Дойдох,видях не останах.

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Дойдох,видях не останах.

Мнение от майсторчето страхил »

На 19.09.на ранина прецапах прохода Хаинбоаз( при условия малко като руските войски през Р-ко Т-а война)и към 8-8.30 бях на мястото на НС-4.Съответно слязох поразходих се из лагера поздравих,но единствен колегата Токсин подаде една рибарска ръка,всички останали или спяха или се суетяха около лодки и въдици.Без лоши помисли постоях наоколо и поехме с моя човек да ловим на друго място по язовира.Радвам се че сте направили добър купон :smt023 :smt038
Малко снимки от отшелника.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Дойдох,видях не останах.

Мнение от Митев »

Кво да ти кажа :roll: ти губиш
Аватар
muso
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от muso »

Ееее браво супер яки платики си хванал. Можи би ако си бил при купонджиите е нямало да хванеш, като чета отзивите от срещата от към риба е било слабо с някои изключения. Другия път повече и по-големи :)
Чете ли се или да увелича малко ?
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

ееххх тес ПЛАТИКИ :( как се надявах и аз на поне 1 - но нищо другият път :wink:
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от flyester »

Браво големи платики си хванал.
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Майсторче, загубил си наистина, ВЕРВЯЙ ми - срещата беше страхотна :prayer: :prayer:
Хвала на организаторите, които се постарха да направят тази срещя незабравима Най-напред сам се кланям :prayer: :prayer: :prayer:
Намах думи и накрая дар-слово,за да изразя благодарноста си и възхищението си от тези ВЕЛИКИ момчета :prayer: :prayer: :prayer:
Имена няма да споменаван, за за не се обидо някой, но разбира се, най.многото Краси,който направи дори и невъзмэжнжто,за да бъде всичко добре Дори и фоерверките :wink:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

И аз така Страхиле.Аха да отпраша,но на инат останах.Посрещна ме Любо(Кроки),за което му благодаря, голям мъжкар е.Наблегнах на риболова,като всеки ден бръмчах с лодката до местата до теб и пък и по далече. На масата на форума седнах чак в неделя късно вечерта.Запознах се с десетина колеги.Не съжалявам,че останах. :wink:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

То и на мен ми беше първата среща.Не е трябвало да се местиш с времето щеше да опознаеш колегите :drinkers: :drinkers: .
Аз се запознах с повечето от тях с някой осъмнахме общо взето друга среща няма да пропусна. :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

pivkoto написа:То и на мен ми беше първата среща.Не е трябвало да се местиш с времето щеше да опознаеш колегите :drinkers: :drinkers: .
Аз се запознах с повечето от тях с някой осъмнахме общо взето друга среща няма да пропусна. :lol: :lol: :lol:
С кой ли отсъмна :roll:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Всъщтност, можеби малко съжалявам че не останах на срещата ,но станалото станало,какво да се прави.Както повечето българи и аз имах раздвояване,относно да останем и да направим купон ,или да се усамотим и да ловим риба.Като цяло бях за купона,но с мен имаше и човек (риболовец)който нее от форума, и притесненията бяха негови(не че се оправдавам)но решихме да се разходим покрай язовира(понеже не познавам много язовира ) с идеята евентоално да се върнем към мястото на срещата.След като обходихме няколко подхода към водата, връщайки се към назад съзряхме това чудно място и останахме там .Може да се каже че пряко и косвено бяхме участници в срещата(дето само не бяхме на масите и не викахме :drinkers:).Три дена моторници тролиха край нашите въдици и накрая забодох живарника с колче че ми писна да го прибирам от сушата при всяко завъртане на лодките(не всички, но някои),бяхме наблюдатели и на зарята :smt023 така че на 50% бяхме участници.Другия път тръгвам сам(най лесно се дели на едно).Още един път,радвам се че сте прекарали добре :smt038 :smt023 ,останалото е за моя сметка :smt102 !
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

майсторчето страхил написа:...останалото е за моя сметка :smt102 !
...ОТначалото! :wink:

pivkoto написа:То и на мен ми беше първата среща.Не е трябвало да се местиш с времето щеше да опознаеш колегите :drinkers: :drinkers: .
Ша са сетиш ти! :lol: 950 и е твоя! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз се бях заколебал за срещата :roll: Както и да е , кефя се че си откровен и точен човек :smt023 Липсата ни на "срещи" , не би трябвало да ни прави по-малко "съфорумници" :? :? :?
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Според мен трябваше да дойдете и Карловската група заедно с Ванката,който присъстваше и май беше единствен от там.Другия път заповядайте с твоя колега,дето къртите рибоците!Ще видите,че си правим страхотно шоу а и не мисля,че някой ще се заяжда,заради споровете,които възникват ежедневно,не само от вас,но и между всички ни!Това не ни пречи на живо да си правим купона.На другата среща да сте там! :wink:
TICA FAN
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

SONY написа:Според мен трябваше да дойдете и Карловската група заедно с Ванката,който присъстваше и май беше единствен от там.
Сонка,имаше още един представител батко! :wink: Е те тоя пич/наистина готин/,с жълтата шапка е Матьо/mat62/!

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

С кой ли отсъмна :roll:[/quote]
с най големия фен на руската музика. :) :D за мен беше чест :drinkers:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”