Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

S.KOEVA
новобранец
новобранец

Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете

Мнение от S.KOEVA »

:( Колеги,поболяхме се ! На 20.09.08г ни задигнаха колата / АУДИ 80 1.9 TDI ,тъмно петролено зелено, CA 5360 KC /. Беше паркирано пред блок 28 в Дианабад и трябваше само да пренатоварим багажника. Да се освободим от инструментите и да натоварим катуна за риболов. :axe: на тия които му посегнаха.Обръщам се с молба към вас,понеже сте от цялата страна и пътувате често, ако мернете нейде колицата ни обадете се на полицията или на личен тел. 0896789600.Преди време качих снимки в галерията ми ,от яз. Йовковци , и там колата се вижда .Съжелявам ,че късно се сетих за вас ,но разбираемо е в такъв момент :evil: .Благодаря !!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете

Мнение от SONY »

Наистина лоша новина.Наскоро и на едно приятелче му задигнаха маздата.Щом и на 20-годишни коли взеха да посягат ясна е работата-за нищо не може да си сигурен вече в тая държава.Дано вашия случай бъде разрешен,което е малко оптимистично,но все пак да се надяваме ,че органите ще си свършат работата :!:
TICA FAN
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:evil: :evil: :evil: :evil:

Гадна работа! Записах си регистрационния номер на колата и ще преглеждам всяка подобна която видя. Дано не са я свили за части.
Аватар
freax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от freax »

Ба 20 годишни, мойто служебно уно 25 годишно и го задигнаха преди година и половина (паркирано пред офиса). И преди седмица се обади един човечец и вика "Абе тука пред заведението ми в Перник има една кола седи от година и половина отпред, пък паркоместото ми трябва и влязох вътре да видя на кой та намерих вашия тел.". Та тая кола само е карана от София до Перник и захвърлена. Капнах и малко бензинец и масълце, надух гумите и се прибрах с нея до Софията. Ся имам 2 служебни :D

P.S. S.KOEVA не се отчайвай, може да се обадят да им дадете някой лев за да си я приберете.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.
Изображение
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

Шибана работа :( :( :(
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Гадна работа .
На мен ако ми откраднат колата ,ще получа инфаркт.
Не познаваш ли някои мутри там .
Ако беше в Люлин ,щях да помогна.
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Дано да имате късмет и си откриете колицата. На мен 2 пъти ми се случва и никак не е приятно.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

За съжаление още се случват такива рабитил :evil: Истината е че вече се нарязва някъде за продажба на части..... или другия вариянт е да ви се обадят до седмица за откуп :( Колата е стара и сигурно няма каско :roll: Ако ви се обадят за откуп не плащайте.... защото ще влезете в порочен кръг и с бъдещи автомобили, които ще притежавате 8) Ако е открадната за откуп е преместена в някоя от пресечките на квартала или околните квартали!!! (Крадците не си позволяват да ги карат много ). Тъй, че разходете се по тесните улички :idea: Дано да ви се наредят нещата.... ма се съмнявам :cry: Открадната е от мишкари.... помолете съседите да си припомнят някой дали е разпитвал за вас... преди да изчезне автомобила ( всмисъл да се прави на куриер, или нещо такова ) с полиция никъкъв шанс :( не искам да ви обезкоражавам.... но ще се отнесът кам проблема ви все едно говорите за кутия цигари и толкоз :evil:
Пожелавам ви успех, да си я върнете без проблеми :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
rumenpk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rumenpk »

Много съжалявам за колата колега,виж в съседните улички както ти препоръча колегата а също и на паркингите в района,платени или неплатени, а ако ти искат откуп не плащай,че вярно ти казва пак колегата "AL KAPONE",а все пак ако ти поискат пари отиди до Столична Дирекция на Антим1 и даи там информацията а не в районото,че нещата може да са вързани там.И да се надяваме,че колегите ще си свършат работата и ще те зарадват като ти намерят колата.
S.KOEVA
новобранец
новобранец

Мнение от S.KOEVA »

Благодаря за съветите. Тия дни само това правех-обикалям кварталните улици и част от студентски град вече обиколих. Днес в този дъжд не ми се разхожда много ,много пеша и затова съм пред компа.Дано са я паркирали на мястото на някой , който ще звънне на полицията.Аз звъня и на наказателните паркинги , " белким" някой паяк я закара там.
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikidilov »

Лоша работа,далеч съм от София,но ще гледам и аз,някой път ги карат към провинцията за разфасоване.
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Това същото и аз съм го преживял - много е тежко, съчувствам ви.
Дано се намери !
Верния път е най-къс!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Колежке,отидете на Екзарх Йосиф и Буда Пеща /централата на Паркинги и гаражи/ и ще ви дадат имфо от техният имформационен център.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Лошо и гадно.Струва ми се ,че тия по-стари модели ги крадат по поръчка.Някое ударено или със счупен мотор.Иначе кво да изкараш от него.Само за части.Ако е така шансовете за намиране са нищожни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Вчера откраднаха Аудито на мои приятел ,слава богу снощи са го намерели до едно Ямболско село изоставено в една нива,дано и ти го намериш :smt023
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”