Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Дойдох,видях не останах.
Модератор: sapuna
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Дойдох,видях не останах.
На 19.09.на ранина прецапах прохода Хаинбоаз( при условия малко като руските войски през Р-ко Т-а война)и към 8-8.30 бях на мястото на НС-4.Съответно слязох поразходих се из лагера поздравих,но единствен колегата Токсин подаде една рибарска ръка,всички останали или спяха или се суетяха около лодки и въдици.Без лоши помисли постоях наоколо и поехме с моя човек да ловим на друго място по язовира.Радвам се че сте направили добър купон
Малко снимки от отшелника.

Малко снимки от отшелника.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Re: Дойдох,видях не останах.
Кво да ти кажа
ти губиш

- muso
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ееее браво супер яки платики си хванал. Можи би ако си бил при купонджиите е нямало да хванеш, като чета отзивите от срещата от към риба е било слабо с някои изключения. Другия път повече и по-големи 

Чете ли се или да увелича малко ?
- Rapala_Team
- разбира нещата
ееххх тес ПЛАТИКИ
как се надявах и аз на поне 1 - но нищо другият път 

CARP FISHING 

- flyester
- разбира нещата
Браво големи платики си хванал.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Майсторче, загубил си наистина, ВЕРВЯЙ ми - срещата беше страхотна
Хвала на организаторите, които се постарха да направят тази срещя незабравима Най-напред сам се кланям
Намах думи и накрая дар-слово,за да изразя благодарноста си и възхищението си от тези ВЕЛИКИ момчета
Имена няма да споменаван, за за не се обидо някой, но разбира се, най.многото Краси,който направи дори и невъзмэжнжто,за да бъде всичко добре Дори и фоерверките

Хвала на организаторите, които се постарха да направят тази срещя незабравима Най-напред сам се кланям

Намах думи и накрая дар-слово,за да изразя благодарноста си и възхищението си от тези ВЕЛИКИ момчета

Имена няма да споменаван, за за не се обидо някой, но разбира се, най.многото Краси,който направи дори и невъзмэжнжто,за да бъде всичко добре Дори и фоерверките

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
И аз така Страхиле.Аха да отпраша,но на инат останах.Посрещна ме Любо(Кроки),за което му благодаря, голям мъжкар е.Наблегнах на риболова,като всеки ден бръмчах с лодката до местата до теб и пък и по далече. На масата на форума седнах чак в неделя късно вечерта.Запознах се с десетина колеги.Не съжалявам,че останах. 

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- ще става разбирач
То и на мен ми беше първата среща.Не е трябвало да се местиш с времето щеше да опознаеш колегите
.
Аз се запознах с повечето от тях с някой осъмнахме общо взето друга среща няма да пропусна.

Аз се запознах с повечето от тях с някой осъмнахме общо взето друга среща няма да пропусна.

С кой ли отсъмнаpivkoto написа:То и на мен ми беше първата среща.Не е трябвало да се местиш с времето щеше да опознаеш колегите![]()
.
Аз се запознах с повечето от тях с някой осъмнахме общо взето друга среща няма да пропусна.![]()
![]()

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Всъщтност, можеби малко съжалявам че не останах на срещата ,но станалото станало,какво да се прави.Както повечето българи и аз имах раздвояване,относно да останем и да направим купон ,или да се усамотим и да ловим риба.Като цяло бях за купона,но с мен имаше и човек (риболовец)който нее от форума, и притесненията бяха негови(не че се оправдавам)но решихме да се разходим покрай язовира(понеже не познавам много язовира ) с идеята евентоално да се върнем към мястото на срещата.След като обходихме няколко подхода към водата, връщайки се към назад съзряхме това чудно място и останахме там .Може да се каже че пряко и косвено бяхме участници в срещата(дето само не бяхме на масите и не викахме
).Три дена моторници тролиха край нашите въдици и накрая забодох живарника с колче че ми писна да го прибирам от сушата при всяко завъртане на лодките(не всички, но някои),бяхме наблюдатели и на зарята
така че на 50% бяхме участници.Другия път тръгвам сам(най лесно се дели на едно).Още един път,радвам се че сте прекарали добре
,останалото е за моя сметка
!

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
...ОТначалото!майсторчето страхил написа:...останалото е за моя сметка!

Ша са сетиш ти!pivkoto написа:То и на мен ми беше първата среща.Не е трябвало да се местиш с времето щеше да опознаеш колегите![]()
.
Аз се запознах с повечето от тях с някой осъмнахме общо взето друга среща няма да пропусна.![]()
![]()

-
- учете се от него
Аз се бях заколебал за срещата
Както и да е , кефя се че си откровен и точен човек
Липсата ни на "срещи" , не би трябвало да ни прави по-малко "съфорумници"

Според мен трябваше да дойдете и Карловската група заедно с Ванката,който присъстваше и май беше единствен от там.Другия път заповядайте с твоя колега,дето къртите рибоците!Ще видите,че си правим страхотно шоу а и не мисля,че някой ще се заяжда,заради споровете,които възникват ежедневно,не само от вас,но и между всички ни!Това не ни пречи на живо да си правим купона.На другата среща да сте там! 

TICA FAN
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Сонка,имаше още един представител батко!SONY написа:Според мен трябваше да дойдете и Карловската група заедно с Ванката,който присъстваше и май беше единствен от там.

-
- ще става разбирач
С кой ли отсъмна
[/quote]
с най големия фен на руската музика.
за мен беше чест 

с най големия фен на руската музика.