Нека бъдем доволни от това,което имаме!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Нека бъдем доволни от това,което имаме!

Мнение от Павел Иванов »

Винаги съм се кефел на това с какъв хъс всеки гледа в паничката на другият ама ногу !!!
Има една поговорка - "Имаш крава , пиеш уиски ! Немаш крава , пиеш млеко !" . В случая имаш връзки и познания изкарваш кинти и то много ! Немаш такива , пишеш тъпи статии и тъй :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Що ли ми се върти в главата крилатата мисъл на един бивш премиер : " За Бога , братя- не купувайте....." 8)
Изображение
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Естествено.Аз за какво си казах мнението.Нека ония дето нали,си блъскат главите,ама съм почти сигурен,че няма да вдянат,щото така и не разбраха,че чужда политика тук не върви.Българина не само че не е толкова прост,ами на всичкото отгоре е и изобретателен.Груба грешка.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тъй-тъй,ама точно онези не четат мисли от форумите,ами изпълняват издиктуваната им по правителствената връзка поредна "братска"повеля и кво-а,ми то поскъпнало "парното",ей-ми тя и газта,дееба мааму,с 20% нагоре,лаш-горивата,въх - тока!,олеле-мазнините,лябът-ба си,цигарите и ракията....И да не се задоволяваш с това,дет го имаш,кой в действителност се интересува?Трай си там и се радвай,че все пак не си в Бангладеш,Уганда или Бурунди.Наистина,винаги има и по-лошо.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”