Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Цонево медиум хеви трип
- Local
- учете се от него
Цонево медиум хеви трип
От къде да започна... а бе решихме се аз, Жоро-прото, Веско-щеката, и Ветеринарнио Доктор да одим за платики. Речено сторено и по тъмно се понесохме към ммммммм, чудните скали,
Отидохме, до лятото свършило да го е*а, аз по къси гащи, е имах едно смешно якенце, Жорето с къси гащи върху дългите, доктора беше най-подготвен с зимната ушанка
.
Настанихме се, и Веско тръгна да гони костуря(Михаля) , гепи 2 стрижока на сребриста аглия точно под колоните на моста и се върна, та седна на правилното място.

Много съм доволен, плъзнах още един спинингист по наклонената пътека на плувкарството
Иначе мрачно ама , красиво...

Оказа, се че фидера е най-успешния метод за деня, и след като беше невъзможно да се риболува на щека, и аз извадих едно пикерче и ги метнахме. Хванахме някъде към 7-8кг платики общо 4-мата, спрямо лошите атмосферния условия беше супер улов.

Къде хващахме , къде се топлихме ...

Искам да споделя с вас нещо...
Винаги съм знаел, че като храня с маркови храни и правя правилните монтажи, все някой ден ще хвана нещо голямо, но това надхвърли очакванията ми.

http://s90.photobucket.com/albums/k243/ ... V00001.flv
http://s90.photobucket.com/albums/k243/ ... nt=007.flv
Това е нашата кола за риболов, Феновете си правиха кефа с този джип-амфибия , а там където си върви, тоест плава джипа си е поне 8 метра дълбочина!!!
Жорето ако му се обясняват монтажите на фидер нека каже, иначе захранките бяха на MVDE и Sensas , а имаше и една трета захранка която сложи другите 2 марки в джоба си.
На холандската фирма Wielco, която доктора домъкна от някъде, просто тази храна събра платиките! Впечатлен съм! Нека и другите споделят своите впечатления!
Поздрави на всички колеги, понякога приятните емоции са много по-важни от това да хванеш риба!

Настанихме се, и Веско тръгна да гони костуря(Михаля) , гепи 2 стрижока на сребриста аглия точно под колоните на моста и се върна, та седна на правилното място.
Много съм доволен, плъзнах още един спинингист по наклонената пътека на плувкарството

Иначе мрачно ама , красиво...
Оказа, се че фидера е най-успешния метод за деня, и след като беше невъзможно да се риболува на щека, и аз извадих едно пикерче и ги метнахме. Хванахме някъде към 7-8кг платики общо 4-мата, спрямо лошите атмосферния условия беше супер улов.
Къде хващахме , къде се топлихме ...

Искам да споделя с вас нещо...
Винаги съм знаел, че като храня с маркови храни и правя правилните монтажи, все някой ден ще хвана нещо голямо, но това надхвърли очакванията ми.

http://s90.photobucket.com/albums/k243/ ... V00001.flv
http://s90.photobucket.com/albums/k243/ ... nt=007.flv
Това е нашата кола за риболов, Феновете си правиха кефа с този джип-амфибия , а там където си върви, тоест плава джипа си е поне 8 метра дълбочина!!!
Жорето ако му се обясняват монтажите на фидер нека каже, иначе захранките бяха на MVDE и Sensas , а имаше и една трета захранка която сложи другите 2 марки в джоба си.
На холандската фирма Wielco, която доктора домъкна от някъде, просто тази храна събра платиките! Впечатлен съм! Нека и другите споделят своите впечатления!

Поздрави на всички колеги, понякога приятните емоции са много по-важни от това да хванеш риба!

Клавиатура риба не лови!!!
-
- учете се от него
Re: Цонево медиум хеви трип
Цонево- екстра хеви джип
Браво на групата
Споделете малко инфо по монтажите за фидер и снимки на въпросната захранка , плс. 

Браво на групата

Браво колеги добре сте си изкарали а и рибка сте хванали но джипа си е най-голямата атракция.Браво

Браво Локалче,че ги трепеме ли платиките на Жрибиецъ?
От теб очаквам,да ме вкараш по вътре в риболова на платика,че Ицо май няма да идва 

Последно промяна от SONY на Пон Сеп 15, 2008 6:49 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
- Local
- учете се от него
IDA написа:Цонево- екстра хеви джип![]()
![]()
![]()
Браво на групата![]()
![]()
Споделете малко инфо по монтажите за фидер и снимки на въпросната захранка , плс.
До колкото знам, Жорето е копирал монтажа от теб, за което браво! иначе аз направих най простия, а захранката ще я видите и на НС4 , има снимки в гугъл , потърсете я, предимно в холандските сайтове.

Ша ги мачкаме!Браво Локалче,че ги трепеме ли платиките на Жрибиецъ?

Клавиатура риба не лови!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе Краси,тоя вседеход на колко бяли го удари
А сега по-сериозно-Браво!

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Сладури
! Пък и само про-та сте се събрали. На жребеца ще заставам по-далече от вас да не ми дърпате платиката с тия захранки 

-
- сериозен играч
Ша ма напрейш Щекар,ама н'аиш ли кога
Ма много уклей на това Цонево бе.Направо ма заболя ръката да ги скубя.
Като изключим лошото време,всичко беше перфектно.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
А тове беше.....мама-миа

Ма много уклей на това Цонево бе.Направо ма заболя ръката да ги скубя.
Като изключим лошото време,всичко беше перфектно.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
А тове беше.....мама-миа

Точно със симетричния монтаж, който IDA и Бутника така подробно обясниха в една друга тема ги лових платиките. Стархотен монтаж. Няма празно. Работи перфектно и вече съм му абсолютен фен. Сутринта рибите вземаха доста плахо, но после си вземаха много уверено на 2 бели и парченце торен. Повод малко над метър сдебелина 0.12, кука 14-ка на Тубертини серия 2 (естествено). Хранилка 25 грама на Престън. Зхранката която Боцмана донесе буквало "изби рибата" ... просто нямам думи. Иначе студа си го биваше, щом сложих късите гащи да ми топлят ...Local написа:IDA написа:Цонево- екстра хеви джип![]()
![]()
![]()
Браво на групата![]()
![]()
До колкото знам, Жорето е копирал монтажа от теб, за което браво! иначе аз направих най простия, а захранката ще я видите и на НС4 , има снимки в гугъл , потърсете я, предимно в холандските сайтове.![]()

А тук открийте приликите:

Последно промяна от Koleff на Пон Сеп 15, 2008 7:25 pm, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сезона на огана започна
аде за хубаво да е
,а за излета момчета-браво,смело сте се справили 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво на вас,красиво място сте си избрали!Можете ли да дадете линк за темата с монтажа?
"Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.", Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво момци добре сте хванали!Малко студеничко ви е било
,ама сте весели!Не ви се е развалило настроението
!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- сериозен играч
Верно е, че летото свърши ,евала за излета.
-
- и господ не е толокова добър
Вери гут

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Симетричния монтаж е точно за такива ослушващи се , средно големи риби. При едрите платики ( 1.5-2кг) , по - добър е асиметричния монтаж. При повдигане или тръгване към брега е "самозасичащ" от теглото на кошничкатаStront написа: Точно със симетричния монтаж, който IDA и Бутника така подробно обясниха в една друга тема ги лових платиките. Стархотен монтаж. Няма празно. Работи перфектно и вече съм му абсолютен фен. Сутринта рибите вземаха доста плахо, но после си вземаха много уверено....