Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Блато. Обичам блатата, особено когато хващам много :)
-
- сериозен играч
Re: Блато. Обичам блатата, особено когато хващам много :)
Не съм от Септември,ама съм от близкия до него град .А за" дупките"така ги наричахме тогава,незнам кво е станало ,щото от десетина години не съм ходил там.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
По-добре не ходи, само ще се разстроиш. Тези дупки вече ги няма, дори и дърветата ги няма, само трънак. Наместо това бях на реката, баш Марица, отбелязал съм го излета в Неуспешни, защото хванах само няколко мренки.
Може би им е писнало да поддържат водоемите, а хората от околната махала да им трепят рибата...
Може би им е писнало да поддържат водоемите, а хората от околната махала да им трепят рибата...
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

-
- ще става разбирач
Топачово Дере . . единствения язовир в цялата околия който никога не беше оставал без вода . . мятаха се шарани 3 педи без да видя перките . . големи телета . .деба тея язовири ех пичове ако знаехте къде в тоя сайт нямаше да има кйорав човек . . пфф имаше един тавариш всяка сутрин се прибираше с по едно теле . . никога не казваше как го е набарал . . а имаше телета да ти види окото . .
късмет работа . .
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Нов успешен днес. Каракудите спасиха отново положението, въпреки че се заредих за щука. Наместо това - едри каракуди.

- XauBaHkO
- ще става разбирач
То добре колега , ама преди 25 години са вадили такива шарани , ама тоя сигнализатор отзад на рибаря , нещо не ми се връзва с представата ми за преди 25 години!asini написа:Нива... и една малка локва с вода, в която се завъди малко шаран и каракуда.Но миналата година пак пресъхна и извадиха шараните с мрежа(аз присъствах тогава и гледах).Сега е останало малко каракудаПо-старите рибари няма начин да не са чували за Алдомировското блато
Е такива шарани са се ловили там преди 25 години:
И щуки малко по-големи от тази:
А сега в момента представлява ето това:

Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
-
- разбира нещата
Звездичко...не знам така ли е...случайност ли е,но съм забелязал че където и да съм ловил и там е имало много каракуда...слънчаци няма
На село има един гиол БЪКАН от каракуда и само на червей кълве...каракуда ЯКО ама слънчаци няма,отделно бях ловил и на Расово един платен ли е къф е не знам мноооого каракуда,ама пак нямаше слънчаци...Има едно място зад едно платено към река Искър дето понякога ходя там... и веднъж там имаше много и голями каракуди ама не и слънчаци,след 1-2 месеца каракудата я нямаше а имаше много костури ама и слънчаци...По мойте наблюдения(грешни или не) мисля че където има доста каракуда няма слънчаци... 

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз забелязах това. Вече на две блата бях в последните 3 дена и нямаше слънчаци за сметка на каракуда.

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ех,момчта...хубави истории...Това ми напомня за 1990-1993година,когато и по нашия край беше пълно с риба...А колко много лин имаше....
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ