Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете
Модератор: dantho.mihov
Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете

Re: Откраднаха ни колицата за риболов-помогнете
Наистина лоша новина.Наскоро и на едно приятелче му задигнаха маздата.Щом и на 20-годишни коли взеха да посягат ясна е работата-за нищо не може да си сигурен вече в тая държава.Дано вашия случай бъде разрешен,което е малко оптимистично,но все пак да се надяваме ,че органите ще си свършат работата 

TICA FAN

Гадна работа! Записах си регистрационния номер на колата и ще преглеждам всяка подобна която видя. Дано не са я свили за части.
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ба 20 годишни, мойто служебно уно 25 годишно и го задигнаха преди година и половина (паркирано пред офиса). И преди седмица се обади един човечец и вика "Абе тука пред заведението ми в Перник има една кола седи от година и половина отпред, пък паркоместото ми трябва и влязох вътре да видя на кой та намерих вашия тел.". Та тая кола само е карана от София до Перник и захвърлена. Капнах и малко бензинец и масълце, надух гумите и се прибрах с нея до Софията. Ся имам 2 служебни
P.S. S.KOEVA не се отчайвай, може да се обадят да им дадете някой лев за да си я приберете.

P.S. S.KOEVA не се отчайвай, може да се обадят да им дадете някой лев за да си я приберете.
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

- Бисо
- сериозен играч
Шибана работа

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- фен клуб-скобар
Гадна работа .
На мен ако ми откраднат колата ,ще получа инфаркт.
Не познаваш ли някои мутри там .
Ако беше в Люлин ,щях да помогна.
На мен ако ми откраднат колата ,ще получа инфаркт.
Не познаваш ли някои мутри там .
Ако беше в Люлин ,щях да помогна.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Дано да имате късмет и си откриете колицата. На мен 2 пъти ми се случва и никак не е приятно.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
За съжаление още се случват такива рабитил
Истината е че вече се нарязва някъде за продажба на части..... или другия вариянт е да ви се обадят до седмица за откуп
Колата е стара и сигурно няма каско
Ако ви се обадят за откуп не плащайте.... защото ще влезете в порочен кръг и с бъдещи автомобили, които ще притежавате
Ако е открадната за откуп е преместена в някоя от пресечките на квартала или околните квартали!!! (Крадците не си позволяват да ги карат много ). Тъй, че разходете се по тесните улички
Дано да ви се наредят нещата.... ма се съмнявам
Открадната е от мишкари.... помолете съседите да си припомнят някой дали е разпитвал за вас... преди да изчезне автомобила ( всмисъл да се прави на куриер, или нещо такова ) с полиция никъкъв шанс
не искам да ви обезкоражавам.... но ще се отнесът кам проблема ви все едно говорите за кутия цигари и толкоз
Пожелавам ви успех, да си я върнете без проблеми

Пожелавам ви успех, да си я върнете без проблеми

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- ще става разбирач
Много съжалявам за колата колега,виж в съседните улички както ти препоръча колегата а също и на паркингите в района,платени или неплатени, а ако ти искат откуп не плащай,че вярно ти казва пак колегата "AL KAPONE",а все пак ако ти поискат пари отиди до Столична Дирекция на Антим1 и даи там информацията а не в районото,че нещата може да са вързани там.И да се надяваме,че колегите ще си свършат работата и ще те зарадват като ти намерят колата.
Благодаря за съветите. Тия дни само това правех-обикалям кварталните улици и част от студентски град вече обиколих. Днес в този дъжд не ми се разхожда много ,много пеша и затова съм пред компа.Дано са я паркирали на мястото на някой , който ще звънне на полицията.Аз звъня и на наказателните паркинги , " белким" някой паяк я закара там.
- nikidilov
- ще става разбирач
Лоша работа,далеч съм от София,но ще гледам и аз,някой път ги карат към провинцията за разфасоване.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това същото и аз съм го преживял - много е тежко, съчувствам ви.
Дано се намери !
Дано се намери !
Верния път е най-къс!
Колежке,отидете на Екзарх Йосиф и Буда Пеща /централата на Паркинги и гаражи/ и ще ви дадат имфо от техният имформационен център.
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Лошо и гадно.Струва ми се ,че тия по-стари модели ги крадат по поръчка.Някое ударено или със счупен мотор.Иначе кво да изкараш от него.Само за части.Ако е така шансовете за намиране са нищожни.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
Вчера откраднаха Аудито на мои приятел ,слава богу снощи са го намерели до едно Ямболско село изоставено в една нива,дано и ти го намериш