Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

HELP
Модератор: emo vasilev
HELP
Проблемът ми е следния: спукана относително стара надуваема лодка, като дупката е по руба... на практика е разлепена. Дупката обаче е може би 50см и не знам дали изобсхто може да се попражи и къде. И понеже освен всичко друго лодката не е моя (
), моля някой да ми помогне ако знае къде в София може да се поправи (ако може изобщо разбира се). Благодаря

Re: HELP
Лодката е гумена - "Уфимка". Предполагам че единствения шанс е при вулканизатор в този случаи нали? Ако има и друг метод, моля споделете 

Много благодаря! Наи-вероятно днес ще се отбия да видя дали може да се направи нещо. Още веднъж БЛАГОДАРЯ
хахахаха!!! е ние сме си другарчета ама знаеш ли...
? Лодката я дадох в сервиза на Вестони и човека каза че ще стане. Утре ще ходя да я взема (ако е станала) че днес щял да я надува.
Апък аз иначе съм яко заухав
- 2 дни преди да отворя тази тема бях в магазина на Вестони да оправям 2 колелета ама кой да се сети да попита за шиии_аната лодка
. Важното е че работата стана (или поне така каза майстора). Пак благодаря за помощта марко

Апък аз иначе съм яко заухав

Марко,аз нали ти казах нещо,а ти не ми вярваш.Ето сега го доказа отново! 

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Взех че взех лодката (поправена), и реших да споделя за проблема с разпарянето понеже имаше запитвания
... та ще ми се размине май