HELP

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

HELP

Мнение от StiBo »

Проблемът ми е следния: спукана относително стара надуваема лодка, като дупката е по руба... на практика е разлепена. Дупката обаче е може би 50см и не знам дали изобсхто може да се попражи и къде. И понеже освен всичко друго лодката не е моя ( :axe: ), моля някой да ми помогне ако знае къде в София може да се поправи (ако може изобщо разбира се). Благодаря
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: HELP

Мнение от StiBo »

Лодката е гумена - "Уфимка". Предполагам че единствения шанс е при вулканизатор в този случаи нали? Ако има и друг метод, моля споделете :)
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от StiBo »

Много благодаря! Наи-вероятно днес ще се отбия да видя дали може да се направи нещо. Още веднъж БЛАГОДАРЯ
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

Стана ли колега?Оправи ли се разпореното? :D Ще пориш ли вълните отново... :twisted: И нали човека на който е лодката няма тебе да разпори :mrgreen:
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от StiBo »

хахахаха!!! е ние сме си другарчета ама знаеш ли... :roll: ? Лодката я дадох в сервиза на Вестони и човека каза че ще стане. Утре ще ходя да я взема (ако е станала) че днес щял да я надува.
Апък аз иначе съм яко заухав :lol: - 2 дни преди да отворя тази тема бях в магазина на Вестони да оправям 2 колелета ама кой да се сети да попита за шиии_аната лодка :) . Важното е че работата стана (или поне така каза майстора). Пак благодаря за помощта марко :) :prayer:
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Марко,аз нали ти казах нещо,а ти не ми вярваш.Ето сега го доказа отново! :prayer:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
StiBo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от StiBo »

Взех че взех лодката (поправена), и реших да споделя за проблема с разпарянето понеже имаше запитвания :)... та ще ми се размине май :D :smt109
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”