Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Гребен канал-турнир
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Гребен канал-турнир
Оффффффффф
ако беше толкова лесно ,ако се намираха така лесно хубаво щеше да е .Утре имам малко работа и ако се оправя по бързо ще отскоча до гребната да видя какво е положението с нивото на водата и ще се прецени на място дали ще сме участници или зрители.

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
откакто пуснаха рибата,нивото го подържат на максимума,дълбочината е 2.80-3м.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
А ще може ли направо да се дойде е неделя и да се запише човек ако няма възможност да дойде в събота
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
не е желателно,нали трябва да се захранят местата.може да пратиш някой вместо теб и без въдица само да хвърлите захранка на местото ти за тренировка.
-
- разбира нещата
Все пак ми се струва,че няма да дойдат 100% от участниците още в събота.Но с наличието на толкова много риба това предварително захранване няма да е толкова важно.Не че разбирам много де 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Тренировката е официална,т.е. присъствиетио е задължително.А пък и не си мислете,че като хващате риби по водоемите сте станали много добри.Е в неделя ще си проличи.kRaikkonen написа:Все пак ми се струва,че няма да дойдат 100% от участниците още в събота.Но с наличието на толкова много риба това предварително захранване няма да е толкова важно.Не че разбирам много де
Nedved,butnik
колеги ще дойда да знаете и ще ги засрамя с моята банбуча пръчка от младини така наречената "Ловджииика"
ще мачкам слънчак след слънчак и хоп килограмите растят
тва в кръга на шегата там съм и аз 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Заложи по-добре на преобладаващите риби.2004 Трабуко стана първи в сектора само със слънчаци,ама имаше уловени около800
такива.А сега рибите са доста по-гъсти от тогава.

Няма в събота сме там слънак ,амур каквото дойде самориба да хващаме,а за добрите и дума не може да става,там ще има майстори които с това се занимават ние любителите ще се надяваме на късмет да се паднем в по-добър сектор и ако тогава нещо стане добре ако ли не здраве да е поне густото ще си направим само да не вали защото лошо,ама няма те го дават от четвъртък времето да се оправи.Пожелавам успех на всички участници и в събота ще се видим.
-
- разбира нещата
Я кажете нещо от тренировката,че не можах да отида.
Рибите повлияха ли се от кофтито време ?
Рибите повлияха ли се от кофтито време ?

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Както очаквах рибите бяха силни в отделни места.Най-добри се оказаха местата в двата края,като този до стартовете беше по-добър.Нарочно седнах на място що годе в по-неизгодна позиция за да видя дали ще се задържа риба и по-какъв начин.Няма да споделям сега какво съм констатирал.Утре след състезанието ще го споделя.Но определено въпреки гъсталака от риба,риболова си беше труден.поне в повечето места.Желая успех на всички които ще участват.
Бутник ти къде беше в средата някъде,кой номер
Като цяло тренировката мина добре не знам на другите места но около мен излезна средно риба и всички хващаха но през повечето време костур и каракуда както и слънчаци,единственото гадно неще което дано утре липсва беше ужасния вятър,дано утре е по слаб или го няма иначе риба има,и дори и посртедата да е по-слабо то нали ще е на сектори така че с добър жребии всеки може да победи.Пожелавам на всеки успех

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
След средата бях.Но рибата винаги влиза от края на секторите.Утре тапите ще са в 5-та.Другия фактор е до задържането на рибата пред себе си.Днес нямаше голяма разлика относно кой с какво е ловял.Рибата не е виждала толкова храна от както е в базата.