделя с вас нещо...

Винаги съм знаел, че като храня с маркови храни и правя правилните монтажи, все някой ден ще хвана нещо голямо, но това надхвърли очакванията ми.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Изображение

http://s90.photobucket.com/albums/k243/ ... V00001.flv

http://s90.photobucket.com/albums/k243/ ... nt=007.flv

Това е нашата кола за риболов, Феновете си правиха кефа с този джип-амфибия , а там където си върви, тоест плава джипа си е поне 8 метра дълбочина!!!

Жорето ако му се обясняват монтажите на фидер нека каже, иначе захранките бяха на MVDE и Sensas , а имаше и една трета захранка която сложи другите 2 марки в джоба си.

На холандската фирма Wielco, която доктора домъкна от някъде, просто тази храна събра платиките! Впечатлен съм! Нека и другите споделят своите впечатления! :wink:

Поздрави на всички колеги, понякога приятните емоции са много по-важни от това да хванеш риба! :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: Цонево медиум хеви трип

Мнение от Бачо Илия »

Цонево- екстра хеви джип :D :D :D
Браво на групата :smt023 :smt023 :smt023 Споделете малко инфо по монтажите за фидер и снимки на въпросната захранка , плс. :D
Изображение
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Браво колеги добре сте си изкарали а и рибка сте хванали но джипа си е най-голямата атракция.Браво :D :D :D :D :D :D
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво Локалче,че ги трепеме ли платиките на Жрибиецъ? :roll: От теб очаквам,да ме вкараш по вътре в риболова на платика,че Ицо май няма да идва :wink:
Последно промяна от SONY на Пон Сеп 15, 2008 6:49 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

IDA написа:Цонево- екстра хеви джип :D :D :D
Браво на групата :smt023 :smt023 :smt023 Споделете малко инфо по монтажите за фидер и снимки на въпросната захранка , плс. :D

До колкото знам, Жорето е копирал монтажа от теб, за което браво! иначе аз направих най простия, а захранката ще я видите и на НС4 , има снимки в гугъл , потърсете я, предимно в холандските сайтове. :wink:

Браво Локалче,че ги трепеме ли платиките на Жрибиецъ? :roll:
Ша ги мачкаме! :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Абе Краси,тоя вседеход на колко бяли го удари :D А сега по-сериозно-Браво!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Сладури :D ! Пък и само про-та сте се събрали. На жребеца ще заставам по-далече от вас да не ми дърпате платиката с тия захранки :mrgreen:
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Ша ма напрейш Щекар,ама н'аиш ли кога :D

Ма много уклей на това Цонево бе.Направо ма заболя ръката да ги скубя.
Като изключим лошото време,всичко беше перфектно.

http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
А тове беше.....мама-миа :D
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Local написа:
IDA написа:Цонево- екстра хеви джип :D :D :D

До колкото знам, Жорето е копирал монтажа от теб, за което браво! иначе аз направих най простия, а захранката ще я видите и на НС4 , има снимки в гугъл , потърсете я, предимно в холандските сайтове. :wink:
Точно със симетричния монтаж, който IDA и Бутника така подробно обясниха в една друга тема ги лових платиките. Стархотен монтаж. Няма празно. Работи перфектно и вече съм му абсолютен фен. Сутринта рибите вземаха доста плахо, но после си вземаха много уверено на 2 бели и парченце торен. Повод малко над метър сдебелина 0.12, кука 14-ка на Тубертини серия 2 (естествено). Хранилка 25 грама на Престън. Зхранката която Боцмана донесе буквало "изби рибата" ... просто нямам думи. Иначе студа си го биваше, щом сложих късите гащи да ми топлят ... :D
А тук открийте приликите: :D :D :D
Изображение

Изображение
Последно промяна от Koleff на Пон Сеп 15, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Сезона на огана започна :wink: аде за хубаво да е :lol: ,а за излета момчета-браво,смело сте се справили :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
metalex
новобранец
новобранец

Мнение от metalex »

Браво на вас,красиво място сте си избрали!Можете ли да дадете линк за темата с монтажа?
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Браво момци добре сте хванали!Малко студеничко ви е било :) ,ама сте весели!Не ви се е развалило настроението :smt023 !
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

Верно е, че летото свърши ,евала за излета.
snegk

Мнение от snegk »

Вери гут :P :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Stront написа: Точно със симетричния монтаж, който IDA и Бутника така подробно обясниха в една друга тема ги лових платиките. Стархотен монтаж. Няма празно. Работи перфектно и вече съм му абсолютен фен. Сутринта рибите вземаха доста плахо, но после си вземаха много уверено....
Симетричния монтаж е точно за такива ослушващи се , средно големи риби. При едрите платики ( 1.5-2кг) , по - добър е асиметричния монтаж. При повдигане или тръгване към брега е "самозасичащ" от теглото на кошничката :idea: Ама де ги тия платики.... :roll: 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”